Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami
Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć
Hotel położony jest w dobrym miejscu na początku promenady niedaleko pobliskiego "ogrodu" blisko przystani i portu na który nie wejdziecie ponieważ dopiero jest w budowie. Hotel ładnie wygląda z przodu ale to tyle, dookoła stare budynki zasłaniające widok. Transfery przez biuro (...)do tego i z tego hotelu to udręka.
- Śniadanie mieliśmy wliczone w cenę - było zadowalające codziennie to samo, ale było z czego wybierać - Kontakt z obsługą (kobiety) w języku angielskim na dobrym poziomie - Dobra baza wypadowa
- Sam pokój nie był tragiczny (pokój 113) , ale łazienka to istna nora, widok z balkonu jeszcze gorszy. - W pokoju bez stoperów do uszu nie dało się spać, łóżko bezpośrednio przylegały do drzwi na korytarz w którym co chwilę ktoś urządzał sobie dyskusję. - W łazience śmierdziało z szamba - Uszkodzona spłuczka została naprawiona klejem (co naprawiło problem na 1 dzień po czym się rozleciała) - Brak możliwości zmiany pokoju (mimo wolnych innych)
Pobyć oceniam dobrze. Najważniejsze rzeczy czyli czystość klimatyzacja, Śniada, wsparcie personelu wszystko na dobrym poziomie. Co opcjonalnych atrakcji / wycieczek z Vlorë nie ma zbyt wielu kierunków (głównie łodzie motorowe), warto zastanowić się nad wynajmem auta jeśli w planach jest zwiedzanie. W wielu miejscach da się płacić kartą niedaleko są markety/ sklepy z pamiątkami restauracje etc. U mnie w banku przelicznik był na tyle dobry że myślę że nie potrzebnie wymieniałem gotówkę na euro i dalej na Lek jak sugeruje sporo osób, ale czasem się przydawała na potrzeby wykupienia leżaków czy prywatnego parkingu. Generalnie jestem zadowolony z pobytu. Pa. Hotel nie posiada siłowni ale niedaleko hotelu znajdują się prywatne siłownie ja płaciłem 5€/500ALL za wejście do city fitness club. Sprzęt w dobrym stanie i czysto, polecam :)
Ulokowanie dla mnie było optymalne blisko do centrum i nie daleko plaży. Śniadania w formie stołu szwedzkiego wszytko świeże i smaczne. Bezpłatny parking z monitoringiem. WiFi hotelowe działało bardzo dobrze. Klimatyzacja, ciepła woda, czystość (pokój codziennie sprzątany). Wsparcie personelu.
Widok z pokoju z pierwszego piętra wychodził na tył hotelu i parking - jak ktoś lubi mieć fajny widok to pewnie może przeszkadzać (tylko nie wiem po co wtedy wybierać hotel niedaleko centrum miasta) Personel sprzątający nie mówi po angielsku. Niektóre drobne elementy niestarannie wykończone albo naprawione w dziwny sposób (taśma klejąca przy oknie, niektórych nie dało się otworzyć np. W łaziance może była ku temu jakaś przyczyna nie wiem, nie zgłaszaliśmy tego bo specjalnie to nie przeszkadzało)
Hotel na naprawdę bardzo dobrym poziomie . Przyjemny dla oka wystrój holu oraz miła obsługa . Pokój jaki dostaliśmy był dokładnie z takim standardem jaki widoczny jest na zdjęciach- przestronny, nowoczesny i dobrze wyposażony . Hotel jest również umieszczony w dobrej lokalizacji - blisko do sklepu spożywczego , wielu restauracji , a na przeciwko hotelu staje autobus który dowozi nas praktycznie przez całe miasto (np. Na plaże, choć pieszo jest od hotelu jakieś 7 min drogi). Hotel jak najbardziej polecam :)
1.Duży wybór produktów na śniadaniu (kilka rodzai ciast, owoców , szynek , serów, napoi, lokalnych przysmaków itp.) . 2. Codzienna obsługa sprzątająca , która dbała o czystość w pokojach jak i na korytarzach . 3. Dogodna i optymalna lokalizacja . 4. Uprzejmość obsługi oraz brak problemu z komunikowaniem się.
Akurat w naszym pokoju hałasowała klimatyzacja na najwyższych obrotach co było irytujące . Na łóżku dwuosobowym, były położone dwa osobne materace obok siebie , które cały czas trzeba było poprawiać bo się rozsuwały i pomiędzy nimi tworzyła się szczelina, to niestety trochę nas denerwowało .
Bardzo dobry hotel :) Pyszne śniadania w formie stołu szwedzkiego. Czystym hotel. Dobre położenie hotelu - blisko promenady, centrum, dużo sklepów - spożywcze, jest nawet mini galeria sklepowa i Rossmann :)Ładna okolica, spokojna, duży wybór pamiątek. W sezonie są wycieczki fakultatywne- ale można też poza sezonem wypożyczyć auto o w jeden dzień zwiedzić kilka fajnych miejsc :)
Codziennie sprzątany hotel- na życzenie codzienne zmienianą pościel. Pyszne i duże śniadania- codziennie były nawet ciasta :)
Okno w łazience beż możliwości otwarcia.
Świetny hotel dla par. Blisko promenady, przystani morskiej i w samym centrum.
Hotel położony bardzo blisko promenady i plaż, więc lokalizacja jest idealna. Sam hotel bardzo ładny, zadbany, duże i wygodne łózko, w pokojach balkon, klimatyzacja, ładna łazienka, kosmetyki do higieny, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników. W pokojach jest też minibar ale dodatkowo płatny. Śniadanie nie jest różnorodne jednak wystarczające.
Lokalizacja, standard.