Atrakcyjne położenie: na cyplu, w malowniczym zakątku wyspy słynącym z pięknych widoków i dziewiczej przyrody.
Łatwy dostęp do punktów promowych, z których można udać się na siostrzane wyspy Comino i Gozo.
Rozrywka: w sezonie cykliczne programy sportowo-animacyjne oraz wieczorne występy.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, kącik zabaw, w okresie letnim miniklub.
Pokój czysty przestronny, my dostaliśmy z dwiema łazienkami co pozytywnie nas zaskoczyło. Jedyny minus to trwający remont ale wiedzieliśmy o nim więc do przeżycia. Jedzenie pyszne lecz monotonne.
Położenie nad samą wodą Pokoje Jedzenie
Hotel czysty, 2 baseny zewnętrzne bardzo zadbane (trzeci w ostatniej fazie budowy), dbałość o gości. Personel pomocny (nawet mówcy po polsku - recepcja) Dostęp do SPA i basenów wewnętrznych, jaccuzi. Dwie plaże przy hotelu: piaszczysta i na skałkach. Wszystko dostępne na miejscu. Śniadanie i kolacja szwedzki stół, bardzo duży wybór, wszystko świeże i dostępne na bieżąco. Piękne widoki na sąsiednie wyspy. Woda w morzu krystalicznie czysta i na wyciągnięcie ręki.
2 plaże do wyboru przy hotelu: piaszczysta i na skałkach, obsługa.
Może trochę plac budowy obok.
Hotel bardzo czysty, zadbany, codziennie zmieniane ręczniki, strefa basenów zawsze wieczorem była dokładnie sprzątana. Wykupiliśmy najtańszą opcję pokoju na 5 dni ze śniadaniami - dostaliśmy wielki pokój z widokiem na morze i wyspę Gozo, tuż obok wewnętrznego ogrodu, który robi wrażenie. Polecamy restaurację hotelową Piatto Nero. W okolicy hotelu można skorzystać z wypożyczalni skuterów wodnych lub np. popłynąć łódką na Blue Lagoon (około 20 min), cena za bilet w dwie strony 15 euro. Niedaleko znajduje się również przystanek autobusowy z dojazdem do miasteczka, czy na piaszczystą plażę, do wioski popeye'a lub Valetty. Cena za bilet niezależnie jak daleko jedziemy to 2,5 euro płatne u kierowcy. Pieszo można wybrać się na ładną plażę Paradise - polecam z samego rana, później w sezonie jest mnóstwo ludzi.
- czystość, - obsługa, - ładne, przestronne i zadbane wnętrza
- trochę na uboczu ale nam to nie przeszkadzało
Moje wakacje w Ramla Bay Resort na Malcie były niesamowite. Hotel oferuje przepiękne widoki na Morze Śródziemne. Personel był uprzejmy i profesjonalny, zapewniając wysoki standard obsługi. Pokoje były przestronne, nowoczesne i bardzo czyste. Jedzenie w hotelowej restauracji było różnorodne i pyszne. Udogodnienia hotelowe, takie jak baseny i spa, były doskonałe.
Piękne widoki: Położenie nad morzem z ładnym widokiem. Komfortowe pokoje: Przestronne, nowoczesne i czyste pokoje z bardzo wygodnymi łóżkami i balkonami. Wysoki standard obsługi: Uprzejmy i profesjonalny personel. Smaczne jedzenie: Różnorodne i pyszne posiłki w hotelowej restauracji. Doskonałe udogodnienia: Czyste baseny, relaksacyjne spa i prywatna plaża.
Odległość od centrum.
Super hotel, czysto,miła obsługa,pyszne jedzenie.Na miejscu sklepik dobrze zaopatrzony.polecam.
Hotel pięknie położony z dala od zgiełku miasta i z pięknym widokiem na Gozo.
Czysto, codziennie sprzątane, codziennie też wymiana ręczników. Śniadania monotonne, ale dużo można wybrać. Brak lokalnych dań. Kolację można dodatkowo wykupić. Nie wiele owoców morza. Dojście do najbliższego przystanku 2 minuty. Blisko na Gozo i Comino. Dalej do Valetty i innych większych miast.
Cisza .... można wypocząć. Śniadanie można zjeść z tarasu, co daje super klimat...
Brak jakichkolwiek animacji.... o 22 już nic się nie dzieje. Z basenu widok na rozbudowę hotelu. czasem, rzadko hałas był większy, ale tak to nie przeszkadzało.trzeci basen, który jest na zdjęciu dopiero w budowie. dojście do hotelu z przystanku przez totalne wertepy
Hotel piękny, zwłaszcza wnętrze robi wrażenie. Bardzo czysto, nowoczesne, jasne i przestronne pokoje.
Nowoczesność, spokój, czystość, piękne widoki i niepowtarzalne wnętrze hotelu z palmami w środku.
Hałas i unoszący się kurz z trwającej budowy, odległość od głównej drogi, hałas pomp basenowych, brak atrakcji wieczornych typu dyskotek, muzyki, wspólnych gier i zabaw.
Wspaniały hotel , jeden z najlepszych w jakim byłem, a z racji zawodu byłem w setkach. Oszałamiające widoki, proste ale alaganckie pokoje, świetna kuchnia i przemiła obsługa.
Widoki, widoki i jeszcze raz widoki
Mały wybór gastronomii w bliskiej okolicy
Hotel rewelacja, restauracja najlepsza na Malcie, koniecznie owoce morza ;)
Usytuowany nad północy wyspy spokój, widok na Gozo, basen sauna, super.
trwająca budowa! Jak się żle wylosuje pokój ;)
Hotel w pięknym, spokojnym miejscu, zdecydowanie polecam tą lokalizację. Mimo aktualnej rozbudowy hotelu nie słychać odgłosów z budowy jeśli się wybierze pokój z widokiem na morze. Personel bardzo miły i uśmiechnięty, jakoś obsługi na dość wysokim poziomie. Całkiem blisko hotelu piękna plaża z łagodnym zejściem do morza. W zasięgu przejścia pieszo cudowne widoki, krajobraz jak marzenie.
Hotel dość nowoczesny, codziennie sprzątany pokój, jedzenie całkiem przyzwoite, a jestem dość wymagająca. Brak sklepów i restauracji w okolicy w promieniu około 3 km może być dla niektórych ważnym szczegółem, jeśli się zastanawiają czy dokupić kolację np.
Trwające pracę budowlane, ale wybierając pokój z widokiem na morze nie będą utrudniać odpoczynku.
Pokój z przepięknym widokiem na morze i pozostałe wyspy Comino i Gozo oraz cudowny zachód słońca
Czystość w pokojach i na korytarzach bardzo dobra obsługa Hotelu no i przepyszne jedzenie.
Hotel bardzo ładny, pokoje czyste. Hotel utytułowany na obrzeżach, więc dla osób ceniących spokój. Jednak z powodzeniem da się dużo pozwiedzać. Bardzo blisko do portu, z którego można dostać się do Gozo lub na Błekitne Groty. Dużym minusem były bardzo monotonne śniadania.
Cisza Dobre spa Czyste pokoje Bardzo pyszna restauracja Piatto Nero
Monotonne śniadania
Wszystko zgodne z opisem, hotel bardzo przyjemny, miła obsługa.
Bardzo fajny hotel. Czyste pokoje sprzatane codziennie. W pokoju znajdoeala się lodówka co ułatwiło schłodzenie napoi. Łóża raczej trawdsze i jak dla nas mega wygodne. Po zamówieniu dzień wcześniej w recepcji otrzymaliśmy prowiant, który był zróżnicowany i smaczny. Z pokoju bardzo ładne widoki, a okolica jeat malownicza i cieszy oko.
Minimarket, sala zabaw dla dzieci, kryty basen, dobra lokalizacja.
Witam. Trudno jest mi ocenić hotel pod kątem czystości, ponieważ jestem bardzo wymagający w tych kwestiach, a już szczególnie w łazience, czy w kuchnii, a wiadomo, że ekipa sprzątająca przychodzi tylko "odbębnić" godziny i swój rejon, a nie tak jak w domu, więc ja zawsze widzę niedociągnięcia w czystości. Jednak chcąc pomóc dokonać wyboru osobom zainteresowanym, wystawię opinię w porównaniu do innych 4* hoteli, w których bywałem, w innych krajach. Tak więc: - obsługa w recepcji, restauracji, basenowa, baru i restauracji, jak i sprzątająca naprawdę miła, pomocna na prośbę i uśmiechnięci, co dawało poczucie, że nie chętnie pomagają, a nie z przymusu wykonywania pracy. - czystość 8,5/10 (zadowalajoco), a minus 1,5 to za małe muszki, na które oni chyba nie mieli rady żeby się ich pozbyć, no i jak już wspomniałem, że ja zawsze czegoś się dopatrzę... -sniadania to standardowo jak w innych hotelach, szwedzki bufet i codziennie te same różnorodne opcje do wyboru, zawsze były świeże, więc nie narzekałem, bo jakiś wybór był. W stołówce czysto i zadowalające ładnie. - apartament duży 2 pokojowy, na parterze, z widokiem na morze. Pierwszy pokój z aneksem kuchennym i dużą łazienką, czysto, wyposażenie wygladajace na nowe. Drugi pokój z wielkim łóżkiem i otwartą łazienką + toaletą, do tego z każdego pokoju wyjście na duży prywatny taras (polecam tę opcję rodzinom z dziećmi) Ogólnie to ja byłem po sezonie, więc tłoku nie było, więc wygodnie się korzystało z basenów i reszty infrastruktury, a jak to byłoby przy większej ilości ludzi...? Co do plaży, to w porównaniu z innymi gdzie byłem, to ta jest trochę słaba, zaniedbana i mała, ale przy małej ilości ludzi, to da się z niej korzystać. Uważam, że mogliby zainwestować w uregulowanie dna morskiego do 30 metrów wgłąb... Możliwe, że zainwestują, bo za plażą hotel jest rozbudowywany. Dotadkowo + za sklepik hotelowy z tanimi, czasami potrzebnymi przedmiotami. Lokalizacja dobra, blisko do autobusów, czy promów idąc skrótem linią brzegową, a przy sąsiednim hotelu jest dobry "fast food" za grosze. Hotel na prospekcie wydawał się większy w środku z tym ogrodem, ale podsumowując go to osobom chcącym spokojnie spędzać wieczór mogę go polecić.
Zadowalająca czystość, obsługa, wyposażenie pokoju (np. żelazko z deską) Ładny widok, baseny, sklepik na miejscu, bliskość komunikacji
Mała plaża przychotelowa z kamieniami trafiającymi się całkiem blisko brzegu...(aż bolało w stopy) Muszki (chyba z tego ogrodu...) , które chyba mnie ukąsily ze dwa razy. Piszę chyba, bo nie wiem czy to one, a tak w ogóle, to tylko mnie coś ukasilo, pomijając pozostałych.
Hotel fantastyczny, pokoje bardzo czyste, otoczenie bardzo zadbane. Jedzenie różnorodne, bardzo smaczne, co było niewątpliwie ogromną zaletą. Uśmiechnięta obsługa dbała o porządek w każdym miejscu, szczególnie można to było dostrzec w restauracjach... Bardzo dobra baza wypadowa na Comino oraz Gozo. W pobliżu przystanek autobusowy - komunikacją autobusową można dojechać wszędzie. Dla tych, którzy planują zwiedzać wyspę polecam bilet tygodniowy. Na sporadyczne wycieczki wybierzcie komunikację Boltem.
Niesamowite jedzenie, lokalizacja, czystość.
Hotel położony na końcu wyspy w pobliżu przystani promowej do Gozo , ładny widok z hotelu jeżeli ktoś ma pokój od strony morza jeżeli jest osoba jest zakwaterowana z drugiej strony hoteu widzi tylko budowę , robotników budowlanych z różnych stron świata i wysokie dźwigi budowlane Ok 4 sztuk , dwa baseny woda średnia co chwile dolewają zimnej a plaża za hotelem to fikcja ma może 10 metrów i leży tam pare leżaków co do hotelu obsługa miła śniadania bardzo dobre jeżeli ktoś szuka zabawy i atrakcji to nie w t miejscu. Jak budowa się skończy czyli za pare lat to będzie to piękne miejsce .
Bliskość do wyspy Gozo i Comino
Nie można podłączyć suszarki w toalecie
Ładny pokój z pięknym widokiem. Wygodna i komfortowa Łazienka. Dobre zaplecze gastronomiczne.
Piękny widok z tarasu. Hotel położony z dala od zgiełku miasta, idealny na wypoczynek.
Długi dojazd do atrakcji Malty
fantastyczny hotel , cudowne miejsce , wspaniała obsługa , piękny pokój -cudowny wypoczynek
sam hotel robi ogromne wrażenie :) pokoje duże , przestronne , sprzątane codziennie -część hotelu jeszcze w trakcie remontu ale w niczym to nie przeszkadza .
troszkę zimna woda w basenach
Miło i przyjemnie spędzony tydzień, dobre jedzenie, miła obsługa i ładny widok z balkonu.
Położenie Hotelu, najbliżej morza położony hotel na wyspie, widok na Comino i Gozo.
Ciężko nazwać to wadą ale w hotelu trwa remont starego skrzydła , nie jest bardzo uciążliwy ale trzeba o tym wspomnieć, widok czterech dźwigów na niebie niektórym może przeszkadzać a dla innych będzie bez znaczenia...