Piękna, szeroka i piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok. 100 m.
Niezwykle elegancki hotel, świetnie sprawdzi się zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i grupy przyjaciół.
Dla dzieci: miniklub (3-10 lat), plac i pokój zabaw, zjeżdżalnia, wydzielona część basenu.
Świetne możliwości komunikacyjne w kierunku Sveti Vlas, Słonecznego Brzegu, Nessebaru: przystanek autobusowy ok 200 m od hotelu.
Hotel nie jest najtańszy, ale jest zdecydowanie warty polecenia. Krótko ujmując: czysto, wygodnie, smacznie, spokojnie.
1. Czysto 2. Smaczne i niesamowicie zróżnicowane posiłki. Stołówka/kuchnia to chyba najmocniejszy punkt tego hotelu 3. Położony bezpośrednio przy plaży z daleka od zgiełku Słonecznego Brzegu 4. Pokoje DeLux są bardzo wygodne. My mieliśmy z widokiem na morze i sporym tarasem. 5. Sklepik na terenie osiedla 6. Dwa baseny na terenie hotelu z bezpłatnymi leżakami. Zawsze przy którymś można było dla siebie znaleźć miejsce 7. Pomocna i sympatyczna obsługa
Minusy: 1. Kiepski sygnał telewizyjny 2. Skromne wyposażenie kuchni, jeżeli ktoś nie korzysta z wyżywienia hotelowego
mieszkałam w apartamencie z córkami. narzekałyśmy że taras nie był wogle sprzątany i te wielki progi przy wyjściu na taras. hotel jest pięknie położony.
pieknie położony i obsługa w recepcji super jedzonko przepyszne
kiepskie sprzatanie byłam w czerwcu tego roku i było lepiej sprzątane teraz po łepkach
Hotel dla rodzin, 3 baseny, 2 zjezdzalnie, wieczorne animacje, blisko do moza. Dzieci sie nie nudza, rodzice odpoczywaja.
+ zjezdzalnie + animacje
- jedzenie ok ale w okolicy mozna zjesc lepiej
Nie podobało mi się że na dzień dobry zarządali sobie 46E za obiad dla dwóch osób a niby dlaczego ? nikt o tym fakcie wcześniej nie uprzedził. Skoro kończę teoretycznie śniadaniem /którego nie zjadłyśmy z powodu wcześniejszego wyjazdu/ to zaczynam obiadem a nie kolacją, słabe to było. Hotel nastawiony na totalny zysk, małym kosztem dużo zarobić Panie w restauracji krążyły niczym te wrony nad gośćmi zabierając talerze sprzed nosa, źle się czułyśmy mając je stale nad głową. Nie polecam
ilość leżaków
opata za leżaki przy plaży, standard pokoi słabe 3*, brak serwetek przy stołach, jedzenie bez szału, animacje słabiutkie
ja byłam bardzo zadowolona z pobytu tak bardzo że koniec sierpnia jadę jeszcze raz z córkami. DO ZOBACZENIA
BARDZO CZYSTO I MIŁO
BRAK
Hotel godny polecenia. Niskie 4 piętrowe segmenty z 4 pokojami na piętrze więc i ruch wczasowiczów jest nie duży. Warto zarezerwować pokój z widokiem na morze nie od strony basenu. Winda.
Blisko do morza. Super basen i animacje. Restauracja przy basenie do polecenia. Wystarczająca ilość miejsc nad basenem (leżaki + zacienione miejsce). Na miejscu sklep. Miejsce dla rodzin z dziećmi.
hotel przepiękny pieknie położony nic mi nie brakowało obsługa super jedzenie wspaniałe urozmaicone za rok wracam do tego hotelu i zabieram swoich przyjaciół
naj bardzie wyróżnia ten hotel czystość i obsługa od a-z blisko morze , dużo leżaków a w ogóle to wszystko na szóstkę !!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystko było super