Porto Evia Boutique

Pobyt ogólnie był udany.Ale to przeciskanie się w pokoju między sobą,a dojściem do łóżka i balkonem- to RACZEJ nie poziom 4 GWIAZDEK!!! Jedzenie dobre,choć dla wybrednych śniadania są zbyt monotonne-nam pasowały.Obiadokolacje-urozmaicone,dużo owoców morza,super zupy.Pokoje sprzątane codziennie.Blisko przystanek autobusowy.W pobliżu kilka sklepów,miłych knajpek,Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy wynajętym samochodem.Amarynthos to cicha,spokojna wioska zamieszkała przez życzliwych mieszkańców.

Pięknie położony mały hotel. Idealny na odpoczynek z dala od zgiełku. Mała plaża hotelowa w zupełności wystarczała dla wszystkich gości hotelowych. Przemiły personel pomocny we wszystkich sprawach w języku angielskim. Nieoceniona pani Anita - tłumaczka pomaga w każdej kwestii. Restauracja na dachu gwarantowała niesamowite wrażenia podczas każdego posiłku. Nasz pobyt trwał od 15 do 22 lipca. To był piękny czas. Nie przeszkadzały nam małe łazienki i wąskie korytaże. Było czysto, codziennie sprzątane pokoje. Piękny widok z każdego, przeszklonego balkonu. Przed wyjazdem miałam mieszane uczucia czytając komentarze o tym hotelu. Okazały się bardzo krzywdzące. Świetna baza wypadowa do Eretrii (1.8? komunikacją miejscową). Z Eretrii można popłynąć promem do Oropos na lądzie (2? w jedną stronę). Tam już tylko 50 km do Aten. W Eretrii na każdym kroku spotyka się Polaków mieszkających tam na stałe. Bez problemu można zamówić jedzenie, kawę czy kupić pamiątki mówiąc po polsku. Wynajętym samochodem (od 30? do 100?) można pojechać na najpiękniejszą plażę Kalamos. Grecy są przemili i bardzo gościnnie. Już bardzo tęsknię. ??

NIGDY WIĘCEJ NIE SKORZYSTAM Z TEGO HOTELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poza tym CUDOWNIE.Pani Anita-tłumaczka w hotelu BARDZO pomocna-to ATUT dla tego hotelu.Smaczna lodziarnia na końcu miasteczka Amaryntos.

Byliśmy tu 2-tygodnie-dwie osoby.Dostaliśmy MALUSIEŃKI pokój(w/g mnie dla 1 osoby choć stoją 2 łóżka).Ciężko poruszać się i rozpakować w tak MAŁYM pokoju!

Nazwa  Porto Evia Boutique
Miejsce  Grecja / Evia / Eretria
Udogodnienia  basen odkryty, sporty wodne, bez paszportu

Długie, złociste plaże otoczone sosnowymi lasami

Gorące źródła i uzdrowiska w Edipsos idealne do relaksu

Wspaniałe trasy piesze przez malownicze góry

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
anna

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Ciche,spokojne,kameralne miejsce,piękny widok na mały port,dobry dojazd do Eretrii i innych miejsc na wyspie.SUPER lody w kafejce na końcu Amarynthos.

Wady

MAŁE POKOJE!!!-UWAGA na TE z końcówką 1!!!Na 2 osoby bardzo,bardzo MAŁE!!!Szczególnie na 2 tygodnie.

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Piękne widoki na zatokę. Rewelacyjny personel. Świeże jedzenie. Domowa atmosfera. Zalet było tyle, że nie sposób wszystkich wymienić.

Wady

Nie istotne w obliczu wszystkich zalet ????

2.6
sławomir

Pobyt - Lipiec 2019

NIGDY WIĘCEJ NIE SKORZYSTAM Z TEGO HOTELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zalety

ciche, spokojne położenie, na takim mi zależało. więcej zalet nie było.

Wady

najważniejsze to pokój! tragedia! zapłaciłem za dwuosobowy, a dostałem jednoosobowy z dwoma łóżkami!!! nawet wyjść i dojść do łóżka było trudno! oczywiście były dwuosobowe lecz dla nas brakło, więc kazano nam napawać się pięknymi widokami przez dwa tygodnie! oferowane wycieczki były ledwo dwie, lecz dla ruskich których było może dwóch( spotkałem jednego) oferta była na całą stronę ( około 12 wycieczek). w recepcji powiedziano mi że jak chcę mogę jechać z nimi, ale będzie po rusku. NIE POLECAM TEGO HOTELU I OBSŁUGI!!!!!!!!!!!!!

Aneta

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Cisza,spokój,kameralnie,dobre jedzenie.

Wady

Pokoje z końcówką pokoju 1!-BARDZO BARDZO małe!!!

Aneta

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Cisza,spokój,cudowny widok na morze!!!kameralny,przemiła obsługa!!!Dobra kuchnia.

Wady

UWAGA!!!Pokoje z końcówką 1-BARDZO BARDZO MAŁE!!!

2.8
Sylwia

Pobyt - Czerwiec 2019

Opiw internetowy oferty bardzo mocno odbiega od rzeczywistosci!!!!

Zalety

Jest tu cicho i w miarę spokojnie. Pokoje czyste ale bardzo malusieńkie. Jest co jest dla niewymagających.

Wady

Wokół hotelu jest po prostu brudno. Zejscie z tarasu przed hotelem niezabezpieczone plus śliskie schody.Opieka rezydenta prawie żadna najważniejsza sprawa było dla Pani sprzedaz wycieczek fakult. A teraz sprawa najważniejsza jak na 4 gwiazdkowy hotel jedzenie jest FATALNE!!!!!!!porownujac troche lepsze niż w polskim szpitalu.Wiecej tu nie wróce.

Pobyt - Wrzesień 2016

Niewielki, kameralny hotelik (40 pokojów) o przepięknym położeniu tuż przy brzegu morza. Plaża przy hotelu niewielka, natomiast spokojnie spacerem można przejść ok. 300 - 500 m na inną, większą. Warto wziąć obuwie do pływania, ponieważ zejście do morza jest kamieniste. Ogromną zaletą jest fakt, że wszystkie pokoje mają balkony wychodzące na zatokę i marinę, w dodatku balustrady są całkowicie przeszklone, więc widok jest naprawdę urzekający. Takie rozwiązanie architektoniczne gwarantuje też kołysanie szumem fal do snu. Bezcenne! Śniadania serwowane na miejscu (bufet), urozmaicone. Pozostałe posiłki serwowane po preferencyjnych cenach w jednej z pobliskich tawern (ok. 100 - 200 m), współpracujących z hotelem. Osobiście skorzystałam z usług wszystkich trzech, któram tam się znajdują. Można też udać się pieszo nadmorskim deptakiem do centrum miasteczka Amarynthos (w którym znajduje się hotel) i odwiedzić jedną z tamtejszych tawern (jest ich ok.10). Z miejscowości można pojechać autobusem do Eretrii, w której jest niewielkie muzeum, targ i sklepy z pamiątkami. O wszystkie możliwości najlepiej spytać w recepcji, kiedy otwarty jest targ i gdzie najkorzystniej zjeść. HOTEL JEST DLA: Osób szukających wyciszenia, spokoju i relaksu. Średnia wieku to 40+. W mieście nie ma dyskotek, klubów i życia nocnego. HOTEL NIE JEST DLA: Rodzin z dziećmi (brak zaplecza zabaw i animacji). W dodatku nadmorski taras jest pełen \"pułapek\" - schodki, spadki, a krawędź tarasu tuż przy wodzie.

Zalety

Świeżo wyremontowany, czysty. Przemiła i pomocna obsługa. Jest winda.

Wady

Maleńkie łazienki.

Porto Evia Boutique