HOTEL ŁADNY CZYSTY CODZIENNIE SPRZĄTANY POKOJE DUŻE JEDZENIE WYŚMIENITE OBSŁUGA POMOCNA I MIŁA POLECAMY W 110% A MOŻE I WIĘCEJ SPOKOJNA OKOLICA BLISKO DO PLAŻY BASENY SUPER SAME SUPERLATYWY Z DZIECIAKAMI I BEZ MOZNA WYPOCZĄĆ
ZADBANY CZYSTY DOBRE JEDZENIE MIŁA OBSŁUGA
TRZA ZWRÓCIC UWAGE NA BARMANÓW CZĘSTO SIE MYLĄ W PODAWANIU DRINKÓW ALE BARDZO FAJNI LUDZIE
Hotel wspaniały. Obsługa super, bardzo mili ludzie. Pokój czysty, duży. Sprzątany codziennie. Ręczniki i pościel zmieniane co drugi dzień. Ciepła woda! :) działająca klimatyzacja z możliwością regulacji. Balkon spory, z suszarką na pranie, stolikiem. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Napoje, alkohole bez limitu. Lody. Do plaży dwa kroki. Widoki piękne. Sklep spożywczy po drugiej stronie ulicy. Okolica spokojna, nie imprezowa. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi. 3 baseny. 1.30, 1.70 i mały dla dzieciaczków. Ratownik. Wylot mieliśmy w nocy. Nie było problemu żeby dokupić dodatkowe godziny. 10 lewa za godzinę- bez dopłaty za posiłki. Dziewczyny w recepcji fantastyczne. Jedna z pań mówi po polsku.
Wszystko na plus
Pobyt udany kameralny hotel obsługa bez zarzutu pokoje czyste dziennie sprzątane ręczniki wymieniane jedzenie dobre ale trochę monotonne blisko do plaży i do centrum ogólnie pobyt bardzo udany
Opisana w zaletach i wadach. Turystami głównie Niemcy, Rosjanie, Bułgarzy. W pobliżu kilka innych hoteli. A ogólne wrażenie to tak na 7,8 / 10. Hotel jednak godny polecenia. Można jemu przyznać nawet prawie 4 gwiazdki.
- eleganckie pokoje (u nas po stronie basenu i morza ) - eleganckie korytarze z licznymi obrazami na ścianach - dużo punktów zabawy dla dzieci (rodzin z dziećmi tu jest dużo) - widać remont w 2014 - obsługa dosyć sympatyczna - szybkie ( 1h) przybycie lekarza (a raczej ratownika medycznego) - parę minut do plaży
- gastronomia - za mała różnorodność, powtarzalność, drugi tydzień byłby trudny - gastronomia na \\\"wieczorze bułgarskim\\\" też nie poprawiło wrażenia odnośnie jedzenia - rzucanie ręczników na leżaki koło basenu to zmora nie tylko tu - na plaży dosyć ciasno ( kłania się Egipt ) - brak windy
Pod względem lokalizacji - idealna dla rodziny z dziećmi. Bardzo bliska piaszczysta plaża z łagodnym zejściem. Co dla mnie ważne, na plaży nie było wielkich tłumów a samo zejście do wody jest również bardzo łagodne (dopiero daleko od brzegu robi się głęboko). Co do samego hotelu, nie ma większych wad. Jak na mój gust, pokój był dość mały dla dwóch dorosłych + 1 dziecka. Pokój, w którym byliśmy miał też taką wadę, że nie działał uchylacz przy drzwiach balkonowych. Recepcja nie zareagowała na zgłoszenie, ale nie był to też problem wart drążenia. Duży plus za taras skierowany na basen oraz morze - bardzo przyjemnie spędzało się tam wieczory ponieważ szum wody z basenu wytłumiał wszelkie dźwięki dobiegające z baru all inclusive. Generalnie - polecam.
bardzo blisko plaży, bardzo spokojna okolica, zróżnicowane jedzenie więc łatwo wybrać coś w swój smak, ładny basen, darmowe ręczniki plażowe
sprzątanie (brak odkurzania!), hotel nastawiony na gości z Niemiec