Relaxia Beverly Park

Pierwszy raz byliśmy w 3* i zostaliśmy miło zaskoczeni. Rewelacyjna kuchnia, pokoje do odświeżenia ale nie lecieliśmy mieszkać. Bardzo miła i uśmiechnięta obsługa, baseny OK, ilość leżaków na styk. Serwis pokoju OK.

Jest zadbany, kompletny, w pełni spełnia wszelkie wymagania. B.miła obsługa , jest sympatycznie i przyjaźnie w stosunku do gości. Codzienne sprzątanie pokoju i wymiana ręczników . Wyżywienie doskonałe , na każde podniebienie coś pysznego się znajdzie . OBFITOŚĆ I RÓŻNORODNOŚĆ to codzienność w tutejszej restauracji . Jest wydzielony jadłospis dla wegetarian . Uważam, że ilość 3 gwiazdek jest niedoszacowana

Świetny hotel blisko plaży i komunikacji. Czysty, pokoje sprzątane regularnie

Hotel nie pierwszej świeżości, ale nie można powiedzieć, że jest przestarzały, czy zużyty. Pokoje wygodne, często i dokładnie sprzątane. Bardzo dobra lokalizacja pod kątem wypadowym (wypożyczalnia samochodów w hotelu lub nieco taniej na przeciwnej ulicy), blisko sklepy, promenada do wielu plaż.

Hotel świetny !pokoje bardzo czyste ,obsługa zawsze pomocna,jedzenie również świeże i smaczne. Bardzo dobrze usytuowany. Wszystko nam się podobało. Żadnych minusów. Polecam z całego serca .

Nazwa  Relaxia Beverly Park
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, bez paszportu, parking

Infrastruktura przyjazna najmłodszym: mini kluby, miejsca do zabaw i gier sportowych.

Hotel położony blisko plaży, w małej zatoczce kąpielowej Playa del Veril, z panoramicznym widokiem na ocean i Gran Canarię.

Dobra lokalizacja: tylko 200 m od plaży, ok. 300 m od centrum, ok. 50 m od przystanku autobusowego, 35 km od lotniska.

Baseny hotelowe na wysokim poziomie

Wyświetlono 57 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Robert

Zalety

Przepyszne świeże jedzenie dla każdego. Przemiła obsługa. Ocean 150-200m od balkonu, plaża 200-250m

Wady

Troszkę przestarzałe pokoje i łazienka - do remontu

Jurek

Pobyt - Luty 2024

Zalety

-Pośrednie i bezpośrednie otoczenie hotelu ,lokalizacja i komunikatywne położenie -Niby w dużej miejscowości, a jednak lekko na uboczu ,bez zgiełku ,ale tuż przy plaży -Otoczenie zespołem basenów , ba, 3x jaccuzi między nimi, lekko ocienione palmami -Świetna ,interesująca i bardzo obszerna oferta animacji, jak np. zajęć ruchowych i w basenie i (wieczorami) na parkiecie

Wady

-brak wywieszek umożliwiających rezygnację ze sprzątania w wybranym dniu.

Pobyt - Styczeń 2024

Świetny hotel blisko plaży i komunikacji. Czysty, pokoje sprzątane regularnie

Zalety

Lokalizacja, kadra

Wady

Brak czajnika I wody butelkowej

Jakub

Zalety

Lokalizacja, czystość.

Wady

Monotonne jedzenie - większość posiłków się powtarzała. Miałem wariant HB i jeśli wybierał bym się jeszcze raz, to wybrałbym same śniadania. W okolicy jest wiele niedrogich restauracji.

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Bardzo dobrze położony . Bardzo czysty .

Wady

Brak wad

Marek

Pobyt - Styczeń 2022

Hotel zgodny z opisem. Niestety polskie biuro oferuje tylko pokoje od ulicy. W recepcji brak możliwości dopłaty i zamiany pokoju. Dostają je tylko goście z krajów w których biura sprzedają te lepsze oferty (tzw. zachód Europy).

Zalety

Menu lepsze niż się można spodziewać. Ładny ale ciasny ogród/basen. Bardzo blisko plaży.

Wady

Balkony w pokojach od strony ulicy nie do użytku. Hałas dobiegający z czterech ulic pod hotelem jest dojmujący. Kompletny brak słońca.

Pobyt - Styczeń 2022

Hotel godny polecenia. Pokoje czyste. Obsługa miła, zawsze uśmiechnięta i pomocna, Jedzenie bardzo dobre dobre. Trzy baseny w tym jeden z podgrzewaną wodą, codziennie animacje., dobra lokalizacja, blisko oceanu. Warto dopłacić do pokojów z widokiem na ocean, bo od strony ulicy jest troszkę głośniej. Bardzo udany pobyt.

Jola

Pobyt - Listopad 2022

Byliśmy z mężem w Beverly Park na przełomie listopada/grudnia tego roku. Pobyt uważamy za udany . Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany . Jeśli ktoś nie chce zwiedzać wyspy może ciekawie spędzić czas nawet nigdzie nie wyjeżdżając poza San Augustin. Wzdłuż oceanu biegnie trasa spacerowa, którą można pokonywać w jedną lub drugą stronę . Sam hotel bardzo nam sie podobał. Pokoje czyste , sprzątane codziennie . Ręczniki wymieniane co drugi dzień . Obsługa bardzo miła . Na terenie hotelu są dwa spore baseny. Mnóstwo leżaków . Wokół sporo zieleni . Bardzo przyjemnie odpoczywa się w tym miejscu. Mieliśmy wykupione all inclusive . Jedzenie pyszne . Sporo owoców morza . Codziennie rybka oczywiscie oprócz dań mięsnych . Świeżutkie warzywa i owoce . Naprawdę nie można sie do niczego przyczepić . Codzinnie wieczorkiem jakaś muzyczka na żywo , do której jeśli sie chce można potańczyć . Drinki w barze na bogato :) Mieliśmy pokój nie od strony oceanu i to jest jedyny minus ale trochę na własne życzenie . Nie chcieliśmy robić dopłaty i dlatego nie zmienialiśmy pokoju, a od tej strony są dość hałaśliwe ulice. Natomiast okna mają na tyle szczelne , że gdy je zamknęliśmy to nam w ogole ten ruch uliczny nie przeszkadzał . Piszę o tym żeby czytający opinię miał świadomość i ewentualnie wybrał droższą ale bardziej komfortową opcję. Stawiamy piątkę z plusem:)

Zalety

Opisałam wszystko powyżej

Wady

Opisałam wszystko powyżej

Artur

Pobyt - Listopad 2022

Byliśmy na przełomie listopada i grudnia. Hotel ma 3 gwiazdki , a my spokojnie dodalibyśmy jeszcze jedną. W hotelu czysto, pachnąco , przyjemnie . Posiłki pyszne i urozmaicone . Sporo owoców morza, co było dla nas pozytywnym zaskoczeniem . Zaplecze przy hotelu super. Dużo leżaków , spore baseny , wokół dużo zieleni. Przyjemnie spędzało się czas na świeżym powietrzu . Z tej miejscowości wzdłuż oceanu można odbyć długie spacery w jedną czy drugą stronę , co jesteś dodatkową zaletą tego miejsca. Jestesmy bardzo zadowoleni .

Zalety

Czystość . Miła obsługa . Pyszne jedzenie . Codziennie koncerty na żywo . Ładne , zadbane otoczenie .

Wady

Mieliśmy pokój od strony dość ruchliwej drogi i przy otwartym oknie jest to dość uciążliwe ale przy zamkniętych oknach bylo Ok. Można oczywiscie dopłacić i zmienić pokój na taki od strony oceanu.

Tomek

Byliśmy w tym hotelu w styczniu 2011. Pobyt jednotygodniowy. Temperatury 18C wieczorem, w dzień 20-26C. Brak opadów przez cały okres pobytu. Swietna kuchnia. Sympatyczni barmani i dobre drinki, swietna sangria w barze przy basenie. Sympatyczna obsluga animatorow, pozdrawiamy Sonie. Samochod najtaniej mozna wynajac w holu hotelowym (50 Euro 2 dni Yaris, C3, Clio) W innych wypozyczalniach ok 70 Euro. Paliwo po ok. 0,93 Euro. Polecamy zwiedzenie calej wyspy (2 dni). Piaszczysta plaza ok. 100 metrow od hotelu (zolty piach). Polecamy kupic kosmetyki z Aloe Vera (aloes). Kremy od ok. 2,5 Euro.

Jano122

Wspaniały hotel. Byłem w nim 2 razy. Gan Canarię znam jak swoje miasto. Byłem już tam 6 razy a na Teneryfie 3 razy. Przyjeżdżam tem zawsze w miesiącach styczeń, luty i staram się rezerwować pokoje od strony morza, gdyż sią cieplejsze /cały dzień świeci słońce/. W tych miesiącach pokoje od strony gór /kładki przez jezdnię/ są chłodniejsze. Choć jestem zwolennikiem apartamentów pobyt w Beverly Parku uważam za trafiony. Polecam go wszystkim. Jedynie co mi się nie podoba na wszystkich wyspach kanaryjskich to naciągacze na nowo wybudowane hotele.

Łukasz

Pobyt - Październik 2018

Jak na *** gwiazdki to da się wytrzymać. Wszystko zależy od tego na jaki pokój się trafi. U nas było ok ale słyszałem że ktoś tam prosił o wymianę z powodu pleśni w pokoju i w łazience. Posiłki w formie szwedzkiego stołu do wyboru do koloru, każdy znajdzie coś dobrego . Dużo sałatek codziennie , ciast i owoców zawsze 3- 4 rodzaje.( banany,jabłka , gruszki, melony) śliwki suszone w syropie z laską wanilii wyśmienite!!! Hotel spałnił nasze oczekiwania, dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy, spacery nawet po 8-10 km promenadą lub plażą - jak kto woli. Wydmy w Maspalomas przepiękne. Dużo wypożyczalni samochodowych (te najbliżej hotelu droższe niż te oddalone o 300-500m ). Jadąc tam wiedzieliśmy że w hotelu będziemy przebywać tylko w czasie posiłków i noclegi więc jesli ktoś szuka luksusu i zabawy w hotelu to niech szuka innego. Gran Canaria - PIĘKNA !!!.

Zalety

Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 2 dzień posciel co 3 dzień. Posiłki w opcji HB wystaczające na max. Jedynie napoje do kolcji dodatkowo płatne ale oczywiscie nie obowiazkowe...

Wady

Zbyt głośno w pokojach od ulicy ale po zamknięciu okien ok. Pokoje z widokiem na ocean dodatkowo płatne .Klimatyzacja dawno nie czyszczona , jednak nie było potrzeby jej używać. Brak czajnika i szklanek w pokoju, nie ma możliwości przygotowania czego kolwiek w pokoju.(kawa, hebata)

Mateusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Dobrze położony hotel z dobrą kuchnią w całkiem dobrej cenie. Polecam opcję pokoju z widokiem na ocean.

Zalety

Położenie, dobra kuchnia, miła i pomocna obsługa

Klaudia

Pobyt - Lipiec 2018

Tygodniowy ,rodzinny pobyt w tym hotelu wspominam bardzo dobrze . Pokoje są czyste ,codziennie sprzątane , obsługa bardzo miła i życzliwa . Dużo miejsca przy basenach - nie ma potrzeby rezerwacji leżaków ( ich ilość jest zdecydowanie wystarczająca ).Posiłki smaczne i w dużych ilościach - każdy znajdzie coś smacznego dla siebie .Biuro podróży TUI polecam jako organizatora - rezydenci dobrze wypełniali swoją pracę . Hotel wart polecenia .

Zalety

blisko do plaży dość blisko lotniska blisko centrum

ryszard

Pobyt - Maj 2018

w hotelu w recepcji Slowaczka tak,że nie ma problemu z porozumieniem się,jedzenie hotelowe ,duzy wybór zwłaszcza owoców,wejście na stołówkę za okazaniem karty,zakupy na stołówce ,wody,wina ,piwa,rownież na kartę po jej wcześniejszym opłaceniu w recepcji,dowolną kwotą ,zwracana po niewykorzystaniu ,obok hotelu promenada,do latarni morskiej promenadą i plażą spacerem około 1,4 godz.spacer wzdłuż przepięknych wydm,do stolicy Las Palmas autobusem z przystanku przy hotelu około 40 minut,koszt 6 euro od osoby w jedną strone,polecam ,plaża zaraz obok hotelu ciemny piasek,kościół katolicki w niewielkiej odległości od hotelu,rozrywka w centrum miejscowości i przy początku wydm w centrum handlowym, w hotelu wieczorem gra muzyka,pogoda w maju dobra ,sloneczna woda w morzu niezbyt ciepla,ale można się kąpać,baseny hotelowe miejsc pod dostatkiem.

Witek

Pobyt - Kwiecień 2018

Hotel już dobrych kilka lat po remoncie lecz bardzo czysty, zadbany. Hałas w pokoju od strony ulicy uciążliwy, warto dopłacić do pokoju od strony morza.Łazienka czysta, wszystko codziennie sprzątane. Jedzenia bardzo dużo choć monotonne jednak jak na *** nie ma się czego czepiać. Goście w większości to zaawansowani emeryci europy zachodniej choć rodziny z dziećmi i młode pary również było widać, hotel i okolica zdecydowanie nie dla imprezowiczów, szukając spokoju i odpoczynku mogę polecić z czystym sercem. Ceny w hotelu wysokie lecz bez problemu można przyjanuszować i przynieść coś z marketu do pokoju. Wraz z ciężarną Narzeczoną była to dla nas super lokalizacja, czy to do wypadów autem na resztę wyspy czy na plażę.

Zalety

Blisko plaży, dobrze usytuowany, blisko markety i wypożyczalnie aut.

Wady

Monotonne jedzenie.

Pobyt - Styczeń 2018

Byliśmy w styczniu z 3 letnim synem i jesteśmy zachwyceni całym pobytem w tym hotelu. Hotel adekwatny do ceny , spełnił w 100% nasze wymagania. Hotel czysty, codziennie dokładnie sprzątany. Mieliśmy pokój na 7 piętrze przy samej windzie z widokiem na ocean, polecamy, warto poprosić o taki w recepcji. Do centrum miejscowości niecałe 10 minut spacerem. Jedzenie w hotelu przepyszne , mieliśmy wersje HB i to w zupełności wystarczyło. Obsługa sympatyczna, zawsze uśmiechnięta i służyła wszelką pomocą. Wakacje wykupiliśmy z TUI i w 100% biuro się sprawdziło ;) Polecamy serdecznie!!!

Zalety

Dobra lokalizacja, wyśmienite jedzenie

3.4
Marek

Pobyt - Styczeń 2018

Przykry pobyt w tym hotelu co było słyhać z opowieści od innych osób jak mają lepsze hotele w okolicy i lepszy kąfort już tam nie powrucę.

Zalety

Akurat wykupiłem z widokiem na ocean był Ok.

Wady

Zimna woda w basenach zakazy wnoszenia napoi zakupionych zpoza hotelu itp hotel zbudowany za czasów komunistycznyh a na dodatek prusaki w stołówce.A internet dostępny za opłatom.

Grzegorz

Pobyt - Grudzień 2017

Nasz pobyt w hotelu uważamy za udany. Byliśmy w grudniu, pogoda słoneczna ale wietrzna. Hotel zasługuje na swoje gwiazdki. Mieliśmy pokój od strony ulicy i przeszkadzał nam hałas. Była możliwość dopłaty do pokoju od strony morza. Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone. Słabe animacje dostosowane dla Hiszpanów. W hotelu są 3 baseny z zimną wodą. Animatorzy przy basenach niewidoczni. Blisko hotelu jest promenada która prowadzi do ścisłego centrum. Plaża piaszczysta. Blisko przystanek autobusowy. W hotelu przewaga gości w wieku emerytalnym. W pokoju brak lodówki i czajnika.

Zalety

Położenie blisko plaży i centrum, dobre posiłki, czystość

Wady

hałas od strony ulicy, brak polskich kanałów w TV, słabe animacje, zimna woda w basenach

Michał

Pobyt - Październik 2017

Serdecznie polecam , super jedzenie - duży wybór, blisko plaża , promenada , tętniące życiem maspalomas , obsługa dobra

Zalety

Blisko plaży , wspaniałe jedzenie

Wady

Jedyne o co można się przyczepić to, że w nocy w pokoju od strony ulicy słychać przyjeżdżające autokary

Relaxia Beverly Park