Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Hotel raczej kameralny. Pokój, skromny, codziennie sprzątany. Blisko hotelowa plaża, kamienista więc przydadzą się buty. Obsługa miła, pomocna.
Słychać samoloty zniżające się do lądowania. Monotonne śniadania, ale tydzień czasu można wytrzymać.
Hotel rewelacyjny, pięknie położony, bardzo blisko do plaży, cudowne widoki z balkonu, czysto, codziennie dokładnie sprzątany pokój i łazienka, bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Polecamy na 100 %
Same zalety, bardzo blisko morza (3 minuty), pokoje z widokiem na morze i cały kompleks hotelowy, czysto, pięknie, przemiła obsługa, klimatyzacja.
Brak wad i jakichkolwiek zastrzeżeń.
Bardzo fajny hotel , czyste pokoi uśmiechnięta i miła obsługa, jak na 3 gwiazdek bardzo fajnie
Czysto, balkon z widokiem, lodówka klimatyzacja
Stary remont
Położenie super, pokoje Ok, remontu wymagają łazienki w pokojach. Ciche ,spokojne miejsce do wypoczynku, pod warunkiem że nie przeszkadzają samoloty podchodzące do lądowania - mi nie przeszkadzały, zresztą dotyczy to całego Kremasti.
Bliskość plaży, ładne otoczenie, miła obsługa,
Łazienki
Idealny hotel na zwiedzanie Rodos. Polecam gorąco.
Dobre śniadania jak na grecki standard. Blisko lotniska. Blisko przystanek autobusowy. Czyste pokoje i super serwis. Możliwość przedłużenia pobytu do wieczora. Plaża praktycznie przy hotelu.
Latające nisko samoloty ,ale nie były tak uciążliwe jak myślałam. Ps. w nocy nie latają.
Bardzo fajny hotel czysto u przyjemnie. Spędziłam tam dwa tygodnie super 😁.
Bardzo miła obskuga
Wszystko w najlepszym porządku. Przyjemny pokoj, swietne warunki do odpoczynku: morze i basen w zasięgu ręki.
Bliskość morza, basenu, dobre połączenie z miastem Rodos. Bliskość lotniska.
Bardzo ciche i spokojne miejsce.Pokoje czyste ,codziennie sprzątane.Śniadania i obiadokolacje bardzo dobre.Nawet wybredny smakosz znajdzie coś na ząb. Do dyspozycji dwa baseny w tym jeden dla dzieci. Balkon nawet spory. Jest miejsce na dwa krzesła i stolik. Widok z balkonu fantastyczny.
Leżaki, klimatyzacja, WI-Fi bezpłatne. Obsługa bardzo miła i nie robi problemu w dniu wyjazdu z pozostaniem w pokoju na dwie - trzy godziny dłużej. Blisko duży Market i przystanek autobusowy skąd można udać się do centrum wyspy Rodos. Do plaży 50 m skąd wieczorem można podziwiać przepiękny zachód słońca.
Jedyny mankament to lądujące samoloty na pobliskim lotnisku. W szczycie dosłownie co 5 min przelatują nad głowami i podobnie jest w godzinach wieczornych. Po 3 dniach można się przyzwyczaić. Na koniec nie polecam lotu liniami Wizzair gdyż na powrót do Polski rozsadzają celowo rodziny w samolocie na innych miejscach próbując wymusić dodatkową opłatę.