Ok. 300 m od wspaniałej piaszczystej plaży Playa Flamingo.
Na terenie hotelu największy aqupark na wyspie.
Rozrywka: dzienne animacje, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo.
Do centrum Playa Blanca ok. 2 km.
Pierwsze wrażenie straszne, przepaść do hoteli 4* w okolicy. Wyposażenie kuchni i łazienki z lat 80-tych, chyba z demontarzu. Na cały tydzień dostaliśmy dwa jednorazowe żele pod prysznic i mydełko, szamponu brak. Zieleń na terenie uboga i przesuszona, brak trawników. Wokół basenów hotelowych sztuczna trawa, krzywo poprzycinana i trochę sfatygowana. Leżaki zajęte od 7 rano. Bar basenowy obsługiwany przez jedną osobę, drinki okropne, raz zamówiliśmy i nie wypiliśmy, piwo słabiutkie. Ogólnie ze strefy basenowej nie korzystaliśmy - tłoczno i głośno. Jedzenie zaskakująco dobre, bardzo dużo owoców, wieczory tematyczne, jenak stołówka mega zatłoczona i głośna, trzeba unikać godzin szczytu. Park wodny w cenie całkiem sympatyczny. Najbliższa hotelu plaża zaliczana do 5 najpiękniejszych na wyspie, w pełni zasłużenie. Deptak nad oceanem w obie strony, przepiękne widoki na ocean i Fuertę, knajpki i eleganckie hotele. Posiłki, park wodny i otoczenie hotelu poprawiają sytuację. Ogólnie jako baza wypadowa jest ok, wersja ze śniadaniami byłaby idealna.
Bungalow na końcu terenu - cisza i spokój, duży taras Dobre jedzenie (jak na AI) Atrakcyjne położenie Park wodny w cenie
Tragiczne wyposażenie (cieknący prysznic, warcząca i brudna lodówka, zacinająca się spłuczka, wanna z podrapanym dnem) W bezwietrzne noce smród szamba
Polecam wszystkim ten hotel. Zgadzam się z opinią P. Adama. Byliśmy z rodziną (dzieci 5 i 7 lat) od 22-29.05 wyjazd super!!! Z chęcią odpowiem na pytania jak ktoś ma potrzebę :) frantic.biuro@gmail.com
Super hotel dla rodzin z dziećmi !!!
Pokoje Polaków oczywiście najdalej ze wszystkich, ale nie jakoś bardzo daleko. Wieczorami nieprzyjemny smród szamba w okolicach pokoi.
100% polecam szczególnie rodzinom z dziećmi ,odradzam zaś singlom osobom szukającym rozrywki klubów tam brak w całej miejscowości jest cicho i spokojnie , My z naszą 4 letnią córką wybraliśmy go ze względu na aquapark który jest darmowy dziecko oszalało ze szczęścia , poza tym hotel jest bardzo blisko piaszczystej plaży ok 200m i pięknej promenady całej miejscowości jest dużo do zwiedzania , dla dzieci co wieczór mini disco animacje , dla dorosłych też są fajne pokazy np papugi lub koncerty w hotelu baseny też fajne wszędzie ratownicy , w aqua parku również obowiazuje darmowe jedzenie i picie , co było mega zaskoczeniem , poza tym domki bardzo przestronne wszystko jak w opisie i na zdjęciach , co ważne w każdym jest suszarka i czajnik bezp. Jedzenie bardzo dobre duży wybór trzeba być snobem żeby sobie czegoś nie zmixować bo co dzień było wszystko kurczak , wołowina , ryby , wieprzowina full , goście hotelu to w większości anglicy i skandynawia polaków bardzo mało , krajobrazy bajeczne warto wypożyczyć rower 12euro dobra i wybrać sie na plażę papagayo ok 8km wrażenia nie do opisania Jedyny minus dość odczuwany to Wiatr i do niego trzeba się przyzwyczaić ale wieje wszędzie nie zależnie od hotelu . My na początku kwietnia do 1 do 8 mieliśmy super pogodę niby w prognozach 22 a na słońcu piekarnik czuje się prawie 30 a kiedy zawieje odczucie spada do 25 przypuszczam ze w miesiącach bardziej wakacyjnych jest naprawdę upał . Polecam
Darmowy Aqua Park Przestronne Domki Jedzenie Bardzo Blisko Plaży Ratownicy nawet na basenie hotelowym Piękna okolica Atrakcje wieczorne
wg, mnie brak .
Autor nie dodał opinii tekstowej