Regina Studios

Wszystkim moge z czystym sumieniem polecic Rania studio gdyz jest blisko plazy jednej z piaszczystych w samym centrum Tislivi atmosfera jest wspaniala. czysto w pokojach codziennie panie sprzataja klimatyzowane pomieszczenia Rania jest czlowiekiem pomocnym cieplym jesli cos sie zepsuje bo ma prawo szybko to naprawia .Wakacje moje u niej na studio uwazam za wspaniale . Edyta

Studio (bo nie jest to hotel) położone w centrum miasteczka Tsilivi. Bardzo blisko sklepy, wypożyczalnie samochodów i skuterów. W pobliżu cudowne tawerny ze znakomitym greckim jedzeniem. Pokoje czyste i sprzątane każdego dnia - wyposażone w aneks kuchenny (lodówka, szklanki, talerze, garnki, patelnie, sztućce - nie trzeba niczego zabierać z kraju). Jeżeli ktoś chce zwiedzać wyspę i szuka miejsca noclegowego to jest to znakomita i tania opcja. My płaciliśmy 1000 zł od osoby w terminie od 11 do 18 września. Był to strzał w 10-tkę, ponieważ jedzenie w miejscowych tawernach było przepyszne. Za pieniądze, które musielibyśmy wydać na wersję All kupiliśmy cztery wycieczki z biura Zante Magic, które jest biurem z Polski i znajduje się dosłownie 200 metrów od Regina Studios. Załoga Zante Magic jest znakomita a wycieczki z nimi były niezapomnianą przygodą. Wyspa jest piękna - trzeba to przeżyć bo żadne słowa nie oddadzą tego co zobaczyliśmy. Polecam wypożyczenie na jeden dzień skuterka i objechanie południowej części wyspy, ponieważ z Zante Magic na wycieczce Mix Południe nie będzie możliwości plażowania na każdej z pięknych i urokliwych plaż . Nasza tygodniowa wycieczka na wyspie Zakynthos była bardzo udana i praktycznie tylko jeden dzień spędziliśmy na typowym \\\"plażingu - leżingu\\\"(w hotelu z basenem St.Denis, który jest dostępny dla klientów Regina Studios) a pozostałe dni poświęciliśmy na zwiedzanie. Z czystym sumieniem polecamy Reginę dla osób, które chcą aktywnie spędzić czas na wyspie.

Wraz z znajomymi spędziliśmy tydzień w hotelu Regina Studios. Hotel położony w ścisłym centrum Tsilivi w promieniu 50m restauracje, markety, bankomaty, do plaży 200m. Lekko schowany dzięki czemu cichy i przyjemny, oddzielony od zgiełku centrum przydrożnymi budynkami. Od strony tarasów otoczony zielenią (żywopłot, drzewka cytrynowe, grejpfrutowe, oliwkowe, palmy). Studio składa się z przestronnego pokoju, małej łazienki z prysznicem oraz niewielkiego aneksu kuchennego. Internet i basen dostępne są w hotelu St. Denis około 100m od Reginy, jednak my nie korzystaliśmy. Polecamy niedaleko położoną restauracje Benikos.

Ciche miejsce, raczej dla nastawionych na zwiedzanie wyspy. Nie mam zastrzezeń. Wiedzieliśmy, ze nie jedziemy do Hiltona. Obsługa miła i pomocna.

Po wielogodzinnej podróży hotel wydawał mi się nieprzyjemny - może spowodował to zapach wilgoci. Po przebudzeniu się jednak uznałam hotel za całkiem miłe miejsce, głównie z powodu sporego tarasu, na którym spędzało się dużo hotelowego czasu. Pani sprzątająca pojawiała się codziennie, także było czysto. Polecam szczególnie dla par, (raczej bezdzietnych) nastawionych nie na luksusy, a na zwiedzanie, plażowanie, aktywne spędzanie czasu. My traktowaliśmy swój pokój jako miejsce niezbędne do odpoczynku - i jesteśmy naprawdę zadowoleni.

Nazwa  Regina Studios
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Tsilivi
Udogodnienia  dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania

Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Edyta

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Blisko plazy piaszczystej w centrum Tsilivi cieplo w pokach bijace jak w domu

Wady

Nie napotkalam wad

Kasia i Krzysiek

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Położenie - właściwie w centrum Tsilivi. Wszędzie blisko i wszystko pod nosem.

Wady

Hotel znajduje się w pobliżu bardzo głośnej tawerny i czasami w nocy dało się to odczuć.

Maciej S

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

sprzątany codziennie duży pokój aneks kuchenny w pełni wyposażony na parterze przestrzenny taras

Wady

brak zasłonki prysznica

Joanna i Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

cisza, spokój

Wady

trochę skormie

misia

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

-Przytulność -Blisko do centrum -Blisko na plażę -Blisko do przystanków autobusowych -Miła obsługa

Wady

-Komary (wtyczki do kontaktów są niezbędne-można je kupić w najbliższym markecie)

Regina Studios