Porto Plaza

6.5

Opinia o tym hotelu..nie polecam. Bardzo słabe jedzenie. Nocleg po 750 zł za noc...I tylko śniadanie. Ceny z kosmosu.Mialam all inclusive wykupione, ale hotel tego nie miał. Za wszystko płać. Słabe to. Ocena łączna okolo 2 punkty.

Polecam wypożyczyć samochód z nie z wypożyczalni oferowanej przez biuro podróży (cena za suzuki celeiro 50? doba) tylko skorzystać z wypożyczalni skafidas gdzie za 50? mieliśmy ten samochód na 3 dni. A także ten samochód był samochodem prawie nowym.

Nazwa  Porto Plaza
Miejsce  Grecja / Limnos / Agios Ioannis
Udogodnienia  basen odkryty

Malownicze plaże z turkusową wodą i złocistym piaskiem

Tradycyjne greckie wioski z białymi domami i wąskimi uliczkami

Starożytne zabytki, takie jak ruiny Poliochni

2.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2
Jolanta Popiel

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Pokój w porządku. Basen przy hotelu.

Wady

Niedaleko plaża , Ale kamienista. Posiłki to tylko śniadanie.. słabe zresztą. Pozostałych nie ma. Jak się ktoś uprze to musi w hotelu zamówić. Ale tylko jako posiłek. Kucharz ugotuje jedno danie, np mussakę..I tyle. Nie można nic innego zamówić. Kiedy ja byłam, to za 20 euro można było wykupić 2 sznycelki. A na drugi dzień mussake. Śniadania podaje 1 osoba z obsługi ( bardzo wolno pracuje), a lunchu to wcale nie ma. Miałam wykupione 3 posiłki oraz all inclisive . To była wielka sciema. Tylko śniadanie, żadnego all inclusive, chcesz posiłek? To sobie doplać. Okolica piękna, ale bardzo psuje brak posiłków. .

Janek

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

Łazienki, pokoje, jadalnia z widokiem na morze, cicha okolica

Wady

W zasadzie tylko jedzenie które było monotonne, bez wyboru i niezbyt smaczne

Porto Plaza