3 restauracje ze smaczną i różnorodną kuchnią międzynarodową i lokalną.
Strefa spa: łaźnia parowa, pokój relaksacyjny.
Na najmłodszych gości czekają animacje w miniklubie, plac zabaw, oddzielny basen.
Bogaty program rozrywkowy dla gości w każdym wieku.
Bardzo piękny i zadbany teren hotelowy dużo zieleni wieczorny animacje prowadzone praktycznie do późnego wieczora, obsługa bardzo miła, piękne widoki z plaży i z hotelu pokoje czyste.
Hotel jest położony około 150 km od Dubaju, transport trwa około 1,5 godziny. W pobliżu hotelu niestety nic nie ma, ładna plaża bardzo blisko hotelu, z pokojów słychać szum fal. Niestety 90 procent gości hotelowych jest z Rosji, wszystko dostosowane pod Rosjan. Moim zdaniem hotel nie odpowiada 5 gwiazdkom, porównałbym ten hotel do dobrych 4 gwiazdek Egipskich. Cena hotelu jest dosyć wysoka i nieadekwatna do standardu hotelu. Jeśli zależy wam na lepszej jakości to proszę wybrać inny hotel.
Plusy: Dobra kuchnia - ewidentnie jest tutaj dobry kucharz, oryginalne napoje, ładna plaża, bardzo czysto, miła obsługa.
Minusy: Małe urozmaicenie w potrwach, otrzymanie napoju podczas posiłków graniczy z cudem, słaba oferta all-inclusive tylko do 22.00, problem z leżakami na plaży oraz basenie - wszystko zajęte od godziny 8.
Niestety w naszym odczucia hotel zasługuje na maksymalnie 3+* absolutnie NIE 5*.Oczywiście każdy ma inne oczekiwania ,natomiast osoby które bywają w hotelach tej kategorii mają porównanie jeżeli chodzi o poziom usług.
Ładna plaża ,smaczne jedzenie ,miła obsługa
Brak wolnych miejsc na leżakach chyba ze wstaniesz o 5 rano ! Czystość w całym hotelu daje dużo do życzenia Zużyte meble nie zachwycają . Słaba oferta All
Może kiedyś ten hotel miał 5 gwiazdek. Obecnie dałbym maksymalnie 4 -.
Urokliwy widok na morze
Dość monotonne menu, nie ma żadnych przekąsek pomiędzy posiłkami. Ceny w dwóch hotelowych sklepikach to kosmos. Ci, którzy nie jadą na wycieczkę do Dubaju muszą niestety grubo przepłacać, bo w okolicy nie ma nic poza skałami. Mało animacji, a jak już są to w języku rosyjskim - kierowane do 95% gości w tym hotelu.
Właśnie wróciliśmy. Hotel cudowny, jeżeli chodzi o jedzenie to codziennie było coś innego. Z owoców morza : ryby, kalmary, krewety. Drinki bardzo dobre! Obsługa to największy atut tego hotelu - czuliśmy się bardzo rozpieszczani
Niesamowita lokalizacja z każdego pokoju widok na ocean indyjski
Spędzaliśmy wakacje w 4 osoby (dzieci 10 i 16 lat). Mieszkaliśmy w willi naprzeciw basenu dla dorosłych. Hotel zasługuje ogólnie na dobrą opinię. Ogólne wrażenie psują małe szczegóły. Plaża szeroka i dobrze utrzymana. Dobry sprzęt do sportów wodnych, używałem z synem skuterów. Smaczne alkohole i koktajle. Serwowane również koktajle bezalkoholowe.
Bardzo duży obiekt. W willi wspaniały wielki pokój. Trudno mi ocenić metraż ale mając kilkoro znajomych w Warszawie, wiem że byliby szczęśliwi mając takie mieszkanie. Apartament składał się z wielkiego pokoju dziennego z drzwiami na taras, 2 sypialni (w jednej małżeńskie łóżko, a w 2giej dwa pojedyncze, ale jeśli ktoś chce to bez problemu można je połączyć). Miedzy sypialniami mały korytarz i łazienka. W przemieszczaniu po obiekcie pomagają „melexy”. Bardzo miła obsługa. Codziennie nowe poszewki
Mały wybór niektórych wyrobów w trakcie posiłków, np. dostępny w czasie śniadania jeden rodzaj wędliny. Podczas kolacji inna wędlina ale również tylko jedna. Zonie brakowało sałat, oleju z oliwek. Niektóre elementy mebli już pracowały z oporem, widać upływ czasu. Tylko 3 sklepy w hotelu i 1 na plaży. Brak lokalnych biur podróży. Diving center było zamknięte. Animacje w języku rosyjskim. Byliśmy jedyną polską rodziną w hotelu (to nie wina Radissona).
Pobyt oceniam dobrze. Ale napewno na poczatku bylam rozczarowana. Tzn. chyba liczylam ze 5* w tych stronach to bedzie "luksus nad luksusy". Zaczne od plusow: bardzo przestronny pokój z pieknym widokiem na morze -można powiedziec w "zasięgu ręki". Łazienka z wanna i prysznicem przeszklona na pokój. Kosmetyki wszyściutkie jakie mozna sobie wymarzyć w 5* hotelu -uzupełniane codziennie. Pokój codziennie sprzątany- podłogi łazienka, lóżko. Dobre leżanki i materace na plaży. Drinki dobre co nie jest oczywiste w krajach arabskich. Wszyscy mili i uśmiechnieci. Minusy- brudne szyby/pleksy oddzielajace baseny od plaży -chyba nigdy nie myte- całkowicie uniemożliwiały podziwianie widoków. W restauracji brak nakryć -nawet na kolacji-tego czlowiek sie spodziewał jadac do 5* w takim kraju(4mies poźniej w EGIPCIE mielismy nakrycia stołow inne na sniadania inne na obiad itd.) Jedzienie -kazdy znalazł cos dla siebie ale to nie były "wypasione" kolacje na które sie czekało (jak w Sharmie w Egipcie- aż dziwne porównując kraj tak bogaty i biedny-powinno być odwrotnie). Dużo osób rosyjsko-języcznych... Odpoczynek hotel plaża tak -poza nim nie ma nic gdzie można było dojść. Morze super, fale świetne, woda cudna.
Widok z lóżka i odległość od morza -nigdy nie byłam w hotelu w takiej odległości. Super kosmetyki wszelkiego rodzaju - uzupełniane codziennie(zostawialismy napiwki -nie wiem czy tak byłoby bez)
Brudne szyby oddzielajace baseny od plaży uniemozliwiajace podziwianie widoków. Szafy "muzealne" nadajace sie do wymiany (nie rozpakowałam walizki ze względu na ich zapach "muzeum")
Hotel wspaniały cały klimatyzowany pokoje bardzo duże przestronne do dyspozycji pięć basenów z chłodzoną woda. Posiłki zróżnicowane bardzo smaczne. Obsługa bardzo miła uczynna i uśmiechnięta. Z całego serca polecam.
Klimatyzowany miła obsługa panowie przetransportowali walizki do pokoju , codziennie sprzątanie woda uzupełniana na stoliku
Brak wad wszystko ok.
Hotel wspaniały,bardzo czysto ,miła obsługa,jedzenie znakomite.Woda w basenach czyściutka no i na wyciągnięcie ręki plażą z ciepłymi wodami oceanu indyjskiego. Hotel jest oddalony kilka kilometrów od miasta i to daje mu dodatkowy atut bo dzięki temu jest cisza i spokój można naprawdę odpocząć .
czystość,obsługa ,jedzenie
Byłam w grudniu 2021 - Hotel jest przestronny, położony przy samej, pięknej plaży z leżakami i parasolami, bezpośrednio za nim znajdują się wzgórza , po których można pospacerować. Niestety jeżeli chcemy robić cokolwiek innego niż leżenie na plaży to trzeba zapłacić za taksówkę i pojechać bardzo daleko do Dubaju około 120 kilometrów lub do najbliższej , niewielkiej galerii handlowej 6 km. Pieszo można dojść 1,5 kilometra na mały targ owoców ( 6 kramów ). Jeżeli ktoś szuka rozrywki, nocnego życia, imprez, lubi jadać codziennie w innej restauracji - nie polecam. Jeśli ktoś lubi siedzieć cały czas na terenie hotelu i wypoczywać na plaży jak najbardziej ok. Niemniej jest to odludzie. Duży wybór jedzenia aczkolwiek 0 owoców morza i mało ryb co jest zaskakujące. Prawie żadnych atrakcji wieczornych dla dorosłych ( jeśli już coś się dzieje to do 21:00 ) , później co najwyżej można pójść do monopolowego i spędzać czas w pokoju. Ludzie na wakacjach chcą się bawić, tańczyć i spędzać miło czas- bardzo brakuje chociażby zwykłej muzyki na tarasie przed hotelem wieczorem. Ceny jedzenia w hotelu są bardzo wysokie w porównaniu do sklepów. TAXI zamawiane przez hotel też sporo droższe. Hotel nie zaoferował żadnych wycieczek- wszystko organizowałam na własną rękę. Niestety za dużo krzyczących dzieci- brak stref dla dorosłych, wieczorne zabawy dla dzieci odbywają się w tym samym miejscu gdzie dorośli siedzą przy drinkach.
duży, przestronny, wszystkie pokoje z widokiem , miła obsługa, bliskość gór, bezpośrednio przy wodzie, duży wybór posiłków, sklep monopolowy z dobrymi cenami na terenie hotelu
jest trochę brudno ( podłogi i ściany zaniedbane ), urządzenia w pokoju gier popsute, stare, wszędzie jest daleko, najbliższy market około 6 kilometrów od hotelu, pustkowie wokół, bardzo mało atrakcji wieczornych - nie ma co robić- jeśli już coś jest ( karaoke, taniec brzucha ) to do 21:00 / 22:00- zdecydowanie za krótko. Brak sklepu spożywczego na terenie obiektu - chociaż maleńkiego żeby kupić chipsy. Bardzo wysokie ceny w hotelu w porównaniu do tych samych produktów w sklepach. Na przykład 1 litr coli w hotelu 25 AED , a w sklepie 6 AED. Pizza 60 AED, a na mieście 20 AED. Taksówki z hotelu też drogie np. 465 AED do Dubaju. Inne taksówki policzyły za tą samą trasę 330 AED.
Doskonałe miejsce na relaks i spokojny wypoczynek. Ośrodek na uboczu, brak nocnych rozrywek typowych dla kurortów, ale za to: położenie malownicze, bezpośredni dostęp do morza, prywatna piaszczysta, duża plaża, na której nie brakuje leżaków, liczne baseny, muzyka, dobre drinki. Przepyszne jedzenie w ogromnych ilościach. Bardzo miła obsługa hotelu. Pokoje już nieco sfatygowane, ale dramatu nie ma. Polecam wycieczkę do Dubaju na pewno warto go zobaczyć!
obsługa super , miła nie nachalna , hotel do relaksu nie wiele się dzieje na 7 dni tylko jeden pokaz tańca brzucha i to chyba było w czwartek jak zjechali się tubylcy , w hotelu cisza mało dzieci . polecam na odpoczynek . może było chłodne by byliśmy w miesiącu kwiecień . Ogólne wrażenie bardzo pozytywne na pewno będziemy chcieli tam wrócić .
cichy , kameralny hotel , wszystkie pokoje z widokiem na morze , smaczne jedzonko i te deserki :))) pyszności .
położenie , daleko wszędzie
Hotel luksusowy i bardzo komfortowy. Obsługa bardzo miła. Wszystko oprucz animacji na najwyższym poziomie. Hotel dla ludzi ceniących sobie spokuj i ciszę.
Bardzo luksusowy hotel połozony na plazy wyłącznie dla lubiacych cisze i spokój.Ładne pokoje wszystkie z widokiem na ocean.Obsługa bardzo miła w wiekszosci Azjaci.Baseny b.ładne.Posiłki sniadania stół szwedzki b.smaczne]szczególnie ciasta i desery]jednak wielkosc nie oszałamia.Lunch i kolacje dania serwowane do stolika w 3 restauracjach[kontynentalna[posłki b wykwintne[japonska i arabska.W piątki stół szwedzki[wspaniały[ To wszystko spowodowane jest b małą iloscią gosci ok 10%[jest tam po sezonie)Od czwartku do soboty przyjezdzają na swój weekend emiratczycy i jest wtedy tłok,hałas i brud.w pn i pt darmowy bus hotelowy jezdzi do Dubaju.Najbliższy sklep około 2 km.Polecamy usługe serwis room.Przynoszą lód do pokoju gratis.
Myślę że nasz pokój nie wyróżniał się niczym szczególnym na tle innych hotelowych kwater. Dużo wolnej przestrzeni , widok na morze, płaski telewizor. Jedzenia była cała masa, nie było na co ponarzekać. Co było najlepsze w hotelu? Zdecydowanie serwis, czyli ludzie personel. Wszystko można było spokojnie załatwić bez niepotrzebnych stresów. Sprzątanie codziennie rano. Posiłki na miarę naszych oczekiwań.
Hotel wprost wymarzony do wakacyjnego odpoczynku. Pyszne jedzenie, miła obsługa, śliczne pokoje. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś konkretnego - pisz gg 9655649.