Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię
Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie
Zakwaterowanie miałyśmy w apartamentach Puerto de Mogan ,pokoje czyste,schludne,codzienne sprzatanie i wymiana reczników oraz dokładanie potrzebnych rzeczy. Obsługa hotelu bardzo pomocna i życzliwa,możliwosć korzystania z basenu hotelowego i ręczników plażowych. Jestem bardzo zadowolona z pobytu oraz miejscowości .Wszędzie mozna dojechac autobusami ,które kursuja co 20 minut lub wynajać samochód w hotelu.Wyspa jest przepiekna ,pogoda cudowna,ludzie przyjażni,zawsze usmiechnięci.Jeśli jeszcze ktoś jest wielbicielem kotów to polecam jeszcze bardziej:)
Byliśmy w czerwcu. Pogoda była fantastyczna. Mieszkaliśmy w apartamencie. Przestronne pokoje, z klimatyzacją, czysto, wyposażenie b. dobre. Przestronny taras. Obsługa dbała o świeżość ręczników / pościeli. Wszystko nowe i w niezłym standardzie. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Samo miasteczko niewielkie i nie specjalnie atrakcyjne, plaża również \"kameralna\", ale nam miejsca nie brakowało. Polecam spacer na wieżę widokową. W okolicy (około 500 - 1000 m) są markety z cenami podobnymi do tych w Polsce. Te bliższe hotelu podobne to osiedlowych \"Żabek\". Restauracje mocno oblegane. Wybór spory, ale tylko połowa godna odwiedzin. Polecam \"Kuba 58\" oraz \"El Caldero\". Polecam pojechać do Maspalomas, plaża ogromna, piaszczysta, SUPER oraz wybrać sie na rejs w poszukiwaniu delfinów.
Bardzo ładna dzielnica portowa. Blisko plaży. Dobry standard. Miła obsługa.
Nie zauważalne.
mieszkałam w apartamencie /bez wyżywienia/ więc nie mogłam korzystać ze wszystkich udogodnień hotelowych /np. basen, za który musiałabym płacić dodatkowo - to niestety minus tej oferty/, ale generalnie jestem zadowolona
świetna lokalizacja, miła i fachowa obsługa, dla każdego coś wg jego potrzeb i możliwości
Hotel urokliwy z piękną, zadbaną roślinnością. Miejscowość kameralna i spokojna, perełka na Gran Canarii, słynącej z hałaśliwych rozrywek. Pokoje w dobrym standardzie, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, klimatyzacja działa bez zarzutu. Aneks kuchenny dobrze wyposażony, lodówka, kuchenka z płytą indukcyjną, naczynia i wszystkie potrzebne sprzęty są na miejscu. Dobra również hotelowa restauracja. Obsługa bardzo miła i uczynna. W pobliżu liczne restauracje, serwujące pyszne jedzenie, i sklepy, wypożyczalnia samochodów, możliwość uprawiania sportów wodnych, świetne warunki do nurkowania. Bardzo dobre miejsce zarówno dla tych, którzy chcą odpocząć, jak i pozwiedzać.
Położenie blisko plaży i portu, w pobliżu sklepiki i restauracje, kameralna atmosfera, sporty wodne
Pięknie położona miejscowość Puerto de Mogan to stary port rybacki, nazywana jest Wenecją Kanaryjską. W porównaniu z innymi kompleksami hotelowymi na Gran Canarii, jak np. Maspalomas, Puerto de Mogan, to urocze, mało komercyjne miejsce, przyjazne, miłe i dość spokojne.
Korzystaliśmy z żoną z apartamentu bez wyżywienia (poza głównym budynkiem hotelu). Miejscowość jest wspaniała (dla tych, którzy nie szukają dyskotek, nocnych szaleństw, a za to kontaktu z miejscową ludnością, przyrodą). Apartament bardzo pięknie położony, turyści z całej wyspy przyjeżdżają codziennie zwiedzać Puerto de Mogan, a zwłaszcza część miejscowości w której są apartamenty. Ogólnie - super, szczególnie dla ludzi z dziećmi lub starszych.