Hotel godny polecenia, kelnerzy i obsługa mówi po angielsku. Osoby narzekające na ceny alkoholu powinny zabrać go ze sobą z Polski.Przecież to kraj muzułmański mimo wszystko, choć liberalny ( zachodnia Turcja). W pobliżu są tureckie łaźnie. Polecam.
Dobre usytuowanie, miła i profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie.
Jeśli ktoś pragnie ciszy, to może się rozczarować- zarówno od strony ulicy jak i basenu może być trochę głośno.
W zeszłe wakacje spędziłam w tym hotelu dwa tygodnie i bardzo gorąco polecam wszystkim chętnym. Obsługa niezwykle sympatyczna, kelnerzy w wolnym czasie rozmawiają z gośćmi, obok basenu bar z muzyką(kelnerzy włączają piosenki na życzenie), jedzenie bardzo różnorodne, szwedzki stół, darmowe soki przez całą dobę, w pokojach świetne wyposażenie, w pobliżu (jakieś 300m) liczne dyskoteki, jedyną wadą jest kamienista plaża, gdzie zarówno za parasol jak i leżak trzeba zapłacić 5lirów, atmosfera w tym miejscu jest niesamowita i niezapomniana! Aaa i można zamienić euro w hotelu, bo kantor jest w recepcji.
Hotel średni, ale tą cenę nie można wymagać cudów. To co dla mnie było ważne było OK - klima działała świetnie, obsługa miła, pokoje czyste, choć zasłona w łazience blee ;) Ale.. jedzenie dobre, ale te ich wynalazki(np. bakłażany) średniej jakości, bo zawsze po nich były problemy żołądkowe. Obiadokolacja od 20-22 czyli w środku dnia trzeba coś zjeść=szło b.dużo pieniędzy na jedzenie. Co do samego miejsca-plaża tragedia! Pomimo, że hotel był 100m od plaży to codziennie chodziliśmy/jeździliśmy gdzieś dalej. I jak na kraj nieco gorszej kategorii-drogo! Piwo w Grecji 1euro, w Turcji - 2 i tak z wszystkim (choć soki/wody/lody jak w Pl). Jednak podsumowując-bardzo mi się podobało, wycieczki fakultatywne świetne, Turcy mili.. ale następnym razem jadę w inne miejsce.
Sprzątaczki były tam najgorsze bo jedyne co robiły to wymieniały kosz i od czasu do czasu ręczniki, a pościeli to wogóle i to tylko jedyna wada, tak to było poprostu super, a najbardziej polecam obsługę hotelu, ogólnie wyżywienie, komfort i wysztko super, polecam jak najbardziej ten hotel.
pobyt bardzo nam się podobał, ale nie obyło się bez kilku zgrzytów.......hotel ,miejsowość,plaża, godne polecenia, atrakcje super szczególnie polecamy paraglading, i taksówki wodne
natomiast obsługa rezydentek poniżej krytyki, brak słów żeby to opisać. Zastanawiamy się za co te Panie biorą pieniądze, mieliśmy wrazenie,że wcale o nas nie pamiętają, przykład: zapłaciliśmy za wycięczkę łączoną tydzień w Turcji , drugi tydzień na Rodos, widzieliśmy Panią rezydentke pierwszego dnia na spotkaniu, po tygodniu miła po nas przyjechac i zawiezć nas na wodolot do Rodos , czekaliśmy o umówionej godzinie w holu recepcji , po 30 minutach spóźnienia zadzwoniliśmy do pani rezydent , którą obudziliśmy i była bardzo zaskoczona, że nikt po nas jeszcze nie przyjechał, ona wcale nie miała zamiaru odwieźć nas na wodolot, zorganizowała jedynie kierowcę ,który w hotelu się nie zjawił.....powiedziała,że jak czegoś się dowie to do nas oddzwoni, czekalismy kolejne 15 min. - nie oddzwoniła, więc zadzwoniliśmy sami. Powiedziała,że przyjedzie autokar, owszem po 10 minutach przyjechał kierowca nie autokarem a rozlatującym sie samochodem, dotarlismy na wodolot przed samym jego odpłynieciem....bylismy ostatnimi osobami na odprawie paszportowej.....zawdzięczamy tę stresującą sytuację pani rezydent. Podobna sytuacja była po powrocie z Rodos do Turcji (bo własnie z Turcji wracalismy do Polski), po opuszczeniu wodolotu w porcie NIKT na nas nie czekał!!!! Nauczeni doswiadczeniem nie czekaliśmy tylko od razu zadzwonilismy i Pani znowu zdziwiona...... Inni turysci i obsługa portu odjechała a my jak zwykle czekalismy dalej aż pani rezydent na szybko zorganizuje jakiś transport i po nas przyjedzie, nie przyjechała, po 40 minutach przysłała dwóchTureckich kierowców,którzy zawieźli nas na obiad a potem na lotnisko.Z Panią nie mieliśmy przyjemnosci się spotkać a szkoda bo mieliśmy nadzieje ,ze na lotnisku powiemy jej co o niej myslimy - niestety nie mieliśmy okazji . Postanowilismy napisać to ku przestrodze , kupujcie wycieczki w biurach które znacie, my zdecydowaliśmy się na biuro nam nieznane (sopol), ale uwazliśmy,ze wakacje łaczone to super atrakcja, i naprawdę byłoby super gdyby Panie rezydentki wykazały chociaż minimum zainteresowania nami - niestety nie wykazały!!!!!!!
Zaskoczeni byliśmy tym hotelem, mimo położenia przy głównej drodze było naprawdę cicho, co tydzień organizują "noc turecką" za każdym razem inne atrakcje. Naprawdę godny polecenia. Bliskość głównej drogi miała tą zaletę że po wyjściu z hotelu można było od razu zatrzymać dolmusza, chętnie tam wrócimy.
Hotel powyżej oczekiwań - bardzo czysty miła obsługa, Jedzenie ok. basen plaża super.Mozecie pisać na mail chętnie udziele informacji.
Z minusów - niektórym może przeszkadzać hałas - od strony basenu muzyka z baru hotelowego, od strony ulicy odgłosy z ulicy. Wszystko w normie, ale nie polecam tym, którzy liczą na głuchą ciszę. Nie jest to raczej hotel dla rodzin z dziećmi - basen nie ma brodzika i prawie cały ma 185 cm głębokosci. Ogromnym plusem jest położenie hotelu bardzo blisko plaży i promenady, otoczenie hotelu roślinnością i przemiła obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż codziennie jedno danie główne i zupa, za to wybór surówek i dodatków bardzo duży.
Pierwszy raz miałam taką sytuację, że hotel gorzej wyglądał na zdjęciu niż w rzeczywistości. Mnie on bardzo odpowiadał i był zdecydowanie lepszy niż się spodziewałam.
Znajduje się prawie w centrum miejscowości, 80 m od plaży i uliczki spacerowej (super ponieważ hotele przy samej plaży narażone są na nocne hałasy z barów i pubów), od dolmuszy 5 m! Bardzo czysty, super uprzejma obsługa, jedzenie dobre. Jest taki słodki ponieważ dominują kolory: różowy i żółty.