Byliśmy ze znajomymi w okesie ski-free 13-20 grudnia. Apartament 6-cio osobowy, ale w narciarni boks na 4-osoby. Na uwagę o tej niedogodności recepcjonista wzruszył ramionami i oświaczył, ze go to nie obchodzi. Przy przyjmowaniu apartamentu liczcie szklanki, tależe, sztućce, gdyż kazano nam płacić za braki, których nie narobiliśmy. Przez zbieg okoliczności wyszło na jaw, że podczas naszej nieobecności podbierane były szklanki. Dowiedzieliśmy się, ze to proceder nagminny. W ofercie zapewniony był ski-bus - ale tylko w ofercie ! Ostatnie dwa dni, bez poiformowania nas, wyłączono ogrzewanie w pokojach. Mimo wszystko hotel zadbany i czysty. Ważna informacja ! - parking przed hotelem 6 euro/dobę, a garaż 10 euro - warto skożystać Jeżeli wymienią część obsługi - z chęcią tam znów pojadę .
Hotel czysty i zadbany, ale : recepcjonista b.niemiły, dla apartamentu na 6/osób brak miejsca w narciarni. Trzeba koniecznie liczyć na początku szklanki, tależe, sztućce, gdyż kazano nam płacić za (podobno) \"braki\". Dowiedzieliśmy się, że to proceder nagminny. Byliśmy w okresie \"ski-free\" i w umowie stało jak byk, że ski-bus zapewniony - niestety nie. Ostatnie dwa dni wyłączyli ogrzewanie. Ważne dla podróżujących własnym autem : parking obok hotelu płatny 6 euro/dobę, a garaż 10 euro - warto skożystać. Gdyby nie znikające szklanki i niemiły, cyniczny (przynajmniej dla Polaków) recepcjonista, z chęcią bym tam jeszcze pojechał.
Rewelacyjne miejsce. Super blisko do wyciągów. Jakość usług na najwyższym poziomie. Bardzo mocno polecam. Cena też przystępna.