Rai Premium Tekirova (ex. Queens Park Tekirova)

Hotel na najwyższym poziomie bardzo zadbane otoczenie czysto, pachnąco. Zarówno w budynku jak i na zewnątrz. Dla mnie trochę słabe animacje może dlatego że to maj. Pokój niestety też mieliśmy słaby chyba najsłabszy a w Turcji 10 raz i zawsze 5 gwiazdek. Ale zamawialiśmy przez internet i nie zwróciliśmy uwagi że jest bez balkonu. Jedzenie przepyszne ciasta rewelacja lody super. Obsługa kelnerów i barmanów ok szczególnie chyba wyższy ranga w lobby niski krótko ścięty, barman Igor rewelacyjne drinki i młody przystojny chłopaczek co donosił. Ale wszyscy i na stołówkach byli ok.

Obawialiśmy się opini znajomych, że na kiejscu sami Rosjanie. Na miejscu okazało się że w tym języku jest wszystko prowadzone bo to wspólny język turystów... z Kazachstanu, Ukrainy, Uzbekistanu, Mongolii. Warto czasami porozmawiać a nie za język kogoś oceniać. Hotel bardzo czysty. Głównie dla rodzin z dziećmi. Wysoka kultura osobista zarówno turystów jak i obsługi. Zero pijaństwa. Czyściutko.

Hotel duzy jedzenie nawet dobre fajny aquapark dla doroslych i dla dzieci .tylko caly hotel Rosjan gdzie sie nie ruszy to slychac rosyjski

Nazwa  Rai Premium Tekirova (ex. Queens Park Tekirova)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Camyuva
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adriana

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Piękny ogród i czysciutkie morze

Wady

Słabe animacje

Pat

Zalety

Przemiła obsługa na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiamy szczególnie Gino, Cüneyt i Yilmaz. Wspaniali ludzie. Pokoje nowoczesne, czyste. Jedzenie bardzo dobre, pyszne drinki. Atrakcje dla dzieci. Nie brakowało leżaków. Piękna plaża i widoki.

Wady

Troszeczkę za głośna muzyka podczas animacji.

6.1
lukasz

Wady

Hotel raczej pod Rosjan tylko .zebym wiedzial ze tyle ich bedzie to bym wybral inny

Rai Premium Tekirova (ex. Queens Park Tekirova)