Puerto de Mogan

Wyjątkowy

Zakwaterowanie miałyśmy w apartamentach Puerto de Mogan ,pokoje czyste,schludne,codzienne sprzatanie i wymiana reczników oraz dokładanie potrzebnych rzeczy. Obsługa hotelu bardzo pomocna i życzliwa,możliwosć korzystania z basenu hotelowego i ręczników plażowych. Jestem bardzo zadowolona z pobytu oraz miejscowości .Wszędzie mozna dojechac autobusami ,które kursuja co 20 minut lub wynajać samochód w hotelu.Wyspa jest przepiekna ,pogoda cudowna,ludzie przyjażni,zawsze usmiechnięci.Jeśli jeszcze ktoś jest wielbicielem kotów to polecam jeszcze bardziej:)

Byliśmy w czerwcu. Pogoda była fantastyczna. Mieszkaliśmy w apartamencie. Przestronne pokoje, z klimatyzacją, czysto, wyposażenie b. dobre. Przestronny taras. Obsługa dbała o świeżość ręczników / pościeli. Wszystko nowe i w niezłym standardzie. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Samo miasteczko niewielkie i nie specjalnie atrakcyjne, plaża również \"kameralna\", ale nam miejsca nie brakowało. Polecam spacer na wieżę widokową. W okolicy (około 500 - 1000 m) są markety z cenami podobnymi do tych w Polsce. Te bliższe hotelu podobne to osiedlowych \"Żabek\". Restauracje mocno oblegane. Wybór spory, ale tylko połowa godna odwiedzin. Polecam \"Kuba 58\" oraz \"El Caldero\". Polecam pojechać do Maspalomas, plaża ogromna, piaszczysta, SUPER oraz wybrać sie na rejs w poszukiwaniu delfinów.

mieszkałam w apartamencie /bez wyżywienia/ więc nie mogłam korzystać ze wszystkich udogodnień hotelowych /np. basen, za który musiałabym płacić dodatkowo - to niestety minus tej oferty/, ale generalnie jestem zadowolona

Hotel urokliwy z piękną, zadbaną roślinnością. Miejscowość kameralna i spokojna, perełka na Gran Canarii, słynącej z hałaśliwych rozrywek. Pokoje w dobrym standardzie, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, klimatyzacja działa bez zarzutu. Aneks kuchenny dobrze wyposażony, lodówka, kuchenka z płytą indukcyjną, naczynia i wszystkie potrzebne sprzęty są na miejscu. Dobra również hotelowa restauracja. Obsługa bardzo miła i uczynna. W pobliżu liczne restauracje, serwujące pyszne jedzenie, i sklepy, wypożyczalnia samochodów, możliwość uprawiania sportów wodnych, świetne warunki do nurkowania. Bardzo dobre miejsce zarówno dla tych, którzy chcą odpocząć, jak i pozwiedzać.

Pięknie położona miejscowość Puerto de Mogan to stary port rybacki, nazywana jest Wenecją Kanaryjską. W porównaniu z innymi kompleksami hotelowymi na Gran Canarii, jak np. Maspalomas, Puerto de Mogan, to urocze, mało komercyjne miejsce, przyjazne, miłe i dość spokojne.

Kod hotelu HOT19994
Nazwa  Puerto de Mogan
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Puerto de Mogan
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, dostęp do internetu

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyjątkowy

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Pobyt - Wrzesień 2018

Waldemar

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Bardzo ładna dzielnica portowa. Blisko plaży. Dobry standard. Miła obsługa.

Wady

Nie zauważalne.

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

świetna lokalizacja, miła i fachowa obsługa, dla każdego coś wg jego potrzeb i możliwości

Dagmarrrr

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Położenie blisko plaży i portu, w pobliżu sklepiki i restauracje, kameralna atmosfera, sporty wodne

Wady

Bogumiła Nejman

Pobyt - Wrzesień 2012

Włodzimierz Gruszczyński

Pobyt - Sierpień 2012

Korzystaliśmy z żoną z apartamentu bez wyżywienia (poza głównym budynkiem hotelu). Miejscowość jest wspaniała (dla tych, którzy nie szukają dyskotek, nocnych szaleństw, a za to kontaktu z miejscową ludnością, przyrodą). Apartament bardzo pięknie położony, turyści z całej wyspy przyjeżdżają codziennie zwiedzać Puerto de Mogan, a zwłaszcza część miejscowości w której są apartamenty. Ogólnie - super, szczególnie dla ludzi z dziećmi lub starszych.

Puerto de Mogan