Bezpośrednio przy hotelu ładna, koralowa plaża w zatoce Nabq.
Dla dzieci: animacje, miniaquapark, 4 baseny, miniklub, opiekunka.
Imponujący aquapark: zjeżdżalnie typu: space bowl, family slide, kids fun slide oraz turbo sidle i kamikaze slide.
Ok. 10 minut drogi autem od lotniska w Sharm El Sheikh.
Hotel najwyżej 4* . Pokoje duże ale niestety brudne. Pościel w pokojach fatalna! Ogólnie czystość 2*.
Duży piękny zielony teren, fajne baseny .
Niestety brudno, brakujące stale naczynia na stołówce...
Słaby, lata świetności ma dawno za sobą, pokoje z dwiema stronami rzekomo 57 m tam nie ma nawet 40, do tego druga sypialnie bez światła dziennego, stare i zurzyte pokoje, łazienki koszmarne, zostaliśmy ulokowanie w pokoja obok pomieszczenia technicznego w którym całą noc cos dudniło, jakby betoniarka pracowała za ścianą, materac w drugiej sypialni tak twardy tak że wygodniej byłoby spać na podłodze, po zgłoszeniu na recepcji przenieśli nas do innego pokoju i w ramach rekompensaty otrzymaliśmy mały talerzyk z owocami... Obsługa jak nie zobaczy $ to nie jest chętna do czegokolwiek
Przy morzu i dużo basenów
Unikajcie z daleka, sprzątania kiepskie, na podłogach brudne dywaniki, wszędzie ślady po zabitych komarach, przy otwartym drzwiach leca jak ćmy do światła, obytki... brudno... bywalam w kilku hotelach, ten był najslabszy, wszędzie nagabywacze o spa, wycieczki itp. o 17 obsługa wygania z basenów a alkoholu brakuje przy basenach i na plaży o 16, gdyby nie dodatkowe wycieczki i towarzystwo wyjazd byłby nieudany
Piękny ogród, miła obsługa. Polecam.Dobre posiłki.
Piękny ogród.
Hotel już trochę " wysłużony ", łazienki wymagają remontu.
Pobyt fajny aczkolwiek nie trafiliśmy na pogodę. Zimny wiatr uniemożliwił nam korzystanie z basenów i akłaparku. Pokój za dopłatą ładny ,przestronny z tarasem. Na minus. Słabe jedzenie. Obsługa często leniwa i bezczelna.
Pokój, ładne otoczenie, zieleń.
Wyżywienie, i obsługa w barach
Pobyt w hotelu uważam za udany, pokój przestronny, owszem widać że hotel ma już swoje lata i są pewnie niedoskonałości ale przyjemnie było spędzić czas w hotelu Plaza i chętnie bym tam wróciła znowu. Jedzenie i napoje duży wybór, każdego dnia inna kuchnia jednak bardzo podobna ale i tak zawsze każdy znajdzie coś dla siebie. Nie ma robactwa a tego się bałam. Aqua park super sprawa, mój 8 latek siedział godzinami w basenie i chętnie korzystał ze zjeżdżalni wodnych. Pobyt w tym hotelu polecam wszystkim, parom, singlom i rodzinom z dziećmi. Ogólnie jestem zadowolona.
Zjeżdżalnie wodne, podgrzewany basen. Pyszne jedzenie. Woda do automatów nalewana z butli 19 l, dzięki temu nie ma „klątwy faraona”. Bliskość do lotniska (autokarem niecałe 15 minut). Przestronny pokój codziennie sprzątany. Ze względu na późny wylot za dodatkową opłatą można było przedłużyć pobyt w pokoju.
Słaby zasięg WiFi nawet ten dodatkowo płatny, pomimo że w pokoju za ścianą był reuter to internet nie zawsze działał w pokoju. Brak internetu przy basenach. Bezpłatny internet to niestety prawie nie działa. Więc duży minus za brak internetu. Przy basenach dawały się we znaki muchy ale każdego wieczora był prowadzony oprysk wokół lobby. Jedyne co mi nie smakowało to pizza w barze, Margarito wogole nie przypominała smakiem i wyglądem margarity.
Świetnie spędzony urlop . Bardzo dobry wybór dla rodzin z dziećmi .
Wszystko jest super.
Hotel położony jest przy plaży oraz w pobliżu innych hoteli przy ulicy, na której znajduje się wiele sklepów, w północnej dzielnicy Sharm El Sheikh, Nebq - 20 minut taksówką do Soho Square i 30 minut do Old Market. Jest on położony na rozległym terenie i składa się z wielu mniejszych budynków mieszkalnych. Pierwsze wrażenie przy wjeździe za bramę hotelową jednak nie jest za ciekawe z powodu wielkiej zapuszczonej cysterny, którą autokar musi minąć aby dojechać pod wejście. Jednak nie ma co popadać w pesymizm bo potem jest już lepiej :) Widać, że nie jest to nowy hotel ale jest czysto i schludnie. Po przybyciu do hotelu o 7, opaski uprawniające do skorzystania z oferty All Inclusive otrzymaliśmy o godzinie 10 czyli nie można było skorzystać ze śniadania. Obsługa miła, pokój sprzątany codziennie i starannie. Gdy pojawił się problem z kartą do pokoju i po zgłoszeniu tego na recepcji bardzo szybko zostało to naprawione. Na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje a'la carte, z których można było skorzystać w trakcie pobytu. Jeden basen z podgrzewaną wodą i na ten czas zupełnie wystarczająca ilość wolnych leżaków, których nie brakowało. Jedzenie bardzo smaczne i spory wybór różnych dań na ciepło oraz dostępny duży bar sałatkowy. Sporo ciast i ciasteczek oraz słodkich bułeczek. Można się doczepić do minimalnej ilości owoców i małej ilości ekspresów do kawy (są 2 ale momentami działał tylko 1) przez co robiła się spora kolejka miłośników kawy, czekolady na gorąco i ciepłego mleka :) Pomiędzy głównymi posiłkami dostępne są słodkie bułeczki oraz pizza (część w ramach All Inclusive, a część płatna).
- Prywatna plaża z darmowymi leżakami, materacami i ręcznikami oraz pomostem - Basen z podgrzewaną wodą - Smaczne jedzenie - Zjeżdzalnie - Animacje
Wi-Fi darmowe tylko na zewnątrz obok Lobby Bar ale momentami bardzo słabe
Nie polecam hotelu, niestety kiedy zobaczyliśmy warunki musieliśmy zmienić zakwaterowanie na inny hotel. Brudna wanna, prysznic spróchniały po dotknięciu został mi w ręku, pościel brudna i czyjeś włosy, jedzenie w resteuracji z latającymi wróblami, meble brudne po ich odchodach. Drinki i jedzenie nie do skonsumowania. Nie polecam
Bardzo miłą obsługą,dużo atrakcji na terenie resortu,czyste pokoje. Ogólnie bardzo OK.
Pięknie zagospodarowany teren, baseny czyściutkie. Wieczorne oświetlenie terenu.
Trochę mało zróżnicowane jedzenie.
Hotel bardzo duży. Rozległy teren, dzięki temu nie widać tłumów. Pięknie zadbane ogrody. Budynki jak to w Egipcie. Czysto.
Smaczne jedzenie, czyste pokoje
Brak, jak na hotel za 2500 zł
Bardzo ładne położenie przy morzu z dużym pomostem i kameralnej okolicy. Przede wszystkim bardzo czysto. Polecam.
Hotel położony w śród pięknej zieleni palm i super basenów. Jedzenie smaczne i urozmaicone dodatkowo świeże owoce codziennie przy posiłkach na stołówce. Polecam.
BRAK.
Wspólnie z synem spędzone ferie w ładnym czystym i zadbanym hotelu. Jedzenie inne ale to normalne jednak dobre i każdy znajdzie cos dla siebie. Dla wybrednych dzieci pizza w innej restauracji oraz fast foody na plaży.
duza przestrzeń. ładna Plaza. Durze molo. nie czuje sie tloku. Duża ilość basenów. zjeżdżalnie jak na hyperionie. Pokoje czyste. codziennie sprzątane. obsługa bez zastrzeżeń. Po przylocie okolo 23.30 godziny zamiast czekać przy recepcji na kartę do pokoju to zaprowadzono nas na ciepły posiłek.
jedyne co mnie drażniło to słyszana w okolicy od godziny 7 pila spalinowa do drzewa, jednak sytuacja pracy miała miejsce w sąsiednim hotelu na co wpływu brak oraz stosowanie wieczorami smierdzace opryski.
bardzo ładnie usytuowany nieopodal centrów handlowych nad samym morzem z pięknym pomostem. Polecam.
Czyste i przestronne pokoje super baseny i akuaparki dla dorosłych i dla dzieci.
Brak .
Ogólnie nie był to zły Hotel. Było wszystko, czego potrzebujesz. Na urodziny zrobili prezent-udekorowali pokój i podarowali ciasto w restauracji.
Różnorodność obiadów, normalna obsługa.
1.W ogóle nie było animacji dla dorosłych. Tylko taniec dla dzieci. 2. Sprzątanie pokoi za pieniądze. 3. I pokój jeśli chcesz nie najgorszy-to Zapłać pieniądze
Spędziliśmy w tym hotelu 7 dni. Podróżowaliśmy za pośrednictwem biura podróży Itaka, zostaliśmy odebrani z lotniska i dowiezieni na czas. Po przyjeździe zostaliśmy serdecznie przywitani i zaprowadzeni do naszego pokoju. Pokazali nam wszystko i opowiedzieli o pokoju. Pokoje są czyste i wyposażone w klimatyzację. Ogólnie jedzenie jest dobre, jest w czym wybierać, śniadania trochę monotonne... Na terenie obiektu znajdują się bary, w których można zjeść pizzę, burgery i kebab. W hotelu znajduje się całkiem niezły aquapark, każdy znajdzie zjeżdżalnię dla siebie. Baseny o różnej głębokości dla dzieci i dorosłych. Plaża jest blisko, przy plaży znajdują się leżaki i bar, można też wejść bezpośrednio do morza z molo. Dostępne są również lody robione na miejscu ze świeżych owoców (za dodatkową opłatą). Na miejscu jest również gokart, minigolf i korty tenisowe, ping-pong, na terenie obiektu znajduje się również centrum spa, które polecam. Są też 3 restauracje, które możesz odwiedzić bezpłatnie podczas pobytu, rezerwując stolik za pośrednictwem aplikacji hotelowej. Poleciłbym tę aplikację każdemu, ponieważ zawiera wszystkie powiadomienia dotyczące tego, co i o której godzinie dzieje się w hotelu. Zawiera także mapę hotelu, która będzie bardzo przydatna w pierwszych dniach pobytu. W pobliżu hotelu znajduje się bardzo duży wybór sklepów, w których można kupić pamiątki i różnorodne towary. Niedaleko hotelu znajdują się również apteki. Bardzo mili animatorzy, którzy zawsze znajdą dla Ciebie zajęcie, dzięki czemu nie będziesz się nudzić. Przyjazna obsługa jest zawsze uśmiechnięta i zabawna. Polecam
w pobliżu sklepy i apteki blisko plaży aquapark przyjazny personel hotelu spa
daleko od centrum śniadanie plaża zaczyna się od kamieni
Hotel jest ogromny, z wieloma atrakcjami i opcjami na aktywne spędzenie czasu. Kompleks składa się z aquaparku, dużej jadalni z dwoma barami, dyskoteki, bilardu oraz shishy. Na zewnątrz znajduje się stacja grillowa, gdzie rano serwowane są omlety, a wieczorem falafel z grilla. Pokoje są przestronne, wygodne, z klimatyzacją i lodówką (choć głośną i starą). Widać ślady użytkowania, ale jest czysto. Dla wegetarian dostępne są świeże warzywa i sery. Plaża jest duża, choć głośna z powodu animacji, ale po południu robi się spokojniej. Pomost nie sięga rafy, a snorkeling jest możliwy tylko w wyznaczonej strefie. Aby zobaczyć rafę, trzeba skorzystać z oferty lokalnego centrum nurkowego. Hotel nie spełnia standardów 5-gwiazdkowych i nie jest dla osób oczekujących luksusu, ale ma piękny ogród z palmami i ptakami. Ogólnie to dobre miejsce na relaks i aktywny wypoczynek.
Super piękna plaża i ogród pełen ptaków. Mili ludzie a jeszcze najmilsi za napiwek :) Super wygodne materace, codziennie świeże warzywka daktyle figi i cytrusy. Świeże grube ręczniki plażowe. Super animator John :)
Ząb czasu wgryziony w każdy element, głośna lodówka i klima, głośno na plaży i stołówce. Pamiętajcie żeby wziąć pieniądze na napiwki bo standard serwisu jest mocno z tym związany :) ale nie wiem czy to wada hotelu czy Egipski standard 🤷♀️ płatne shisha, bilard, bary z pizza, alko poza lokalnymi.
Nie wiem od czego zacząć…. Może najlepiej od początku. Na wstępie powiem że latamy po całym świecie - człowiek wie że może być różnie ale tak źle jeszcze nie trafiliśmy. Po przylocie (lot był opóźniony więc przylecieliśmy dość późno koło 23 w hotelu) po późnym posiłku i zameldowaniu udaliśmy się do pokoju - od razu wtopa bo po zamknięciu drzwi nie można było otworzyć pokoju od środka więc nie mogliśmy wyjść. Myślę sobie - zadzwonię na recepcję i zgłoszę. Niestety nie było żadnych informacji z numerami telefonów. Całe szczęście że byliśmy w kilka par i podaliśmy karę pod drzwiami. Udaliśmy się na recepcję - pan dał nam klucz do drzwi i powiedział że jutro ktoś przyjdzie naprawić. Wszystko fajnie ale od środka drzwi nie miały wejścia na klucz więc nadal nie mogliśmy wyjść z pokoju… znów wróciliśmy na recepcję i tam informacja - że dzisiaj to już nikt nie przyjdzie. Nie wiem - mieliśmy czekać zamknięci w pokoju kilka/ kilkanaście godzin aż ktoś przyjdzie? Ostatecznie po małej awanturze przyszedł inżynier i naprawił drzwi. Stan pokoi - dramat. Rozpadające się szafy i komody. W łazience wszystko zapleśniałe i stare - brak słuchawki pod prysznicem. Oświetlenie - ledwo dawało światło w pokoju. W pokojach na parterze myszy… Plus to sympatyczny pan z room service który nastawieniem ratował sytuację i wszystko pięknie sprzątał i układał. I znajomych w ogóle nie działało światło a koleżanka nie miała w ogóle ręczników. Teraz może plaża - hotel położony w dobrej lokalizacji, plaża okej, podest okej ale znów leżaki, materace - rozpadające się wszystko spróchniałe, farba odchodzi, materace aż lepiące z brudu. Jedzenie - nie chodzi o monotematyczność posiłków bo do tego jesteśmy przyzwyczajeni. Było poprostu paskudnie. Wystarczyłyby świeże owoce na śniadanie i jakaś feta, warzywa - warzyw i owoców brak, pojedyncze banany leżały. Można było zjeść ze smakiem suchą bułkę - reszta katastrofa. Obiady i kolacje - surowy kurczak, obleśne parówki z grilla, z sosów (żeby chociaż smak uratować) był ketchup… sporadycznie trafiło się coś ok jak pieczony bakłażan do zjedzenia. Słodkości - no mnie nie trzeba namawiać ale sorry - no nie dało się zjeść. Żyliśmy na frytkach. Gdyby nie knajpa w centrum to bylibyśmy jak na kuracji odchudzającej. I nie chodzi o bycie wybrednym tylko szczerym bo nie jedzie się na wakacje żeby się męczyć. Dodatkowo jedliśmy 3 dni w jednej restauracji - nagle na 4 dzień zostaliśmy z niej wyproszeni już siedząc przy stoliku - oczywiście po rosyjsku mimo że mówimy po angielsku i włosku. Alkohole - no żeby tu chociaż był pozytyw. Znów nie - wiem że nie importowane alkohole mają inny smak - piłam nie raz - ale dało się pić - tu - domestos. Smak, zapach jak plastik, płyn do dezynfekcji podłogi. Testowane było wszystko. Chcieliśmy kupić w barze coś lepszego - kiwali tylko głowami że nie ma. Wszystko nalewane w brudnych szklankach, ale najczęściej w plastikach - ale nie tych solidnych tylko jednorazówkach po 200ml. No żart. Obsługa w lobby - zero przejęcia. Niezadowoleni -nawet kelner powiedział że zmienia pracę bo się nie da tam normalnie pracować. Rosjanom lali w szkle na taras - nam w plastikach. Ewidentny problem z Polakami mieli. Pizza corner - spoko że był ale smak jedzenia - najgorszy sort mrożonki bez smaku. Kolacja sylwestrowa która była extra dodatkiem - kolejka na godzinę stania - więc daliśmy sobie spokój. Na sali przygotowane stoliki a na nich z okazji balu - po butelce wody mineralnej na pokój. Bez komentarza. Siłownia - wszystko tak brudne i lepiące ze strach było dotknąć. I to dosłownie… Były trzy rodzaje opasek - czerwone, zielone i srebrne. Mieliśmy te środkowe - nikt nas nie poinformował że można zrobić upgrade - z resztą biuro nie informowało że będzie sortowanie. Nawet chcieliśmy dopłacić - ale okazało się że różnica to tylko restauracja na kolację - reszta to samo więc zupełny bez sens. Aha no i wtedy miało się owoce- rozumienie jadąc na All in trzeba sobie dokupić owoce… żenada. Syf, bród, bez remontów, smaku, tragedia. Nie wspomnę o operatorze annex który wszystkie info na tablicy podawał po rosyjsku… serio? Mamy XXI wiek… dobrze że mieliśmy super towarzystwo bo za tą cenę koleżanka była dwa hotele obok i płacąc 800zl więcej miała wypas że mózg staje. Pisze szczerze - wybierzcie lepiej jakąś sieciówkę - przynajmniej sprawdzone miejsce będzie.
Wszystko co opisane w opisie Jedzenie Obsługa Alkohol Brak remontów Jakość a raczej brak
Hotel piękny, przepięknie urządzony ogród a właściwie to ogrody, zielone i kolorowe. Pokój super ale łazienki mogłyby być w lepszym stanie. Nam to nie przeszkadzało. Pan sprzątający pokój 8210 w ocenie do 10 to 15/10. Przechodził sam siebie, artysta w tworzeniu figur z ręczników. Jedzenie jak to w Egipcie, monotonne ale zawsze było coś do wyboru. Głodni nie chodziliśmy. Jedyny minus to animacje a właściwie to ich brak. Wieczorami w hotelu nudno, uważam wymiana animatorów wiele mogłaby zmienić na plus.
Pięknie zadbane ogrody, ciepła woda w basenie /podgrzewanym :)/, czystość, codzienna wymiana ręczników i czystość
Animacje, animacje, animacje
50/50 hotel ok, jedzenie dnoo; generalnie zraziłem się tym jedzeniem do Egiptu na najbliższe 5 lat
Ładne pokoje, duży aquapark
Jedzenie, zamgławianie na komary wieczorem chemicznie
Pobyt w hotelu Regency Plaża oceniam na 1/10. Po transferze z lotniska, musieliśmy zgłosić pewne problemy z pokojami które nasza grupa miała do dyspozycji. W pierwszym nie działało światło, z drugiego od środka nie można było wyjść a w trzecim obsługa zapomniała o ręcznikach. Jedzenie: bardzo dobre frytki, dodając keczup można było przenieść się w kulinarną podróż. Napoje alkoholowe: Piwo smaczne, natomiast przy każdym barze był limit maksymalnie 2szt. na osobę (tak, mieliśmy all inclusive). Jeżeli chodzi o trunki wysokoprocentowe to poniżej jakiejkolwiek krytyki. Tequilla, Gin czy Whisky zapach i smak był jednakowy czyli okropny. Niektórzy pracownicy z obsługi widać że się starają, są uśmiechnięci i życzliwi, natomiast są również tacy którzy mają problem i niechęć wypisaną na twarzy żeby podać cokolwiek. Nie polecam hotelu.
Obiekt przestronny, z dużą ilością roślinności. Blisko do morza, w pobliżu hotelu liczne sklepy oraz bardzo dobra restauracja (Arab Bucks).
Czystość, obsługa, jedzenie, napoje - generalnie wszystko.