Princess Residence

Rozczarowanie, zostaliśmy wepchnieci do tego hotelu przez Rainbow.Zupełnie inne były nasze oczekiwania. Kiten to totalna wichura, ani Słoneczny Brzeg ani Złote Pisaki. Żadnych wycieczek fakultatywnych nie polecam. Basen bardzo mały. Animacje do niczego, zjeżdżalnia jest płatna, nie nalezy do hotelu, leżaki na plaży płatne.Może komuś na emeryturze z problemem w poruszaniu się przypadłby do gustu.

Właśnie wróciłam z tego hotelu, wszystko było ok oprócz jedzenia.Kucharz do wymiany,potrawy nie doprawione,byłam tydzień, a dwa razy podali na kolację danie z dnia poprzedniego,nie było zupy chociaż codziennie był wystawiony garnek na nią,po co? Natomiast zawsze na deser były pyszne ciasta i owoce:melony,arbuzy,ale samymi ciastami człowiek się nie naje-szkoda bo nie mogę polecić tego hotelu:(

Kod hotelu HOT20797
Nazwa  Princess Residence
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Kiten
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

6.5
5.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
A.

Pobyt - Lipiec 2013

Zalety

położony przy plaży, spokojne miasteczko, czysto

Wady

wiecznie psująca się klimatyzacja i windy

aaa

Pobyt - Czerwiec 2011