Hotel ładny vhoć nie najnowszy. Piękne ogrody. Jedzenie smaczne i spory wybór. Pyszne lody. Alkohol importowany do oporu nalewany. Ogólnie na plus.
Cudowna roślinność, dobre jedzenie, bliskość morza.
Bardzo zimna woda w basenie, słabo sprzątane pokoje, kelner z baru przy basenie.
Bardzo dobry hotel położony w otoczeniu zachwycającej roślinności. Mimo, że nie jest najnowszy jest bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane. Jedzenie dobre i bardzo różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Pyszna kawa w kawiarni. Ogromnym atutem jest przemiła obsługa, ciepła, serdeczna, uśmiechnięta. Nastawiony na turystów z Rosji, ale nam to zupełnie nie przeszkadzało.
Czystość, cudowna obsługa, piękne połozenie
Jeśli musiałabym się doczepić to animacje, jeśli ktoś lubi, to może czuć niedosyt.
Hotel fajny miła obsługa moja rodzina zadowolona , wszystko blisko, jedzenia pełno , imprezy dla dorosłych jak i dzieci
Wszystko pod ręką plaża ,basen , restauracje i bary
Wad nie ma jak dla mnie
Hotel 5 gwiazdkowy, jedzenie dobre, śniadania, obiady, kolację. Super snack bar przy plaży, gdzie było wszystko. Pizza, burgery, kurczaczki, bar sałatkowy, frytki owoce, napoje, zupy. Same animacje trochę słabe. Były dni że przy barze głównym nic się nie działo wieczorami
Smaczne jedzenie, przysmaki dla dzieci. Super basen ze zjeżdżalniami. Morze 20 metrów. Czysciutenkie cieplutkie
Słabe animacje. Główny basen głębokość 145. Nie jest płytszy przy brzegu, dlatego dla dzieci i niskich osób kiepski. Hotel nastawiony na turystów z Rosji. Slabo mówią po angielsku
bardzo dobry, z małymi mankamentami technicznymi, ale nie przeszkadzały w wypoczynku
czysty, miła obsługa
przydałby się remont
Hotel super, czysty, jedzenie bardzo dobre, duży wybór, ciepłe wypiekane pieczywo, super kawiarnia serwująca tylko kawę naprawde przepyszną i herbatę. Dostępna cukiernia. Drinki robione smaczne a nie przelane alkoholem że nie można wypić.
Kawiarnia z przepyszną kawą, między 15-16 były przemiennie przy cukierni gofry, churossy i moje ukochane ziemniaki pieczone z sosem.
bez wad
B. dobry Hotel. Godny polecenia. Obsługa super. Gorzej z rezydentką. Tragedia
Sporom zieleni, przestronny. Spora prywatna plaża. Jedzenie urozmaicone. Smaczne. Alkohol w opcji ultra działa, ale tylko w jednym barze i trzeba się upomnieć. Obsługa miła i chętna do pomocy. Byłem świadkiem jak w uprzejmy, zdecydowany sposób wyprowadzono "wstawionego" naszego agresywnego sąsiada ze wschodu (dopiero w czwórkę sobie z nim poradzili) ... to nie Ukrainiec. Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni.
Wady widzę dwie 1. Zadupie. nie ma gdzie wyjść na spacer(właściwie tylko plaża) 2. Mini disco (dla dzieci) rozpoczyna się o 21:00 to budziło w nas zdziwienie i zniesmaczenie jak 3 letnie dzieciaczki wchodziły na scenę, a rodzice zajmowali się sobą.
Hotel polecam i nie polecam, zależy kto czego potrzebuje. Ja byłam z moją przyjaciółką na urodzinowym wypadzie i będziemy go wspominać bardzo dobrze - słońce, plaża, basen, urlop od rodziny i czego chcieć więcej. Najsłabszy punkt naszego pobytu to rezydentka Anastazja, która podczas spotkania pierwszego dnia wydawała się robić wszystko, aby tylko sprzedać wycieczki. Skusiłyśmy się na wycieczkę za 30 Euro Jeepem: - na plażę, gdzie mieliśmy spotkać na 100% jedne z największych żółwi (one tam oczywiście żyją, jednak ich spotkanie graniczy z cudem), - miało być jazdy ok. 15 min - jechaliśmy do celu ponad godzinę, - na koniec wycieczki jechaliśmy do restauracji z owocami morza i rzekomo każdy mógł jeść co lubi - a tu w trakcie drogi okazało się, że możemy wybrać albo rybę albo kurczaka, - jednak finałem była wielka nieodpowiedzialność tej Pani, jeśli chodzi o kolejna atrakcję – płonące ognie Chimery. Pani nie uprzedziła nas, że trzeba się wdrapać wieczorem po wyślizganych kamieniach ok. 1000 metrów – powiedziała tylko, żeby nie iść w klapach ale sandały mogą być – absolutnie NIE. To jest typowa górska wspinaczka, gdzie odpowiednie buty są podstawą! Nie uprzedziła, że będziemy schodzić ten 1 km w absolutnej ciemności posługując się tylko i wyłącznie latarkami w swoich telefonach! Skrajna nieodpowiedzialność! Dobrze, że nikomu się nic nie stało, a było wiele starszych osób. - Pani podała swój nr telefonu, jednakże kontakt z nią był utrudniony.
- czysto, - obsługa dba o gości, - dostępność barów i jedzenia i słodkości, - animacje, - plaża zadbana przy hotelu (tylko dużo kamieni) - generalnie miło.
- przy plaży brak czynnego baru – tylko podawali piwo (ponoć w wakacje jest wszystko), - jedzenie monotonne, mały wybór. Czysta restauracja, głodne nie byłyśmy, jednakże trochę za mało jak na taki hotel. - minusem wynikającym z położenia naszego pokoju była bliskość głównego śmietnika, gdzie codziennie rano słychać było opróżnianie i segregację (szczególnie butelek), - hotel nastawiony na innego, niż Polak turystę - język głównie rosyjski i trochę angielski, muzyka też.
Qeens Park le Jarden Hotel bardzo mało popularny na tej grupie i ciężko znaleźć o nim jakieś dokładne informacje. A napewno jest dużo mocno odbiegających od siebie opinie na temat hotelu. Hotel nie jest najnowocześniejszy z wyglądu ale przede wszystkim bardzo czysty i zadbany i naprawdę ładny i robiący wrażenie, jest to hotel który na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Hotel doskonale przystosowany dla osób niepełnosprawnych i rodzin z małymi dziećmi w wózkach ( z wózkiem bez problemu przedostaniemy się z części hotelowej nad brzeg morza) Goście hotelowi różnorodnej narodowości ok 30% rosyjskojezycznych ( Rosjanie, Ukraińcy, Gruzini, kazachowie itd) 10% Turków reszta to Polacy, Czesi, Anglicy, Niemcy, Francuzi. Obsługa posługująca się dobrze w języku rosyjskim i angielskim i jest bardzo pomocna. Kluczowym członkiem "załogi hotelowej" są koty które są prawdziwą atrakcją tego hotelu. Pokoje przestronne sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie,sejf i minibarek darmowy uzupełniany o wodę i napoje codziennie Przy hotelu znajdują się 3 baseny główny o głębokości 145cm brodzik z małymi zjeżdżalniami dla maluchów o głębokości 35cm oraz 3 basen ze zjeżdżalniami o głębokości 100cm. Pomiędzy basenem przy hotelu a plażą ( żwirkowo-kamienista) znajduje się strefa zieleni z hamakami i leżakami dla osób chcących opalać się z dala od zgiełku basenowego. Do dyspozycji gości nad basenem jest bar serwujący bardzo dobre i ładne drinki oraz kawiarenka gdzie dostaniemy przepyszną kawe przygotowaną przez baristów. Dodatkowo nad morzem mamy bar serwujący napoje i podstawowe drinki oraz snack bar z przekąskami ( frytki, burgery, pizza, zupa, owoce itd) Jeśli chodzi o jedzenie to jest ono różnorodne i część potraw jest serwowana w poszczególne dni tygodnia jak np sushi, tuńczyk pieczony w soli, dzień turecki dużo zdjęć można naleźć na tripadvisor. Na pochwałę zasługuje słodki bufet gdzie o dziwo desery nie tylko różnią się od siebie wyglądem ale też smakiem, co w Turcji nie jest a tak oczywiste ;) owoce podczas pobytu do każdego posiłku te same czyli jabłka zielone, czerwone, gruszki, nektarynki, brzoskwinie, morele i przepyszny arbuz. Jedzenie na bieżąco uzupełniane więc przechodząc nawet pod koniec posiłku wszystko było uzupełnione. Ponadto nad basenem serwowane lody ( 5 smaków ) i słodkie przekąski Zespół animacyjny bardzo mocno skupiający się na dzieciach, dzięki czemu rodzice mają naprawdę dużo czasu kiedy mogą odpocząć od swoich pociech. Podsumowując urlop bardzo udany i wszystkim bardzo polecamy ten hotel
- obsługa - czystość - przepiękna zieleń - animacje dla dzieci - drinki - przyjazny dla osób na wózkach - fenomenalne koty ❤️❤️❤️ - przepyszna kawa
Zdjęcia nie oddają uroku hotelu
Drugi raz w tym samym hotelu . Pewnie bedzie i trzeci . Wszystko w najlepszym porządku , bez stresu , sympatycznie i mega wypoczeci .
Obsługa , zarzadzanie , posiłki , trunki , czystość .
Nie ma sie do czego przyczepić.
Jestem zaskoczona aż tak pozytywnymi opiniami o tym hotelu. Byliśmy z rodziną pod koniec maja. To, co można powiedzieć dobrego, to fajna lokalizacja. Nie jest to Kemer, a Kiris. Ale minutę od hotelu jest przystanek z którego co 15 minut odjeżdża autobus do Kemer, bilet kosztuje 1$/1€/15lir. Na terenie hotelu dużo zieleni, fajny mały brodzik i plac zabaw, ładna plaża, na plaży też mały placyk zabaw, wszystko pod zadaszeniami. Jedzenie OK, dosyć monotonne i mały wybór, ale smaczne. Drinki na zamiennikach, ale wszędzie bez kolejek. Natomiast sam hotel to ruina. Pokoje jeszcze jako takie, są trochę odnowione, ale to za mało. Na korytarzach leżą ręczniki jak coś gdzieś przecieka, a z zewnątrz odpada elewacja. Do tego projektował go szaleniec, bo trafić do swojego pokoju to nie lada wyzwanie. Animacje średnie i wszystko pod rosyjskich gości. Ale gwoździem była sytuacja z obsługą. Nie działała nam klimatyzacja w pokoju, poszłam to zgłosić już pierwszego dnia. W recepcji dowiedziałam się, że klimatyzacja działa tylko w sezonie, czyli od 1.06. Zgłosiłam to do organizatora, a po jego interwencji włączyli klimatyzację i w ramach przeprosin przysłali do pokoi wino i owoce. Myślę super, po czym następnego dnia znów wyłączyli. Ponownie poszłam na recepcję, gdzie tym razem powiedziano mi, że nie działa, bo włączają od godziny 12, a poza tym to nie włączają bo pogoda na dworze jest dobra. Na to, że w moim pokoju jest cieplej niż na dworze, a poza tym kupiłam pokój z klimatyzacją, odpowiedzieli że wcale nie. Po raz kolejny zgłosiłam to do organizatora i wtedy przenieśli nas do innych pokoi z osobną klimatyzacją. Z tego co rozmawiałam z innymi gośćmi hotelu, to nie byliśmy jedyni. Podejrzewam, że hotel i organizator się nie dogadali. Dodatkowo warto wiedzieć: - Obok hotelu trwa ogromna budowa. Hałasują od rana do wieczora. - Na terenie jest dużo kotów. Nie są groźne, ale nie każdy lubi. - Jest bardzo dużo rosyjskich turystów. - Na terenie hotelu jest lekarz. Wizyta jest dodatkowo płatna i kosztuje 70$. My trafiliśmy z chorą córką. Pan jest bardzo miły i dokładny. Oczywiście nikomu nie życzę, żeby musiał się przekonać ;)
Polecam hotel w 100%.Hotel położony przy samym morzu. Baseny na zewnątrz, w tym jeden ze zjeżdżalniami, basen wewnętrzny, sauna,siłownia. Jedzenie bardzo smaczne,cukiernia z pysznymi tortami,przy basenie przepyszne kawy:mrożona, latte inne przygotowywane przez baristę✌️.Alkohol,napoje ok.Codziennie występy, dyskoteka,animacje.Pokoje sprzątane codziennie, uzupełniane napoje w lodówce w pokoju.
Czystość, porządek, smaczne jedzenie.
Dla nas brak.
Bardzo ładny hotel pięknie położony. Niedaleko lotniska (ok 60 minut). Widoki na morze i góry. Basen, prywatna plaża. Blisko sklepy
Pyszne jedzenie, czyste pokoje, piękne położenie między lazurowym morzem, a bajecznymi górami
Hotel średniej klasy dla nie wybrednych osób, widać że nadszarpnął go ząb czasu mimo tego ja jestem zadowolony najważniejsze że mało Rosjan było.
obsługa miła kelnerzy i barmani starają się choć do baru się trzeba pofatygować samemu, czysto w pokojach sprzątane codziennie, jedzenie bardzo dobre może nie za duży wybór ale smaczne, sushi nie polecam słabe ale dobra i prawdziwa kawa w kawiarence również dobre naleśniki serwowane nie daleko basenu jako przekąski ,whisky eksportowane J&B i RED LABEL ale trzeba poprosić bo tak leją, turecki bar z alkoholem w środku czynny 24 godziny na dobę
choć mi nie przeszkadzały te wady ale je wymienię; przy jednym ze skrzydeł trwa budowa , w moim pokoju woda ciepłą była dopiero po kilkunastu sekundach, brak prawdziwej pościeli (jest cienkie przykrycie lub koc) słabe drinki, animacje średnie, zjeżdżalnia dla dzieci nie zawsze czynne, słabo znają angielski
Udogonienia w hotelu są bardzo dobre. Jest dużo jedzenia (choć może niezbyt urozmaiconego, np. ciągle te same owoce: jabłka, pomarańcze, grejpfruty), natomiast standard w pokojach (przynajmniej w tym Family) był średni, tzn. jakaś stara kapa na łóżkach, brudna podłoga. Pojawiliśmy się jeszcze przed sezonem, więc połowa hotelu była totalnie nie oświetlona i naprawdę można było się zgubić. Mini Disco bardzo późno. Moje dzieci tylko raz dotrwały do startu, czyli 20:45. Animatorzy niektórzy bardziej, a niektórzy mniej oddani. Pani od ćwiczeń (zumba, joga)-rewelacyjna!
Duży obszar, piękne wyjście na plażę, pomost i plac zabaw na plaży. Jedzenie praktycznie o każdej porze. Prawdziwa kawiarnia z baristą:)
Pokoje i korytarze utrzymane w przeciętnej czystości (przynajmniej pietro z pokojami 2420-2429). Przy wycieczkach fakultatywnych i transferu z lotniska i na lotnisko, to jeden z ostatnich hoteli, także po drodze zawsze zbiera się ludzi z innych miejsc (co najmniej pięciu) i trwa to dużo czasu.
Hotel bardzo duży, raczej ostatni przy transferach w kiedunku Antalii, na pewno otoczony przepięknymi widokami, które zapierają dech w piersiach.
Duży basen, 3 zjeżdżalnie, miła obsługa w barze i kawiarni, piękne wyjście na plażę, dużo jedzenia i rozrywek hotelowych jak siatkówka, dart, fitness.
Mimo niewielkiej odległości od Antalii, ten hotel jest ostatni lub jednym z ostatich na trasie i przejazd zajmuje dużo czasu, poprzez podrzucanie innych do hoteli po drodze, wątpliwej jakości serwis pokojowy, recepcja długo reaguje na zamówienia.
Hotel zadbany, czysty, teren wokół świetnie utrzymany, bardzo dobre położenie, bilsko plaża z bezpłatnymi leżakami, jedzenie bardzo dobre-duzy wybór, bar przy plaży, mila obsługa calość super!
Bardzo dobre położenie, możliwość posilków przy plaży, zadbany ogród
Wszystko super, położenie, obsluga, wyżywienie , bar na plaży,
Wszystko
Za wcześnie sprzątaczki hałasuja
Super miejsce, obsługa i posiłki super.Polecam!Dobra baza wypadowa do ciekawych miejsc
Super,same zalety 😃
Hotel bardzo dobry. Wszystko byłoby doskonałe, gdyby nie hałas spowodowany wyburzaniem sąsiedniego obiektu. Przez cały dzień łomot ciężkich urządzeń słyszalny wszędzie (pokój, plaża, restauracje, bary).
Świetne jedzenie, dobre drinki (oryginalne alkohole), bardzo uprzejmy personel. Przyjazną atmosferę podwyższa obecność 30 kotów, które są doskonale utrzymane i przyjazne dla gości.
Hałas z sąsiedniej budowy.