Byłem na 7 dni z żoną i synem 7 lat - mała miejscowość, ale z własnym wyciągiem dla narciarzy(brak tłumów, fajne stoki), z basenami termalnymi (czynne latem), blisko do Besenovej i Tatralandii, w Niskie i Wysokie Tatry, a także do jaskiń. Ośrodek bardzo fajny, dobrze wyposażony, miałem codziennie 1 procedurę w cenie pobytu (jedzenie 3 razy dziennie, napoje dodatkow płatne), basen, ping-pong, internet, fitness gratis. Dobre miejsce dla aktywnych (w ośrodku i w okolicy), a także dla ceniących sobie spokój. Avena jest dużo lepsza od hotelu Maj, który jest w Liptovskim Janie. Fajne łazienki, pokoje ok (ściany mogłyby być na nowo malowane). Dużo Polaków i Słowaków.
Witam, dopiero wróciłem z hotelu z rodziną. Rewelacja! Polecam pod każdym względem. Czysto, schludnie, bardzo miła obsługa. Jedzenie trochę inne, ale bardzo smaczne.
Gorąco polecam. Super warunki za przystępna cenę. Bardzo miła obsługa, hotel po remoncie, przepiękna okolica.
Rewelacjaaa naprawde bardzooooo polecam. Bylam na tygodniowym pobycie kondycyjno -rehabilitacyjnym w te ferie ziomowe w lutym. Jechalismy na nartki. Nie spodziewalismy sie wielkich luksusow za 700 zl!!!!!!!( sniadania i obiadokolacja, 2 zabiegi rehabilitacyjne dziennie basen , lotki ping pong gratis) Obsługa naprawde super, bardzo mili ludzie. Hotelik naprawde warty polecenia. Juz wielu znajomych tam wyslalam i jeszcze nikt nie wrocil niezadowolony:)