Quattro Beach Spa

Fantastyczny pobyt ,wszystko na wysokim poziomie .

Hotel bardzo czysty i ładny Zejście do morza kamieniste bez butów do wody słabo.Rano od 6 już ludzie zaczynają kłaść ręczniki by zająć leżak ok 9 już wszystko jest zajęte Plaża mała Jedli chodzi o jedzenie i alkohol to wszystko ok obsiga miła i pomocna Jedyny minus to to że Menadżer hotelu o imieniu Ismail to rasista uwielbia Rosjan bo z nich ma pieniądze jest dla nich bardzo uczynny i miły Rosjanie w tym hotelu to bogowie którzy mają tam wszystko i mogą robić co chcą nawet wyzywać Polaków na co nie mają zwracanej uwagi Samo tego doznaliśmy mimo skarg zgłaszanych do menadżerów zero reakcji Polacy w tym hotelu to dla nich 0 i tak też się tam czuliśmy 80% to Rosjanie a20%reszta masakra tylko wszystko pod Rosjan nawet muzyka Gdyby nie to to byśmy tam wrócili ale po tym wszystkim nie polecam !!!!!!

Hotel ogolnie ma ladne polozenie, pokoje zawsze czyste i dobrze czyszczone, otoczenie niezbyt ciekawe same hotele i bazary i niedaleko dwa opuszczone hotele (ruiny) ale ogolnikowo bardzo ladny hotel i bardzo mila obsluga, starbucks za darmo

Super hotel i super wakacje. Hotel posiada trzy baseny (w tym jeden dla dzieci i jeden ze zjeżdżalniami). Hotel z 6 piętrami, windami i z dobrze działającą klimatyzacją. Duży wybór jedzenia i drinków. Pokoje sprzątane codziennie. Blisko do morza, na plaży dostępne leżaki i codziennie świeże ręczniki. Z czystym sumieniem polecam hotel na wakacje, można tu spędzić piękne chwile i dobrze wypocząć

Gorąco polecam ten hotel, czystość na najwyższym poziomie, jedzenie pyszne ogromy wybór. Śniadania obiad i kolacja w restauracji głównej my jednak sporo korzystaliśmy z popołudniowych posiłków na barze przy plaży za pomocą kodow qr. Ciężko przez tydzień spróbować wszystko co proponują, popołudniami dostępne lody, gofry, Popcorn, kukurydza,ziemniaki z dodatkami (pycha) Alkohol mocny ogromy wybór drinków i różnych alkoholi do stworzenia własnych kompozycji. Co do basenu spoko tylko niestety w sezonie brakuje trochę leżaków jak się chce skorzystać to trzeba sobie zarezerwować, na plaży zawsze mnóstwo miejsca także nam brak leżaków na basenie aż tak nie przeszkadzał, reczniki na plażę można było brać codziennie nowe, każdy dostawał swoją kartę i od rana do 17 można było brawach i zdać Ręczniki. Animacje spoko, zabawy wieczorne robiły wrażenie. Dużo osób narzekało na to że jednego dnia obsługa zwijała leżaki na basenie o 14, bo chcieli przygotować imprezę, muszę przyznać że ta impreza robila ogromne wrażenie, kolacja na zewnątrz z muzyką na żywo piękne wydarzenie. Ogólnie bardzo polecam myślę że z chęcią kiedyś bym jeszcze odwiedziła ten hotel.

Nazwa  Quattro Beach Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Konakli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi

Udogodnienia dla dzieci (miniklub, brodzik, możliwość wypożyczenia wózka).

Tylko 150 m. do piaszczysto-żwirowej plaży z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

Wyśmienita zabawa dla najmłodszych na 3 basenach i 4 zjeżdżalniach.

Nowoczesny kompleks hotelowy (usytuowany na powierzchni 20000 m2), otwarty w 2014 r.

Wyświetlono 102 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Fantastyczny pobyt ,wszystko na wysokim poziomie .

Zalety

Obsługa szczególnie kelnerka Siła mega miła osoba

Wady

Plaża menadżer Ismail odległość od lotniska 2.5h transfer

Emi

Zalety

Pokoje zawsze super czyste, obsluga bardzo mila, pare pustych lezakow w ciagu dnia, dobre jedzenie i mozna jesc i pic ciagle, niedaleko hotelu jest fajna gorka i na niej “opuszczony teren” na ktorym mozna robic grilla i poglaskac kotki i fajne widoki

Wady

Malo animacji o godzinie 22 byl juz koniec i cisza ewentualnie raz/dwa razy jakies afterparty do 12, duzo osob z rosji (jak to komus przeszkadza)

Zalety

Czystość, blisko plaży, bardzo pomocny personel, świetne drinki.

Natalia

Zalety

Jedzenie Czystość Obsługa Animacje

Wady

Rezerwacja leżaków na basenie, niektórzy rzucili recznik czy inna rzecz o 8 rano i pojawiali się dopiero o 14 na basenie.

Aga

Super pobyt! Hotel piękny,zadbany, bardzo czysty. Obsluga bardzo mila i pomocna. mielismy ładny duży pokoj z pieknym widokiem. Pyszne jedzenie i dobre drinki. Duzo owocow. Rozrywek nie brakowalo - zarowno w ciagu dnia jak i wieczorem. O kazdej porze bylo co robic. Hotel na stosunkowo niewielkim terenie,a ma wszystko czego potrzeba, blisko do basenu czy morza.

Zalety

- czystosc, - dobre i urozmaicone jedzenie, - dobre alko, - duzo imprez, - animatorzy

Wady

Jedyna wada tego hotelu jest plaza- jest tylko waski pasek piaskowo-zwirowego brzegu na wejsciu do morza,ale zaraz po wejsciu zaczynaja sie kamienie i kamloty/plyty.

Kamila

Hotel super! Miła, sympatyczna i pomocna obsługa w każdym miejscu. Jedzenie smaczne, estetycznie podane i pod dostatkiem. Pokoje czyste i zadbane (codziennie sprzątane). Świetna lokalizacja. Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam gorąco.

Zalety

Bardzo przyjazne SPA hotelowe oraz rozbudowana oferta masaży. WIFI. Czystość. Rozrywka.

Gabi

Hotel na wysokim poziomie, ale wszystko zależy kto czego szuka.

Zalety

Bardzo dobre i różnorodne jedzenie oraz alkohole. Duży basen. Fajne animacjie i dni tematyczne. Bardzo dobra restauracja a'la carte z owocami morza.

Wady

Najbardziej nie podobała nam się plaża i kamieniste zejście do morza, które jest niebezpieczne i woda w morzu w tym miejscu jest mentna nie jest przezroczysta jak w innych regionach. Dla lubiacych imrezy brak dyskoteki. Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi. Dużym minusem jest również otrzymanie WiFi w momencie otrzymania pokoju, gdzie doba hotelowa rozpoczyna się o 14.

Hotel w 100% polecamy. Standard bardzo wysoki. Pokoje schludne, eleganckie, komfortowe. Trzy baseny różnej głębokości (45cm, 125cm i 145cm) oraz dodatkowo zjeżdżalnie. Przy każdym basenie ratownicy. Jedzenie pyszne, kolacje tematyczne. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Z miłą chęcią wrócimy do tego hotelu na kolejne wakacje.

Zalety

Wysoki standard. Hotel z własnym dostępem do morza. Masa atrakcji, animacji i wieczornych występów.

Wady

Odległość od lotniska (transfer ok. 3h).

QUATTRO Beach Spa to piękny hotel, bardzo zadbany, wszędzie czysto. Bardzo miła i chętna do pomocy, aczkolwiek nie nachalna obsługa. Smaczne jedzenie i super animacje, markowe alkohole, bardzo dobre drinki, jedyny problem to kąpiel w morzu, ponieważ są wielkie kamienie

Zalety

- czystość - różnorodność przekąsek w ciągu dnia - lody, gofry, kukurydza, pieczone ziemniaki - bar przy plaży z pysznym jedzeniem i drinkami - animacje wieczorne - wieczory tematyczne z jedzeniem i występami - bliskość do sklepików, bazaru, apteki - kawiarnia Starbucks serwująca pyszną kawę, także mrożoną oraz słodkości

Wady

- jeden ogromny minus za wielkie kamienie w morzu, praktycznie po wejściu do morza do kolan zaczynają się kamienie uniemożliwiające nawet stanie w wodzie, jeśli ktoś lubi nie tylko pływać, ale chciałby "poskakać" przez fale to niestety jest to niemożliwe

Ogólne wrażenie pozytywne, ale kąpiel w morzu bardzo utrudniona ze względu na wielkie kamienie na dnie

Zalety

Hotel bardzo czysty, pomocna i miła obsługa, kawiarnia Starbucks, różnorodność przekąsek w ciągu dnia, importowane alkohole, wieczorne animacje, bliskość sklepów w pobliżu hotelu

Wady

W sumie hotel posiada jedną wadę, ale bardzo istotną, co prawda wejście do morza jest ok, ale po wejściu do kolan zaczynają się na dnie wielkie kamienie uniemożliwiające normalne chłodzenie, poza tym ostre, mąż już pierwszego dnia trafił do szpitala ponieważ rozciął palec i musiał mieć zakładane szwy

Robert

Hotel bardzo dobry, czysty, pokoje sprzątane codziennie. Również ręczniki wymieniane codziennie. Obsługa bardzo miła zawsze uśmiechnięta i pomocna. Jedzenie przebogate. Bardzo smaczne a np. w dzień turecki na kolacji taki bogaty wybór że nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować. Świetna opcja w restauracji przy plaży i basenie poprzez aplikację którą otrzymujemy po zeskanowaniu kodu QR. Animacje, codziennie w ciągu dnia na basenie , to w każdy wieczór świetne występy i muzyka na żywo. Na basenie nie było większych problemów z leżakami. Jedyny minus to zejście i dno morza. Bardzo duże kamienie i bez butów trzeba bardzo uważać.

Zalety

Czystość, obsługa oraz przebogate i smaczne jedzenie. Bogaty program animacji.

Wady

Zejście do morza .

Patrycja

Bardzo fajny hotel. Duży wybór jedzenia. Ładne, czyste i bardzo komfortowe pokoje z dużą ilością miejsca do przechowywania w łazience co jest mega dużym plusen i czymś rzadko spotykanym w innych hotelach. Fajny basen i zjeżdżalnie. Dobre drinki w barze, kawa ze starbucks w cenie to ogromny plus dla hotelu, przemili barmani i w sumie cała obsługa hotelu na mega wysokim poziomie. Naprawdę polecam i chętnie wrócę jeszcze raz!

Zalety

Duża ilość miejsca do przechowywania w łazience. Starbucks w cenie all inclusive.

Wady

Rezerwowanie leżaków przy basenie

wioletta

nie ma do czego sie doczepic wszystko na najwyzszym poziomie

Zalety

obsluga i jedzenie

Klaudiusz

Hotel bardzo ładny obsługa miła codziennie sprzątane. Bary na bardzo wysokim poziomie a szczególnie ten na plaży.Pomysł z kodem na zamówienie rewelacyjny.Jedzenie dużo za dużo i nie koniecznie bardzo dobre. Ratują się Tureckimi kolacjami na zewnątrz czy sushi. Orginalne alkohole duży plus.Woda ciepła w basenie za ciepła. Plaża z molo rewelacja.Zjeżdzalnie dla dzieci i nie tylko super zabawa.Ogólnie polecam bo urlop bardzo udany.

Zalety

Plaża Bar na plaży Drinki.

Wady

Za ciepła woda w basenie.

Sebastian

Pobyt - Październik 2023

Hotel klasa! Najlepszy w jakim byłem, chętnie tam wrócę, polecam każdemu.

Zalety

Hotel bardzo czysty, super obsługa, pyszne jedzenie, alkohole z najwyższej półki, codzienne animacje i profesjonalne pokazy, nie sposób się tam nudzić.

Wady

Brak!!

Ewelina

Cudowny czas spędzony z rodzina. Tylko trochę za krótko. Hotel piękny obsługa miła jeżdżenie pyszne wszystkiego dużo. Wspaniały wspaniały hotel. Napewno wrócimy tam jeszcze nie raz. Tylko na więcej dni nie na 7.

Aneta

Pokój standardowy (Land view) dostępny w ofercie biura ostatecznie zmieniliśmy za dopłatą w hotelu na widok boczny na morze ponieważ pierwotnie otrzymaliśmy z widokiem na ulicę. Pokoje wielkosciowo wystarczające, sprzątane codziennie łącznie z wymianą ręczników. W łazience podstawowe kosmetyki, barek uzupełniany codziennie. Warto zabrać buty do wody. W okolicy liczne sklepy, blisko do Konakli.

Zalety

Hotel czysty, wręcz pedantycznie. Leżaki, maty antypoślizgowe (duży plus), drewniane ścieżki prowadzące na plażę myte codziennie. Przepyszne i różnorodne jedzenie (najlepsze jakie do tej pory jedliśmy w Turcji, a byliśmy w hotelach o wyższym standardzie). Porządne drinki. W barze przy plaży posiłki zamawiane do stolika przez apke. Bardzo miła obsluga. Przekąski: kukurydza, gofry, popcorn, ziemniaki piecz., lody, Starbucks i pyszne ciasta. Animacje na wysokim poziomie: Vogue, Cyrk, Gala Night.

Wady

Hotel nie dla dzieci w przedziale 4-8 lat. Słaby kids club (minimalne aktywności, malowanie buziek, robienie koron, malowanie koszulek za opłatą 15 EUR). Wieczorem ten sam układ taneczny na scenie dla dzieci. Plus za polską animatorkę. Zjeżdżalnie raczej dla starszych dzieci (głęb. basenu 125 cm). Głębokość głównego basenu 150 cm. W brodziku (45 cm) byliśmy raz, do czasu kiedy zorientowaliśmy się, że jedno z dzieci nie miało założonej pieluszki (brodzik został wyczyszczony chyba nastep. dnia)

Iwona

Hotel godny polecenia, miejsce przepiękne, pyszne jedzenie.Na pewno tam wrócę.🏖️

Zalety

Piękne wnętrza i pyszne jedzenie, bardzo czysto👏

Wady

Brak minusów.

Dorota

QUATTRO BEACH SPA & RESORT Miało być tak pięknie ... Bylismy z dwójką dzieci 13 i 9 Na przełomie lipca i sierpnia . Niby wszystko dobrze ale nie do końca. Na plus ładne pokoje ,lecz uważać na klimatyzację bo u nas była w pokoju dzieci a u nas nie . Mieliśmy pokój rodzinny z przesuwanymi drzwiami. Niestety było to dla nas uciążliwe bo córka się pochorowała . W nocy klima musiała chodzić i wiała prosto na jej łóżko. Nie dało się wytrzymać bez . Po drugie leżaki... notoryczna rezerwacja , około godz 9 .00 nie było już żadnego wolnego ,zostawało wykupić prywatna loże za 20 dolarow, i tak codziennie przez cały tydzień. Na plus jedzenie , dużo, smaczne posiłki, wieczory tematyczne , ( wieczór sushi niestety nie dostaliśmy się po jedzenie bo kolejka na 1.5 h stania ,zanim byśmy doszli to już się wieczór sushi skończył) Na basenie ( jest tylko jeden ) na tak wielki hotel to absurd , woda ciepła jak zupa nie dawało ukojenia w temperaturze ponad 38 st Plaza ... napisane piaszczysta co nie jest prawda, plaża jest z kamykami , w morzu pełno jakiś kamieni , w morzu brudno , dużo papierków i glonów. Na plus obsługa w barach, bardzo miki panowie i uśmiechnięci . Zapłaciliśmy za widok na morze a mieliśmy boczny , trzeba było się wychylić żeby morze zobaczyć. Mieliśmy wykupione 7 nocy 8 dni , faktycznie wycieczka trwała 6 dni ponieważ zbiórka wyjazdu była parę minut po północy, wiec 7 nocy nie było jak było napisane w ofercie. Na basenie ciagly hałas, non stop głośna muzyka , co chwila jakieś zabawy w basenie, nie dało się w spokoju popływać. Plus za zjeżdżalnie dla dzieci minus ze otwarte tylko od 10 do 12 potem 14-16 . Przy wszystkich barach np z lodami czy przekąskami ciagle kolejki , otwarte też czasowo . Plus za Starbucks w hotelu ale tylko też w niektórych godzinach. Transwer z lotniska... Mt wzięliśmy prywatny za ok 97 euro i bylismt w 2 h , autokar jechał ponad 3 h więc jeśli macie małe dzieci to cala podróż z pl może okazać się mecząca. Animacji polskich brak ,jak napisane w ofercie . Mam mieszane uczucia , na pewno nie odwiedzę już tego hotelu.

Zalety

Obsługa w barze na plaży, animacje wieczorne , jedzenie

Wady

Jak wyżej

Quattro Beach Spa