Relax Inn

3.5

Jeżeli nie nastawiamy sie na luksusy (w końcu to 3*) to sie nie rozczarujemy. Pokoj czysty, posciel i reczniki pachnace, codzienne sprzatanie, sniadania bardzo ubogie ale byly ;) obsluga przemila i pomocna.

Budżetowy hotel w którym można miło spędzić kilka dni :)

Hotel w centrum miasta dla jednych dobre dla innych złe. Na pewno nie jest dla rodzin z dziemi bardziej dla imprezowiczów, wszystko pod ręką.

Bardzo fajne miejsce. Miła obsługa, blisko do morza i pyszne śniadania.

Hotel w dobrej lokalizacji w pobliżu hotelu przystanki autobusowe , morze i restauracje .Pokoje czyste mieliśmy na 4 piętrze z widokiem na morze. Śniadania były okej głodny nie wychodziłeś. Polecam z czysty sumieniem ten HOTEl.

Nazwa  Relax Inn
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Bugibba
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, bez paszportu, parking

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

3.7
3.9

3.5

Wyświetlono 35 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Martyna

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Blisko do wszystkiego, przystanków autobusowych, sklepów, barów, restauracji.

Wady

Bardzo cienkie sciany, doslownie wszystko slychac z pokoju obok i z korytarza. Od switu halas na korytarzu i nie idzie sie wyspac.

Karo

Pobyt - Listopad 2024

Budżetowy hotel w którym można miło spędzić kilka dni :)

Zalety

Bardzo mili i pomocni pracownicy (którzy też super doradzali co warto zwiedzić) ładny pokój z widokiem na morze, codzienne sprzątanie, wymienianie ręczników, blisko morza, sklepów, przystanku, śniadania za 5 € za osobę (bardzo smaczne)

Wady

niesamowicie niewygodne łóżka, głośna wentylacja w dachu, dość głośno z zewnątrz (hotel jest przy samym rynku gdzie wieczorami, a szczególnie w weekendy jest bardzo głośno)

Zalety

Jak już wspomniałem zaletą jest połozenie ale jednocześnie wadą. W nocy muzyka z pobliskiej restauracji do 3. Sam hotel jest w porządku jest wszystko co potrzeba w hotelu z 3 gwiazdkami. Śniadania monotonne , ale jest z czego wybierać. Jak dla mnie było super ogólnie mówiąc.

Wady

Można by się czepiać , ale ja nie miałem powodów. Jestem zadowolony. To zależy kto i czego oczekuje od takich miejsc. Ja nie szukałem luksusów tylko normalnego hotelu. Jest OK.

Aneta

Bardzo fajne miejsce. Miła obsługa, blisko do morza i pyszne śniadania.

Zalety

Rodzinna atmosfera, obsługa bardzo miła i rozmowna. Można poćwiczyć angielski przy okazji :)

Wady

Tylko jeden mały minusik za ciemne zasłony. Dałabym firanki żeby światło wpadało i była prywatność.

Solomiia

Super hotel. W łazienkach są mydełka i żele, ręczniki są zmieniane każdy dzień. WiFi jest szybki, w pokoju był nawet router. Nie mieliśmy balkonu i widoku na morze, ale mieliśmy własną terasę z leżakiem. Sprzątają bardzo dobrze, nie mieliśmy żadnych problemów. Śniadanie są jednakowe(kiełbasy, ser, jogurt, salatka, chleb), zmieniali tylko desery (arbuz, brauni). Mi to pasowało. Nie jest to ciche miejsce, ale jak zamknąć okno, robi się cichym. W naszym pokoju była także klimatyzacja. Zameldowanie jest o 14, ale byliśmy o 12 i spokojnie otrzymaliśmy dostęp do pokoju. Wymeldowanie do 11, ale można zostawić rzeczy, jeśli macie późniejszy wylot. Pani Maria jest bardzo miła. Radzi gdzie można pojechać na Malcie, pomaga na śniadaniu. Na dachu jest basen z widokiem na morze i leżakami. Otwarty od 9 do 18.30. Ogólnie to dobry hotel

Zalety

Obsługa, czystość

Wady

wszystko dobrze

MONIKA

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Pokoje skromne ale z wyremontowanymi łazienkami. Miła obsługa. Pokoje czyste sprzątane codziennie .

Zalety

Hotel usytuowany w bardzo dobrym miejscu, blisko do plaży, blisko do promenady, blisko do komunikacji miejskiej i promów.

Czysto w pokoju i łazience. Mały telewizorek, ręczniki wymieniane codziennie, dobre lecz skromne śniadania. Balkon z widokiem na ulicę, na puby i lokale - głośno i interesująco. Mały basen na dachu. Drzwi przy zamykaniu pokoju mocno trzaskają. Obsługa miła 🙂. Polecam hotel, w centrum, wszędzie blisko.

Wady

Trzaskające drzwi od pokoju przy zamykaniu, trzeszcząca winda, monotonne śniadania

2.0
Daria

Masakra, nie ma recepcji klucz zostawiasz w koszyku każdy może go wziąć i wejść do pokoju, sprzątanie pokoju po 18 chyba że nie zdarzą to wtedy wcale, śniadanie tylko kanapki cały tydzień to samo, jeśli znajdziesz wolny stolik w innym przypadku śniadanie jesz w recepcji. Ogólnie wszyscy mają wywalone i są obrażeni że są goście w hotelu

Zalety

Dobra lokalizacja blisko wszystkie przystanki autobusowe, blisko morze, restauracje

Wady

Obsługa, recepcja, śniadania, hałas, brak wolnych stolików na śniadanie, brudne stoły brak sztućców,

Tomasz

Sprzątanie codziennie, ale standard to raczej 1 gwiazdka

Zalety

NIC

Wady

stary, głośny, śniadania takie same, nic na ciepło, na dzień dobry musieliśmy wyprosić lodówkę

Mikołaj

Pobyt - Kwiecień 2024

Pobyt super, śniadania niezbyt rozmaite, ale za tą cene okej. Hotel wymagałby odświeżenia...zalatuje PRL-em ;) Nieczynny basen

Zalety

Bliskość centrum

Wady

Niezbyt nowocześnie, zalatuje PRL-em, słabe śniadania

Damian

Pobyt - Kwiecień 2024

Dobra bazą wypadową. Hotel typowo turystyczny bez atrakcji. Dobry na nocleg.

Aneta

Pobyt - Marzec 2024

Spędziliśmy w tym hotelu 7 dni. Obiekt dobry jako baza wypadowa do zwiedzania Malty i innych wysp archipelagu. Bardzo dobre położenie - blisko morza, lokali gastronomicznych, sklepów i przystanków autobusowych. Sam hotel: w pokoju to co trzeba: odświeżona, duża łazienka, łóżko wygodne, szafa, biurko, tv, czajnik, sejf i co ważne dla palaczy - balkon. Brakuje lodówki ( ale można wypożyczyć z recepcji za opłatą), widok z okna pokoju od strony ulicy nieszczególny, ale hotel służył nam jako sypialnia więc to nie problem). Małym minusem był też hałas z ulicy wcześnie rano. Śniadania do woli: wędlina, ser, sałatka, jogurty, płatki, dżem, jajka, soki, kawy i herbata. Obsługa dyskretna, miła i pomocna. Pokój sprzątany codziennie. Polecamy pobyt w tym hotelu zwłaszcza, że cena była bardzo niska.

Zalety

jw

Wady

Hałas z ulicy, Niezrozumiały obowiązek zostawienia klucza przy każdorazowym opuszczaniu hotelu.

Klaudiusz

Pobyt - Luty 2024

Hotel miejski i raczej budżetowy, ale wszystko, co istotne jest wystarczające i w porządku. Pokoje czyste i sprzątane codziennie.

Zalety

Centrum miasta, a zarazem blisko głównego skweru turystycznego i promenady. Dobry punkt wypadowy.

Wady

Mała stołówka i brak restauracji.

Wioletta

Pobyt - Luty 2024

HOTEL super dla zwiedzających i pewnie nie tylko. Czysty przyjemny. Ja na 3 piętrze pokój 301 miałam ładny widok na morze. Położony bardzo plisko przy deptaku przy plaży ..można spacerować o dowolnej porze. Niedaleko zejścia do wody do morza Nawet przy skalistej plazy ciągnącej się długo długo na prawo. Bardzo Urokliwe te skały jako miejsce do opalania i spacerowania..Słychać tam tylko szum morza.

Zalety

Bardzo czysto. Wygodne łóżka, można dogrzać pokój klimą jest gniazdko do którego mogłam podpiąć ładowarkę bez żadnych przejściówek.

Wady

Dla mnie był super ..Dobrze położony blisko do autobusów i restauracji i morza.

Ann

Pobyt - Luty 2024

Położenie dobre, pokoje słabe jak na 3 gwiazdki, pani na recepcji nieprzyjemna.

Zalety

Czysta łazienka, położenie.

Wady

Stare pokoje

4.9
Przemysław

Pobyt - Luty 2024

Hotel - może raczej hostel. Położony w dogodnym miejscu w centrum Buggabiby.

Zalety

Może pełnić funkcję bazy wypadowej ze względu na bardzo dogodną lokalizację.

Wady

Hotel do najczystszych nie należy, ręczniki, które już dawno powinny zakończyć swój żywot. Sprzątanie polegało tylko na zaścieleniu łożek i wymianie ręczników, żadne go odkurzania czy też sprzątania nie było miejsca. Widok z okna i balkonu był na ścianę sąsiedniego budynku oraz poniżej położony taras hotelowy. Okna raczej nie było można otworzyć ponieważ od razu do pokoju wpadały zapachy kuchenne...., W stołówce obrusy poplamione, niewypracowane, podbarwiane....

Pobyt - Luty 2024

Hotel codziennie sprzątany. Miła obsługa, bardzo pomocna.

Zalety

Swietnie polozony, rewelacyjne miejsce wypadowe do zwiedzania.

Wady

Nie było czym się przykryć, brak kołdry. Tylko prześcieradło i stary koc.

Maciej

Pobyt - Styczeń 2024

Czysto, spokojnie. Przejrzyste zasady pobytu, kulturalni ludzie w portierni.

Zalety

Dobre położenie. Miła obsługa. Dobre miejsce na wypady po wyspie. Najlepsze miejsce typu BB.

Wady

Wszystko dobrze, żadnych negatywnych spostrzeżeń.

Oliwia

Pobyt - Styczeń 2024

Jakoś ceny do jakości uważam że jest bardzo odpowiednia. Hotel wymaga odświeżenia, natomiast w pokojach jest bardzo czysto, ręczniki wymieniane codziennie. Idealny jako baza wypadowa, położenie w samym centrum, blisko barów, sklepów, restauracji. Miła i uśmiechnięta obsługa. Jedyny duży minus to śniadania, na których praktycznie nic nie było.

Zalety

Lokalizacja, czystość, obsługa, świetnie działające WiFi w pokojach

Wady

Śniadania

Relax Inn