Atrakcyjna lokalizacja: hotel położony w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy morzu, tylko 2,5 km od centrum Leptokarii.
2 baseny ze słodką wodą w tym jeden o rozmiarach olimpijskich.
Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: plac zabaw, brodzik, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie).
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Dobre jedzenie, czyste pokoje, dużo zielonego idealne miejsce, na wypoczynek na plaży.
Budynek recepcji w środku i na zewnątrz bardzo fajny, jest gdzie wypić poranną kawę, którą bez problemu można wynieś sobie w filiżance na teren całego hotelu, ogrodu, pokoju ( co nie jest takie powszechne w innych miejscach) fajnie, że mogłam zabrać sobie gofra lub owoc dla dziecka na "potem" bez zbędnych komentarzy, nikt nie patrzył na Ciebie krzywo w tym temacie. Obsługa Hotelu sprząta ogród i otoczenie z wszystkich kubków itp. nie ma bałaganu, śmietniki rozłożone po ogrodzie, podobało mi się to. Jedzenie przepyszne, mięsa, owoce morza trzy razy w tygodniu. Basem codziennie sprzątany, naprawdę bez zarzutów. W tawernie trzy starsze kobiety okropna obsługa, pogardliwe spojrzenia, podawały drinki za karę, młodsi lepiej ale takiej tragicznej obsługi nigdzie nie widziałam. Fatalny program animacyjny prowadzony przez dwie flegmatyczne dziewczyny do których dziecko nie wracało już po pierwszym spotkaniu na którym malowali kredkami-serio takie wyklejanki czy malowanki to nie animację. Zero radości, ćwiczeń, rozruchu, grały w karty w piotrusia trzy razy w tygodniu po półtorej godziny, porażka. Wieczorem jakieś disco na trawię przy plaży puszczane z telefonu na które przyszły dzieci tylko raz, syn ( lat 6) był zawiedziony. Inne kraje miały klauna który bawił się z nimi w hotelu a nie na trawię przy drodze lub teatrzyki, wieczory filmowe, u nas tego nie było, totalna porażka. Szkoda mi było syna bo wakacje planowaliśmy pod dzieci jadąc do rodzinnego hotelu. Córka rok, dla niej bomba bo kompletnie nic się tam nie działo i mogła spać w cieniu w wózeczku w ogrodzie, oddalona od krzyków i muzyki bo tej tu jak na lekarstwo.
jest gdzie wypić kawę na tarasie z przepięknym widokiem na morze, góry z tyłu. pyszne jedzenie, trzy baseny rozłożone na dużym terenie, nie czuć zgiełku ludzi i można w spokoju wypoczywać w cieniu w ogrodzie. codzienne sprzątanie, przy dwójce małych dzieci to fantastyczna sprawa. ciśnienie w kranie- imponujące;-)
łazienka mogłaby być już wyremontowana, trzy kobiety w tawernie około 50 lat każda tragiczna obsługa, z łaską bez uśmiechu przez cały tydzień, każdego dnia była taka sama mina mówiąc " idź sobie" lub zamów drinka za kasę ekstra. animację polskie na poziomie minus 1
Nie polecam!!! Pokoje nie do użytku, zatęchłe i zagrzybione. Nie da się w nich funkcjonować. Łazienka straszna. Wanna z zamierzchłych czasów z ceratową zasłonką. No dramat. Dawno nie byłam w takich słabych warunkach. Hotel na pewno nie zasługuje na 4*. Żaden hotel posiadający pokoje o tak niskim standardzie nie powinien mieć tylu gwiazdek. Jeśli chodzi o wyżywienie to smaczne ale monotonne (cały czas to samo). Animacje tylko w języku niemieckim i pod turystów z Niemiec. W zasadzie hotel nie organizuje żadnych atrakcji tj wieczorek w stylu greckim czy dyskoteki. także można się wynudzić. Jedynym plusem są baseny i krajobraz.
Widoki, baseny
Pokój i panująca w nim stęchlizna. Prowizoryczny klimatyzator, w którym zagnieździła się pleśń i cieknie z niego woda. Ohydna wanna rodem z horroru i ceratowa zasłonka.
Hotel położony jest u podnóża Olimpu, 3,5 km od wioski rybackiej Leptokaria i 3,5 km od piaszczystej plaży. Bezpośrednio przed hotelem znajduje się kamienista plaża z niewielką ilością piasku. Do pływania wymagane są buty plażowe. Jest tam pływający panton, który nie dla każdego jest odpowiedni.) Teren hotelu jest bardzo zielony, czysty i naprawdę wyróżnia się na tle tej części Grecji. Mieszkaliśmy z rodziną z dzieckiem, jedzenie było monotonne, ale ogólnie nie było źle. Każdy znajdzie coś dla siebie, głodny nie będzie. Nasz pokój był duży z ogromnym balkonem, klimatyzacją, łazienką i widokiem na góry, numer 806 - są to osobne, dwupiętrowe nowsze budynki z 4 pokojami. Homer z pewnością wymaga aktualizacji, ale nie krytycznej. Wykupiliśmy opcję All Inclusive (niebieskie bransoletki) i na plaży parasole i leżaki były na wagę złota; wczasowicze z żółtymi bransoletkami płacili 6 € dziennie za dzień korzystania z 1 parasola i 2 leżaków. Napoje w barze na plaży były bezpłatne i nieograniczone. Ogólnie nie było źle, obsługa starała się aby każdy był jak najbardziej zadowolony z pobytu. Załączam zdjęcie hotelu. Miłych wakacji 😊
ciepłe morze, uprzejma obsługa, czystość, pyszne jedzenie, choć monotonne
Skaliste morze i to nie tylko kamienie, ale ogromny bruk w wodzie od wejścia i 15-20 metrów, ciężko po nich chodzić nawet w specjalnych butach
Hotel oceniałabym raczej na 3.5 gwiazdki. Z plusów: jedzenie bardzo smaczne chociaż monotonne. Pracownicy wszyscy bardzo mili i pomocni. Widoki, hotel pięknie położony z jednej strony góry z drogiej morze. Z minusów: basen który jest przy chillout zone ma mega dużo chloru, pierwszego dnia dostaliśmy wysypki. Pokoje widać ząb czasu i trochę powierzchownie są sprzątane. Brak butelkowanej wody w pokojach i na recepcji dostaliśmy informację że możemy pić kranówkę niby tak, ale … Animacje polskie , raczej brak animacji polskich. Na tablicy były napisane godziny zajęć , ale w wyznaczone godziny nigdy nikogo nie była w miniclubie.
Hotel badzo dobrze urządzony, rozłożony na sporym terenie, nie ma wrażenia tłoku, każdy znajdziecos dla siebie.
Duży teren, duże urozmaicenia, blisko do Meteorów
Plaża, ale jak to w Grecji mainie albo żwirek
Hotel oceniam pozytywnie, myślę że 4 gwiazki, które posiada są adekwatne do standardu. Pokoje czyste, chociaż mogłyby być trochę większe. Obiekt zadbany, ładny widok na Olimp i bardzo blisko do morza. Obsługa miła i pomocna. Jedzenie dobre chociaż wybór nie był zbyt duży, ale każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Najsłabsze śniadania, powtarzalne każdego dnia.
Położenie, widok, bliskość morza,.
Słabe animacje że strony Grecosa. Plaza kamienista.
Hotel super! Obsługa miła, pomocna! Bardzo dobre jedzenie! Polecam!
Położenie i otoczenie
Jeśli jakieś były, to nieistotne ;) Minusem: animacje w języku polskim (bardzo słabo zorganizowane)
Hotel bardzo fajny, czysty i pięknie położony. Jedzenie smaczne i w miarę zróżnicowane. Plaża kamienista ale woda idealna. Polecam.
Ładny widok na góry, zadbany ogród, dobre i wygodne pokoje, dobre jedzenie, drinki
widok gór, kąpiele morskie
Hotel ok, ale można by było coś z wejściem do wody. Pomost był niebezpieczny
Hotel bardzo przyjemny mnóstwo miejsca, kilka basenów. Dzieci zadowolone z mini aquaparku.
Czystość. Przyjazny personel. Widoki.
Hotel na uboczu, bez wypożyczenia auta wszędzie daleko.
Generalnie hotel spełnia opisane wymagania. Jest czysto, obsługa miła i uczynna. Wybór jedzenia duży i każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża blisko morza ale jest ona najmniejszym atutem hotelu (kamienisto-piaszczysta i brudna)
Infrastruktura hotelowa, Baseny Jedzenie Pokoje Obsługa Bliskość morza
Plaża hotelowa, która jest kamienista a określenie "piaszczysta" to duża przesada. Stopy po przebywaniu na takim "piachu" wyglądają jak po chodzeniu po cemencie. Wejście do morza wprawdzie łagodne ale bez butów ani rusz.
Duży teren hotelowy ze wszystkimi niezbędnymi udogodnieniami. Dostępny kort tenisowy, minigolf, boisko do koszykówki, dwa stoły do ping pinga, cymbergaj. Pokoje czyste, z szafą, darmowym sejfem, balkonem i indywidualnie sterowaną klimatyzacją. Duże łóżko to dwa złączone łóżka ze sporą luką pośrodku, więc nie było zbyt wygodnie. Jedzenia dużo, różnorodne, ale powtarzalne, więc pod koniec tygodnia było już nieco monotonnie (zwłaszcza dla osób, które mają alergie i nietolerancje pokarmowe i nie wszystko mogą zjeść). Na terenie hotelu jest co robić - są animacje, dwa baseny, plaża tuż obok i deptak prowadzący do Leptokaryi oraz do piaszczystej plaży. Dobra baza wypadowa do zwiedzania. My wypożyczyliśmy samochód na dwa dni, żeby pojechać do Meteorów, wiosek w górach i zorganizowaliśmy sobie trekking po pobliskich górach. W hotelu bardzo dużo turystów z Niemiec, którzy palą papierosy dosłownie wszędzie, w tym w miejscu, gdzie serwowany jest obiad, na plaży, przy basenie itp. Animacje przy głównym basenie bardzo głośne, wręcz hałaśliwe i słyszalne na terenie całego hotelu. W październiku prowadzone w języku niemieckim przez przedstawicieli jednego z tamtejszych biur.
Dużo leżaków, ładny teren, plaża tuż przy hotelu, atrakcje sportowe np. Tenis, choć dostępny sprzęt daleki od czasów swojej świetności.
Brak 2-osobowego łóżka, a dwa złączone z dużą przerwą pośrodku, po kilku dniach monotonne jedzenie, możliwość palenia papierosów właściwie wszędzie.
wszystko spoko,smacznie ładny hotel jedyny minus brak animacji ,muzyki wieczorem
czysty ,bardzo blisko morza ,bardzo dobre jedzenie
brak animacji
Polecam, hotel przy samej plaży. Pokoje bez szału jednak widok na górę Olimp piękny, wszystko czyściutko. Do miasteczka można dostać się Taxi albo 40min plaża na pieszo. Obsługa super. Mogę polecić z czystym sumieniem.
- Dobre jedzenie - Piękne widoki - Ciche pokoje dalej od głównego budynku - Dużo zieleni
- Kawałek do najbliższego miasteczka/sklepu.
pokoje czyste schludne baseny duze czyste blisko do barów miejsce bardzo ladne w zaciszu
ladny czysty z milą oblsugą
troszke daleko od miasta
Basen 10/10, pokój 8/10- brakowało czajnika, żelazka, wody do picia. Plaża 6/10- brakowało dodatkowych atrakcji dla dorosłych np skuterów wodnych, ale dla dzieci jest ok. Jedzenie 5/10-bardzo mały wybór, wszystko dosyć słone. Internet 2/10- jest jeden router na cały hotel.
Hotel jak najbardziej polecam, wszystko w porządku
Hotel super, teren piękny, jedzenie wyborne, pokoje duże i funkcjonalne.
Czystość i zadbany teren.
Dobra lokalizacja, smaczne jedzenie. Obsługa sympatyczna.
Blisko plaży.
Baseny zamykane o 19