Qawra Point Holiday Complex

2.5

Mogłoby być częściej w pokojach ręczniki szare dobrze że jest aneks kuchenny

Duże apartamenty w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko plaży, deptaku, pubów i sklepów. Malta jest piękna ❤️

Standardowe śniadania, miła bezpośrednia, ułatwiająca pobyt obsługa. Hotel blisko plaży, blisko dworca autobusowego, restauracji, sklepów. Pokoje sprzątane codziennie, standard hotelu jak na folderach.

Podkreślam nie jestem osobą wymagającą to miał być hotel na noclegi tylko.... Ale minimum powinno być zachowane. Niestety hotel nie powinien w takim stanie przyjmować gości. W pokojach straszny smród,brud meble do połowy spleśniale od wilgoci, woda nie odchodziła z umywalki, straszne warunki. NAJLEPSZY JEST BASEN NA DACHU -PORAŻKA W LATO. Ogólnie BRUDNO .

Hotel bardzo skromny, ekonomiczny, wymaga remontu . Atutem jest dobra lokalizacja

Nazwa  Qawra Point Holiday Complex
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Bugibba
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, darmowe wifi

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

5.3
5.3
3.4
2.9

2.5

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.1

Mogłoby być częściej w pokojach ręczniki szare dobrze że jest aneks kuchenny

Zalety

Dobre położenie okolica ok wszędzie blisko

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Duże apartamenty Bardzo dobra lokalizacja Płasko plaży Puby i slepy na wyciągnięcie ręki

Wady

To nie hotel tylko apartamenty ( nie jest to wada ale lepiej to uściślić)

Andrea

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

położenie, łatwość komunikacyjna, wi-fi działa

Wady

nie jest otwarty dach z leżakami

1.3
ANIA

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Obsługa, która próbuje "robić dobrą minę do złej gry" i to wszystko. NAWET jakbym chciała trudno znaleźć zalety.

Wady

Jedzenie bardzo ubogie, hotel bez żadnego zaplecza, stan wykończenia poniżej krytyki !!!!

2.7

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Dobra lokalizacja blisko morza, pętli autobusowej

Wady

Hotel wymaga remontu

Pobyt - Styczeń 2024

Bardzo przyjemna miejscówka, co prawda hotel ma swoje lata świetności dawno za sobą, ale jako miejsce do przenocowania sprawdza sie idealanie. Bardzo pomocna i przyjemna obsługa. Ogólnie nie rozczarowaliśmy sie hotelem. Mimo chłodnawych nocy o tej porze roku w pokoju dzięki klimatyzatorom można było ustawić sobie pożadaną temperaturę.

Zalety

Lokalizacja, bardzo pomocna obsługa, pokój przestronny. Klimatyzacja

Wady

Leciwe wnętrza

1.9
Marcin

Pobyt - Styczeń 2024

Odradzam ten hotel każdemu. Hotel w tragicznym stanie, wszedzie brudno, wszystko się lepi. Zdjęcia są ulepszane w rzeczywistości wygląda to o wiele gorzej. Po przyjeździe chcieliśmy się ewakuować z tam tąd. Ciepłej wody do kompania było tylko dla 3 osób, reszta miała już zimną wodę. Dwie osoby zostały pogryzione przez prawdopodobnie pluskwy w łóżkach mieliśmy liczne ukąszenia. Dziwię się że biura podróży oferują takie oferty.

Zalety

Nic

Wady

Brud i smród

2.3
Darek

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel słaby , 3 gwiazdki dane na wyrost. Hostele bywają lepsze.

Zalety

Poza lokalizacją hotelu , nic na plus.

Wady

śniadania bardzo biedne , codziennie to samo , grzyb na suficie , pokoje mało komfortowe nie doczyszczone , hałasująca klimatyzacja.

MN

Idealna lokalizacja hotelu. Wszędzie blisko. Pętla autobusowa w odległości pieszego spaceru, skąd przemieszczaliśmy się po całej wyspie. Hotel przyzwoity. Otrzymaliśmy wyższą kategorię pokoju niż zamawialiśmy. Zameldowano nas na długo przed godziną zameldowania. Obsługa bardzo sympatyczna.

Zalety

Lokalizacja Obsługa

Wady

Brak remontu - hotel wymaga wielu drobnych napraw. Śniadania - brak wyboru produktów, a te które były - sztuczne, najtańsze, niesmaczne.

Pobyt - Kwiecień 2023

Świetny stosunek ceny do jakości. Idealna baza wypadowa na zwiedzanie całej Malty, bardzo dobre położenie, ale także świetna lokalizacja w samym mieście/dzielnicy. Poczta, dworzec, policja, Muzeum Klasycznej motoryzacji ;) , sklepy i sklepiki spożywcze (stosunkowo dobrze zaopatrzone) , promenada, plaża (rzecz jasna skalista ) , wszystko mamy pod ręką (spacerek liczony w minutach) . W najbliższej okolicy znajdziemy kilka, a w pełnym sezonie kilkanaście lokalnych wypożyczalni samochodów (bez blokady karty i bardzo tanie w porównaniu do sieciówek) . W hotelu jest winda, klima, WiFi , stołówka, kawiarnia/bar. W sąsiedztwie są dwa świetne Paby, po drugim wieczorze kasują Cię jak lokalsa - czyli połowę tego co płaciłeś przez pierwsze dwa dni ;) .

Zalety

Obsługa, miło, przyjemnie i skutecznie. Room Serwis.

Wady

Jechałem z rodziną z nastawieniem na zwiedzanie, dla nas hotel zaspokoił wszystkie potrzeby (Odpoczynek po zwiedzaniu, sen, toaleta i Śniadanko). Jeżeli nastawiasz się jednak na opalanie na hotelowym basenie przez tydzień lub dwa.... - To nie jest hotel dla Ciebie. Pozdrawiam.

Pobyt - Kwiecień 2023

ocena Położenie blisko morza obsługa bardzo dobra śniadania bardzo dobre

Zalety

Położenie blisko morza obsługa bardzo dobra śniadania bardzo dobre

Marek

Pobyt - Marzec 2023

Hotel świetny jako baza wypadowa na wycieczki po Malcie, Gozo; mieszkaliśmy (2 osoby) w pokoju typu studio - zaskoczyło nas, że to były 2 pokoje ....jeden razem z aneksem kuchennym, drugi z wyjściem na balkon. W sumie powierzchnia razem z łazienką ok 44 m kw...jak średnie mieszkanie w bloku ;) warunki i obsługa - bardzo dobre. O wyżywieniu nic nie mogę powiedzieć, bo wybraliśmy opcje bez.

Zalety

3 minuty do dworca autobusowego, bardzo blisko do sklepów, restauracji, barów, 5 minut do Aquaparku.. i na wybrzeże. Jak ktoś szuka blisko plaży z piaskiem, to najlepsza opcja jest dojazd autobusem do Tuffieha ( m.in. plaża Ramla)

Pobyt - Styczeń 2022

Cena bardzo dobra,dostosowana do jakości. Obsługa pomocna. Bliskość centrum/romenady

Zalety

Bliskość centrum,barów,sklepów,restauracji ,sklepów,bankomatów,komunikacji miejskiej,plaży. Wyposażona kuchnia w pokoju rodzinnym

Wady

Jeśli ktoś chce pokoi po remoncie ,bez minusów,to za kilkanaście euro więcej za os/dobę napewno znajdzie.

Anett

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel jest świetnie położony: blisko do plaż, blisko do komunikacji miejskiej, a jednocześnie w spokojnej okolicy. Warunki dobre, na wyposażeniu było wszystko czego potrzebowaliśmy. Śniadania typowe, europejskie, ale smaczne. Obsługa uprzejma i pomocna. Jedyny minus to basen i godziny otwarcia: do 18tej stąd przy aktywnym wypoczynku nie mieliśmy czasu na skorzystanie.

Zalety

Położenie, obsługa

Wady

Basen

4.8
Waldek

Pobyt - Luty 2022

Rodzinne ferie spędzone na Malcie z nastawieniem na zwiedzanie. Z pozytywnych aspektów mieszkania w tym hotelu to lokalizacja. Blisko do przystanku autobusowego, do morza, do restauracji i do sklepów. Obsługa miła i pomocna. Niestety hotel w stanie agonalnym. Pokoje wymagają natychmiastowego remontu. Wszędzie brud i pleśń. Ręczniki szare sprawiające wrażenie brudnych. W pokojach zimno, klimatyzacja stara , głośna nie daje rady dogrzać pomieszczeń. Można i należy znaleźć hotel w lepszym stanie, w cenie Qawra point jest to możliwe. Cały wyjazd jednak uważam za udany, tak jak pisałem byliśmy nastawieni na zwiedzanie i hotel był tylko bazą noclegową.

Zalety

Wady

Stary, pleśń wszędzie, wszechobecny smród papierosów, zimno w pokojach, starą głośna klimatyzacja która nie daje rady dogrzac pokoi. Brak przykrycia w nocy. Spaliśmy pod prześcieradłami. Piąte łóżko do spania było w aneksie kuchennym.

Qawra Point Holiday Complex