Urokliwe, białe domy z niebieskimi okiennicami w miasteczku Naoussa
Złociste plaże otoczone turkusową wodą, idealne do windsurfingu
Tradycyjne greckie tawerny serwujące świeże owoce morza
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Bardzo miła, serrdeczna wręcz rodzinna atmsfera jest zasługą wszystkich pracowników hotelu. Profesjonalna i pomocna obsługa. Przepyszne i różnorodne jedzenie. Pokój z pięknym widokiem na morze. Bardzo czysty i w klimacie greckim. Hotel butikowy przyjazny każdej grupie wiekowej. Jednak dla małych dzieci brak infrastruktury. Jest za to basen otwarty.
Hotel jest tak zbudowany, że każdy z gości może znależć bez problemu przestrzeń dla siebie. Pięknie ołożony, z pięknymi widokami. Bardzo czysty, zadbany. Pokoje codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. W pokoju chłodziarka, sejf, telewizor, dodatkowe krzesła, a w łazience suszarka do włosów. Dodatkowo w pokoju czajnik i do wyboru do picia kawa lub herbata. . jest też w holu hotelu mały bar dla smakoszy mocniejszych trunków. Obk hotelowego budynku, stoi piękny, zabytkowy kościółek. :))
Ku mojemu zaskoczeniu, podobało mi się wszystko:))
Hotel bardzo czysty, zadbany wręcz komfortowy. Przepiękne widoki i otoczenie. Jedzenie przepyszne, różnorodne. Obsługa hotelowa przemiła, przesympatyczna, serdeczna i bardzo pomocna. Czułyśmy się bardzo zaopiekowane. Atmosfera panującaa w hotelu bardzo serdeczna. Bardzo polecam ten hotel i to miejsce do wypoczynku i odwiedzenia. Hotel w pełni zasługuje na cztery gwiazdki. Od siebie dodałabym jeszcze sześć:)
Komfort, codziennie zmieniane ręczniki, czystość, klimat w jakim jest urządzony hotel. Jest dokładnie tak, jak na preznowanych zdjęciach.:) Jestem bardzo mile zaskoczona i zadowolona, co w moim przypadku nieczęsto się zdarza. Gorąco polecam!!
Wszystko mi się podobało:)