Rainbow Castle

Nie bardzo wiem za co hotel ma 3 gwiazdki. Zdaje sobie sprawę ze polecieliśmy na tanie wakacje, ale standard i poziom są poniżej jakiejkolwiek krytyki

Bardzo dobry hotel, obsługa i jedzenie jest bardzo dobre, nie ma leżaków 7- 8 minut od hotelu

Hotel pięknie położony, wszędzie blisko, dogodny dojazd do Manavgat, Colakli. Wokół hotelu dużo sklepów. Pokoje czyste, często sprzątane, często wymieniane ręczniki. Posiłki bardzo dobre, urozmaicone, owoce, słodycze. Obsługa miła. Bez problemu można było zmienić pokój. Około 500 m do plaży, darmowe leżaki i parasole.

Byliśmy w 3 pary. Nastawialiśmy się na życie nocne. Hotel jest miejski więc jak najbardziej pasował. We wrześniu stosunek ceny do standardu ok. Jedynie do plaży jest ok 500 m. Polecany dla młodych.

Nazwa  Rainbow Castle
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Manavgat
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: animacje, plac zabaw, brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej.

Atrakcyjna lokalizacja: 2 km od centrum Side, ok. 7 km od Manavgat, ok. 10 km od Colakli, ok. 65 km od lotniska.

Tylko 450 m do publicznej, piaszczystej plaży (na plażę 2 razy dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy).

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.6
Mateusz

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Wady

Brak wind Posiłki Techno puszczane na basenie Grzyb Brud Słaby internet Arogancka obsługa Gaszenie świateł w czymś co nazywają restauracja na 10 minut przed końcem kolacji

regina

Pobyt - Maj 2016

Zalety

serwis

Wady

super serwis

Jolanta

Pobyt - Kwiecień 2016

Zalety

Zaletą hotelu jest jego położenie, przy głównej ulicy, blisko centrum, z dogodnym dojazdem do innych miejscowości

Wady

brak darmowego intenetu

Łukasz C.

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

położenie

Wady

trochę daleko do plaży

Rainbow Castle