Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
pokoje na 50%, czysto obsługa robiąca dobrą minę do słabej gry.wyżywienie okropne bez wyboru.np.ryba nie jadalna,ale co drugi dzień serwowana.drinki i piwo były zapisywane przez serwującego.brak wyłożonych sztućców i serwetek podczas posiłków mimo opcji all inclusiv,jedliśmy często w barach i tawernach.goście z innych krajów płacili za to samo połowę sumy.nie polecam tego hotelu z opcją all inclusiv .jeżeli ktoś koniecznie chce to tylko ze śniadaniem.wypoczywałem w wielu hotelach, ale ten był najgorszy.wczasy były wykupione w neckermanie.
miejscowość
Hotel przy plaży, czysty. Posiłki w opcji All inclusive słabe- mało warzyw i owoców, brak potraw typowej kuchni śródziemnomorskiej. Basen przy hotelu malutki przeznaczony tylko dla dzieci za to plaża dość szeroka i czysta.
Jeśli jedziesz tam we wrześniu to jesteś klientem niższej kategorii. Brud, pleśń, wilgoć, odpadający tynk, brudne zasłony prysznicowe, kuchenka elektryczna 2 razy wymieniana, to samo tv, kable na wierzchu lub pozlepiane taśmą.Sprzątanie-parodia, mogłam sama,ale zero "sprzętu", zakaz wrzucania papieru do wc w kilku językach.Wokół muszli wc ciągle pełno wody, trzeba było siadać z boku koniecznie w klapkach,brrr.Sama miejscowość piękna, polecam tawernę w rynku tuż przy fontannie, jedzonko wyśmienite i tanie. Tylko bliskość plaży, piękne widoki i posiadanie własnego auta,by móc stamtąd uciec i pozwiedzać półwysep wynagrodziły ten koszmar.
Miasteczko podzielone jakby na dwie części. Część turystyczna w której roi się od barów i sklepów - jednak po za sezonem (wrzesień) większość już zamknięta. Cześć mieszkaniowa, centrum - sporo barów i knajpek, otwartych pewnie przez cały rok. Do centrum blisko - spacerkiem 15 min. Plaża faktycznie w odległości 100m, piaszczysto-żwirowa. Obsługa bardzo miła, ręczniki wymieniane co 3 dni, sprzątanie takie na szybko codziennie (podłoga, łazienka, śmieci). Polecam jak najbardziej. Chętnie udzielę informacji zdjęcia przez maila.
Komary - brak moskitier przynajmniej w tych pokojach w których my byliśmy.
W samym ośrodku nie ma basenu, ani stołówki, jednak nie jest to dużym utrudnieniem-obie te \"atrakcje\" znajdują się ok. 50m dalej.
Mało rekreacji brak sportów