Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Pierwsze wrażenie było naprawdę super ale czym dłużej tam byłem tym bardziej nie chciałbym tam wrócić. Czystość była naprawdę zadowalająca, pokoje codziennie sprzątane ale nie zapomnę spotkanych nie raz karaluchów. Melduje się w hotelu, a tam obsługa informuje mnie, że trzeba rezerować leżaki i na następny dzień dla mnie już nie było leżała 🤣Jedzenie koszmar, byłem już kilka razy na Teneryfie i nie spotkałem się z tak słabym jedzeniem i to za jakie pieniądze (11000PLN za tydzień za jedna osobę) większość sałat była dosłownie czarna i nie powinno się podać tak starych produktów i marnej jakości do jedzenia. Jedzenie typowy tani fast food. Trafiło się może że dwa razy, dobra świeża ryba. Hamburgery, tosty, spaghetti nie jadłem w swoim życiu gorszych. Ratowałem się zupami aby głodnym nie chodzić. Miałem all inclusive a Paella była dodatkowo płatna😂 Przy wymeldowaniu dodatkowy rachunek za jakies 3 drinki a piłem tylko wino i Sangrie. Nie polecam i nigdy tam nie wrócę.
Tylko ładna okładka
Prawie wszystko, jedzenia katastrofa.
Ogólne wrażenie pozostawia uczucie niedosytu, stosunek ceny do jakości negatywny. Jeśli wysilać się i znaleźć jakieś zalety, to brak dzieci, ale za to wrażenie jakw domu seniora. Nie polecam
Płatny sejf, internet, używanie lodówki. Serwis pokoju - musiałem prosić o szampon i płyn do kąpieli. Jakość sprzątania pozostawiała dużo do życzenia (znajdowałem włosy na pościeli!) brak polskich kanałow. Pokoje od strony ulicy bardzo głośne!
Gościny hotel dla rodzin z ich pociechami. Świetne pokoje, bufety urozmaicony tak żeby dorośli mogli skosztować wyszukanych dań a dzieci spokojnie wybrać coś przystępnego na obiadek. Personel do rany przyłóż, a szczególnie w stosunku do dzieci. Poza tym dobrze znający angielski. Starsi ludzie byli niezwykle pazerni na leżaki, cóż my szybciej biegaliśmy więc czasem była szansa zająć coś przed nimi. Nie możecie spędzić całego pobytu na siedzeniu w hotelu. Dlatego polecam wam wynajęcie samochodu ( tym bardziej że paliwo tanieje ), i objechaniu ciekawszych miejscowości. Wierzcie mi jest co oglądać.
Wyjazd prawie pod każdym względem bardzo udany. W restauracji między innymi pokazy kucharskie, smaczne posiłki, pełne bufety. Pokojowe opiekowały się naszym pokojem codziennie. Aż miło się wracało do świeżo posprzątanego pokoju. Animacje nastawione głównie pro rodzinnie. Pogoda bardzo ale to bardzo upalna. Jeśli wybieracie się tu z dziećmi koniecznie zaopatrzcie je w czapeczki, i krem z filtrem. Ostania uwaga. Teneryfa wzdłuż i wszerz to 100 i 75km dlatego jeśli macie prawo jazdy to pomyślcie o samochodzie.
Nie mieliśmy żadnych kłopotów podczas naszego pobytu. - Super lokalizacja. Plaża nieopodal, bardzo blisko do barów i restauracyjek. - Pokój - widok na morze i obok czystej łazienki to nam w zupełności wystarczało. - Mimo cymbałów którzy zostawiali swoje ręczniki na leżakach na całe dnie i nie przychodzili, można było znaleźć wolne miejsce, a baseny zawsze miały czystą i ciepłą wodę. - Restauracja spełniała nasze oczekiwania. Nie byle jaki wybór, posiłki dobre w smaku. - Personel służył pomocą w każdym momencie. Dla nas były to wspaniałe wakacje. Mam nadzieje że decydując się na pobyt tutaj przywieziecie równie miłe wspomnienia.
Widok frontu hotel robi wrażenie. Także inne jego części przemyślane pod względem architektonicznym. Nasza uwaga i problem dotyczył jedzenia. Mąż jest wegetarianinem, w niemal w 90% sałatek były dodawane kawałki mięsa. Ktoś może powiedzieć że nie problem je wyłowić, ale przez 14dni jest to męczące. Reszta bez najmniejszych zastrzeżeń. Myślę że cena jest adekwatna do jakości usług. A wyspa na tyle piękna żeby chcieć tu przyjechać.
Bardzo piękny obiekt. Tereny z basenami niezwykle komponowały się z hotelem i otoczeniem. Widok z pokoju to jeden z tych które chcielibyśmy oglądać co ranek z okna własnego domu. Zawsze panowała tu świeżość i porządek nie wspominając o czysty ręcznikach. Za sejf trzeba było płacić 2,5 E. Przy meldunku dostawało się ręcznik na plaże. Jeśli chcieliśmy nowy czysty trzeba było zapłacić w recepcji 1,40 E. Mnóstwo leżaków. Nawet jeśli ktoś zajmował miejsca ręcznikiem i tak w ciągu dnia dało się coś znaleźć.
Rewelacyjny hotel.W pełni zasługuje na 4 gwiazdki.Idealne położenie.Byliśmy z dwójką dzieci 4 i 5 lat.Spędziliśmy razem piękne 2 tygodnie.Świetne animacje.Blisko plaży.Wyśmienite jedzenie.Obsługa na wysokim poziomie, zawsze uśmiechnięta.W recepcji pracuje bardzo sympatyczna i pomocna Polka-Pani Dorota.Pokoje duże i regularnie sprzątane.Meble w pokojach trochę wysłużone, planowana wymiana we wrześniu br.Polecamy niedaleką,piękną plażę Del Duque.
wspaniały hotel,super obsługa wspaniale zorganizowany wieczór sylwestrowy... POLECAM (: (:
ciekawostka: dziewczyna (Dorota) prowadzaca animacje w tym Hotelu jest Polka !!!!!!
Hotel w pełni zasługuje na cztery gwiazdki.Plusy:naprawdę wspaniałe jedzenie(zarówno jakość,ilość jak i urozmaicenie),widoczne starania personelu o czystość wszystkiego,dobra lokalizacja(spokojniejsza dzielnica i równicześnie stosunkowo blisko do sklepów czy barów z muzyką na żywo),bardzo blisko piaszczysta plaża(w rzeczywistości 30 m od tylnego wyjścia,szkoda że zamykanego o 21.00),atrakcyjny program rozrywkowy wieczorny,obsługa na dobrym poziomie.Minusy:stare wyposażenie pokoi i łazienek(zarówno umeblowanie jak i żle funkcjonujące baterie),możliwość nieciekwaego zakwaterowania(najniżej położone pokoje-tzw.piętro minus dwa ma klaustrofobiczny widok z okien,ale trzeba też przyznać,że po 3 dniach otrzymaliśmy znacznie lepiej zlokalizowany pokój),zbyt małe baseny(w stosunku do liczby gości),mała ilość zieleni.Informacja dodatkowa:hotel całkowicie zdominowany przez Anglików,inne nacje stosunkowo nieliczne.
cudowne 2 tygodnie w tym hotelu na długo zostaną w pamięci :) obsługa na wysokim poziomie, bardzo korzystna lokalizacja, osobom lubiącym rockowe kapele polecamy bar przy plaży (obok McDonalds) z muzyką live co wieczór