Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).
Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).
Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).
Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).
Blisko wszędzie, czysto, bardzo dobry standard. Jak na 3* trudno pisać o wadach. No może mała jedna- śniadania są serwowane i długo sie czeka od zamówienia do podania. Warto to wziąć pod uwagę gdy się człowiek śpieszy. To co się otrzyma na śniadanie zrekompensuje w 100% czas oczekiwania. Jak dla mnie - nie do przejedzenia!
Trzygwiastkowy hotel zasługujący na plus za położenie i super śniadania.
jak na ten standard- brak wad.
Premier Inn Dubai to idealna baza noclegowa do zwiedzania Dubaju. Odległość od stacji metra sprawia, że podróżowanie po Dubaju to czysta przyjemność. Do najbliższej plaży La Mer Beach można się dostać również korzystając z metra. Do dyspozycji gości jest jednak basen na dachu z widokiem na panoramę Dubaju. Hotel posiada restaurację główną oferującą naprawdę smaczne śniadania a ponadto bar z wyborem napoi alkoholowych, a w pobliżu recepcji kawiarnię Costa Coffee. Pokoje choć nie za duże to bardzo komfortowe - warto pamiętać o przejściówce, bo niestety w kontaktach nie ma wejścia na USB.
Bardzo dobre połączenie komunikacyjne, basen na dachu, smaczne śniadania, bar oraz kawiarnia dostępne w hotelu, komfortowe pokoje
odległość od plaży
Hotel świetnie zlokalizowany, bardzo blisko metra (jakieś 5 minut spacerem), bardzo dobra baza do zwiedzania. Pokoje niewielkie, ale czyste i funkcjonalne. Na dachu hotelu jest basen z widokiem na panoramę Dubaju- robi wrażenie :) Śniadania smaczne, jest też bar i kawiarnia. Udany pobyt, hotel polecam :)
Premier Inn to hotel idealny jako baza do zwiedzania miasta. Do stacji metra jest około 7 minut spacerem. Pokoje nie są duże, ale bardzo funkcjonalne. Śniadania są bardzo smaczne, dodatkowo w hotelu jest kawiarnia Costa. Największym plusem hotelu jest basen na dachu ze świetnym widokiem.
Bardzo blisko stacji metra, dobre śniadania, dobrze wyposażona siłownia.
Odległość od plaży
Pobyt był udany, ciekawa okolica, piękny widok z okna. Posiłki dosyć urozmaicone ale mogłyby być lepiej doprawione. Obsługa była pomocna. Ogólnie hotel fajny i i jak na 3 gwiazdki to bardzo zadbany,
okolica, obsługa
nie zauważyłam
Hotel serwuje smaczne jedzenie. Kameralny, kolorowe wnętrza, komfortowe pokoje, funkcjonalnie urządzone oraz super bary.
Wybraliśmy ten hotel ze względu na lokalizację, blisko Metro w Dubaju, jak jest blisko stacja Metro, to mamy wszystkie główne atrakcje w zasięgu ręki, z EXP) włącznie - polecam. Smaczne śniadania, miła obsługa.
dobra lokalizacja, blisko Metra, smaczne jedzenie - śniadania serwowane, blisko lotniska.
Hotel kilka kroków od metra, dzięki czemu w szybki sposób przemieszczaliśmy się po Dubaju. Bardzo smaczne angielskie śniadania, chyba najlepsze jakie jadłem. Pokój oceniam na wyżej niż 3 gwiazdki. Bardzo miła obsługa w hotelu. W barze na piętrze, ceny bardzo przystępne. Polecam dla osób, które chcą aktywnie spędzić czas w Dubaju, dobrze się wyspać i zjeść super śniadanie :)
lokalizacja, śniadania, stosunek jakości do ceny
Jak na 3* to bardzo pozytywne zaskoczenie jeśli chodzi o ogólne wrażenie hotelu. To co przede wszystkim na plus to przepyszne śniadania i forma ich podnania. Jeśli chodzi o wyżywienie to na pewno poziom bardzo dobrych 4*
Położenie, wyżywienei
Czysty hotel z dobrym i różnorodnym jedzeniem. Jeżeli chodzi o lokalizację znajduję się bardzo blisko metra co ułatwiało nam poruszanie się po Dubaju.