Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Bardzo dobrze, jedzenie super, obsługa super, czysto i przytulnie
Czysto i miło
B. dobrze. Cena adekwatna do jakości hotelu. Bardzo ładny ogród.
Ładny, zadbany ogród.
Trochę zaniedbana część plażowa. U sąsiadów ładniej mimo, że podobna klasa hotelu.
Spędziliśmy w Portes Beach Hotel niezapomniane wakacje, które przerosły nasze oczekiwania. To miejsce ma naprawdę wiele do zaoferowania i z czystym sumieniem mogę je polecić każdemu, kto szuka idealnego miejsca na wypoczynek nad morzem. Pokoje są nieskazitelnie czyste i komfortowe, co zdecydowanie wpływa na pozytywne wrażenia z pobytu. Codzienna dbałość o porządek sprawia, że można w pełni cieszyć się wakacjami. Hotel znajduje się tuż przy pięknej plaży, co jest ogromnym atutem. Goście mogą korzystać z darmowych leżaków, co dodatkowo podnosi komfort wypoczynku na plaży. Wejście do wody jest łagodne i bezpieczne także dla dzieci. Można korzystać z darmowych rowerków wodnych i z kajaków ! Przy plaży znajdują się prysznice i toalety (czyste i zadbane). Jeśli nie ma się ochoty pływać w słonej wodzie morskiej można skorzystać z dużego basenu. Dla dzieci był mniejszy basen i mały bezpieczny park wodny. Restauracja serwuje naprawdę wyśmienite dania, a różnorodność potraw zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy. Szczególne wrażenie zrobiła na nas obsługa podczas posiłków – zawsze miła, uśmiechnięta i gotowa do pomocy. W hotelu panuje cisza nocna po godz. 23, dzięki czemu można liczyć na spokojny sen i pełen relaks. Portes Beach Hotel to doskonały wybór na relaksujące wakacje. Na pewno jeszcze tu wrócimy i polecamy to miejsce każdemu, kto szuka spokoju, pięknych widoków i wysokiej jakości usług! Serdecznie polecam !
Obsługa hotelowa, zarówno w recepcji, jak i w barze i restauracjach, zasługuje na szczególne pochwały za swoją uprzejmość i profesjonalizm. Każda prośba jest spełniana z uśmiechem, co sprawia, że goście czują się tutaj wyjątkowo. Portes Beach Hotel jest otoczony piękną i zadbaną roślinnością. Dużo drzew iglastych i owocowych, malownicze widoki i spokojna atmosfera sprawiają, że miejsce to jest idealne do wypoczynku.
Aby pobyt był jeszcze bardziej atrakcyjny, warto rozważyć drobną poprawę programu animacyjnego oraz poszerzenie oferty wycieczek z przewodnikiem, co z pewnością dodatkowo urozmaici czas spędzany w hotelu.
Wspaniały hotel, odnowiony, czyściutko, codziennie wymieniane ręczniki, codziennie czyszczony basen, pyszne różnorodne jedzenie, ogromny wybór, naturalna grecka kuchnia w tym ryby, owoce morza, bardzo uczynny i miły personel, pięknie utrzymany ogród, pobyt był bardzo udany.
położenie nad samym morzem, prywatna plaża-darmowe leżaki, pyszna kuchnia, piękny ogród, czystość, kameralność- hotel nie jest molochem składa się z pojedynczych domków/bloczków, bardzo przyjemny.
wadą jest lokalizacja z uwagi na brak możliwości spacerowych, z hotelu kursuje darmowy bus do miasteczka ale tylko do południa a wraca do hotelu o 14, powinny być tez wyjazdy do miasteczka późnym popołudniem.
Fajny , spokojny hotel. Blisko do morza. Zawsze czysty baseny ( jeden duży drugi mniejszy dla dzieciaków). Pokoje czyste ( dziennie sprzątane) z dużym balkonem. A teraz najlepsze! Przepyszne posiłki w greckich smakach a dla nielubiących ( może tacy są) europejskie . Jesteśmy z rodziną zachwyceni pobytem w hotelu. Szczerze polecam. Marek
Cisza, jedzenie, bliskość morza, baseny, miła atmosfera, serdeczność obsługi.
Trochę mała plaża.
Hotel naprawdę godny polecenia. Hotel dla rodzin z dziećmi, 3 baseny. Korzystaliśmy z pokoju w głównym budynku. Ręczniki wymieniane codziennie, pokój również sprzątany codziennie. Klimatyzacja działa bdb. Miła obsługa. Dużo drzew w całym kompleksie. W hotelu sporo Polaków, Anglików, Czechów.
Największa zaleta to położenie przy linii brzegowej. Ciepłe morze Widoki na zachód słońca Dobra kuchnia, Czystość, Ręczniki basenowe bezpłatne Bezpłatne rowery wodne Miła obsługa (można porozumieć się z nimi również po rosyjsku)
Pobyt w hotelu ogólnie oceniam dobrze. Jedzenie było smaczne i urozmaicone, każdy mógł coś dla siebie wybrać. Dzieci rownież miały bogatą ofertę dań. Niestety dwie pierwsze noce spaliśmy w bardzo słabym pokoju, był grzyb i czuć było stęchlizną, a klimatyzacja właściwie nie działała. Po dwóch nocach dostaliśmy nowy pokój o dużo lepszym standardzie. Plaża dosyć kamienista, a dno morza nierówne
Jedzenie, otoczenie, roślinność
Część pokojów wymaga remontu
Pierwszy kontakt i rozczarowanie pokój był mroczny, wilgotny i zapach stęchlizny. Po zmianie pokoju na bliżej tawerny pobyt zdecydowanie udany. Jedzenie pomimo, ze raczej powtarzalne, to jest bardzo smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie. Jest bardzo urozmaicone, nawiązuje do kuchni greckiej, są owoce, coś na słodko, sery i warzywa, wiec każdy znajdzie coś dla siebie. All inclusive inne jak w Turcji, bo w barze ogranicza się do kilku drinków i lokalnego alkoholu, a napoje bezalkoholowe to głownie koncentraty poza lobby barem, tam są oryginały w z butelek. Piwo lekko wodniste, ale przy tych temperaturach to nawet ok.. Plaża jest cudowna, niezatłoczona, woda ciepła i bardzo czysta. Nie ma przesady w opisach, ze to wygląda jak Karaiby. Bardzo fajne jest to, że nie jest głęboko, po lekkim zagłębieniu później jest wypłycenie do pasa i przez to jest bezpiecznie. Obsługa w hotelu, w restauracji i w ogóle wszędzie jest na bardzo dobra, na wysokim poziomie, wszyscy są mili i życzliwi. Nasza rezydentka z biura Grecos p. Agata (...) zawsze bardzo pomocna, pomogła m.in.: przy zmianie pokoju, co załatwiono niemal od razu. Zresztą cała ekipa Grecos spisała sią znakomicie na wycieczkach do Salonik, Afitos i rejsie statkiem. Duże uznanie. Generalnie polecam, dla nas te 10 dni upłynęło bardzo szybko, zabawa była przednia i zostaną cudowne wspomnienia.
Plaża, jedzenie, atmosfera, kompaktowość hotelu i miła obsługa.
Niektóre pokoje wymagają remontu. Jest jak w wielu miejscach w Grecji problem z toaletą i kanalizacja (nie wolno wyrzucać papieru do toalety).
Hotel super fajna plaża, bardzo gorąca woda w morzu i basenie przekraczająca 30 stopni. Jedzenie smaczne, drinki leżaki bez problemów, całkiem miła obsługa
jedzenie, plaża basen, animacje
basen do remontu, ogólnie hotelowi przydałby sie remont
Cudowny hotel, pięknie usytuowany z widokiem na zachód słońca zatapianego w morzu. Pokoje całkiem spore, czyściutkie, gustownie urządzone. Obsługa uśmiechnięta, sympatyczna witająca każdego pozdrowieniem KALIMERA 😄. Plaża tuż przy hotelu, niegdy nie brakowało nam leżaków czy parasoli, a dodam, że byliśmy w 8 osób i nie rezerwowaliśmy leżaków "bladym świtem". Leżaki podobnie jak i ręczniki basenowe bezpłatne! Możliwość wypożyczenia kajaków czy rowerka wodnego również bezpłatnie (po wcześniejszym zarezerwowaniu godziny wypożyczenia). Jedzenie obłędne, bardzo urozmaicone, zarówno greckiej kuchni jak i bardziej powszechnej, co szczególnie podobało się młodszym klientom (pizza, frytki, spagetti 🙂). Lody dostępne przez cały dzień, z czym spotkałam się po raz pierwszy (z reguły są dostępne w określonych godzinach). Przepyszna oliwa z oliwek zrobiona z lokalnych oliwek! Serdecznie polecam wszystkim ten hotel 😊.
Bezpłatne leżaki i ręczniki basenowe, Bezpłatne wyposażenie kajaków czy rowerków wodnych, Lody dostępne przez cały dzień aż do zamknięcia beach baru, Obłędne jedzenie, Dostęp do stołu tenisowego (ping pong), Duża oferta zajęć sportowych każdego dnia (joga, aqua joga, stretching, aerobik itp.), Przepiękne widoki na morze i zachodzące w nim słońce ☀️.
Strome zejście do morza z kamykami, ale można się przyzwyczaić 😉.
Hotel naprawdę godny polecenia😊czysty,obsługa miła
Pyszne jedzenie
Hotel bez wad
Wśród hoteli 4-gwiazdkowych, w których byłem, ten był najgorszy, niestety. Pokoje stare, wymagają remontu, nie takie jak na folderze (szwedzki styl z barankiem na ścianach) , ale powiedzmy że ok, wyposażenie standardowe, klima działa, ale nie wiem czy wszystkie pokoje miały) Jedzenie bardzo monotonne, najgorsze obiady, najlepsze kolacje. Hotel przy autostradzie w pobliżu brak sklepików, knajpek. Animacje dla dzieci do późnych godzin wieczornych 22 - 23 . Jedynym plusem jest otoczenie hotelu, dużo drzew, super brodzik dla dzieci i bardzo blisko plaża. Polecam wynająć samochód i odwiedzić plażę Kriopigi, po 12 zaczyna pojawiać się cień, więc nie jest tak gorąco, no i plaża jest o niebo bardziej urokliwa niż hotelowa, nie jest zatłoczona, piaszczysta, a nie żwirkowo-piaszczysta, jak w hotelu. Dużo Polaków, Niemców, Anglików. Rosjan nie było. Ogólnie spokój. Obsługa bardzo miła i pomocna. Sprzątanie codzienne.
Miła obsługa, starają się pomóc, dobrze znają rosyjski (dużo ukrainek na recepcji), jedna z pań dobrze mówi po polsku, ceny w sklepiku ok. Dużo zieleni, dobre kolacje.
Palenie dopuszczone wszędzie: przy basenach, na plaży, przy barze, słabo jak na hotel rodzinny. Pokoje do remontu. Leżaków dużo, ale rezerwacja ręcznikowa jest. Mało parasoli przy basenie. Fatalne obiady, słabe śniadania. Soki i kawa z koncentratu, kawa z ziaren 3,5 euro. Jedzenie do poprawy
Wspaniałe miejsce! Świetne jedzenie! Przemiła obsługa!
Jedzenie, baseny, woda w morzu zaraz przy hotelu plaża
Witam, super miejsce dla rodzin z dziećmi, fajne baseny, morze bardzo ciepłe, obsługa bardzo miła a jedzenie pyszne.
Miła obsługa, jedzenie, rowery wodne, kajaki w cenie, basen dla dzieci. Smaczne przekąski między posiłkami głównymi.
Łazienki mogłyby być już odnowione. Troche kamieni na pierwszych 2-3 metrach wejścia do morza.
Bardzo przyjemny i klimatyczny hotel dla rodzin z dziećmi.
rozproszenie budynków mieszkalnych na dużym terenie, bezpośredni dostęp do plaży i morza, tawerna w greckim stylu otwarta w porze lunchu, basen dostosowany dla dzieci (duża różnica głębokości), nienachalne animacje
niewielki wybór opcji vege i vegan na kolację, problemy z WiFi w budynku głównym
Hotel w skali max 4* ale godny polecenia - ma swoje minusy ale ma też dużo plusów!
Pyszne jedzenie – na kolacje mule, krewetki, dużo świeżych warzyw, dobry wybór dań dla dzieci. Obiady również godne polecenia. Basen z ciepłą wodą ale ma swoje lata, basen dla dzieci – raczej małych ale widziałem że i 10 letnie fajnie się bawiły. Morze ciepłe, czyste, plaża kamienista przy zejściu (buty do wody się przydadzą), duża ilość leżaków lecz już od 7 rano widać ręczniki 😉 Pokoje codziennie sprzątane, świeże ręczniki i bardzo miła obsługa
Monotonne (europejskie) śniadania ale i tak można coś dla siebie znaleźć, przekąski…. Jedynie pizza do zjedzenia, hot dog czy hamburger nie do przełknięcia, ale obiad jest od 13 a kolacja o 18:30 i są bardzo smaczne. BARDZO małe łazienki a dostawiane łóżka/rozkładana kanapa niewygodna. Alkohol w wersji „ALL” zdecydowanie nie europejski: mało smaczny, nisko procentowy i ubogi w wyborze.
Pokoje stare, ale powiedzmy że ok. Łazienki bardzo stare, brzydkie z oknem na korytarz. Jedzenie bardzo monotonne, najgorsze obiady. Ciasta tak słodkie że na prawdę nie dało się ich jeść. Jedynym plusem jest otoczenie hotelu, dużo drzew, super brodzik dla dzieci i bardzo blisko plaża.
Ogród, brodzik, bliskość plaży.
Stare pokoje i łazienki - do remontu, zwłaszcza łazienki. Jedzenie bardzo słabe jak na Grecję.
Polecam z czystym sumieniem. Pyszne jedzenie, miła obsługa, pięknie zielono. Czysto
Przy piaszczystej plaży
Hotel czysty . Klimatyzacja działa ale nie we wszystkich pokojach. Zmienialiśmy pokoje. Jedzenie ok 80% posiłków bardzo smacznych były nawet owoce morza, parówki i kiełbaski na śniadanie tragedia. Desery owoce ok.
Wszędzie blisko morze plaża drink bar basen hotel .
Brak zjeżdżalni dla dorosłych. Hotel dla rodzin z małymi dziećmi.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, jedzenie bardzo smaczne. Do morza blisko, ciepło i czysto, wszystkim bardzo smakowało, a basen dla dzieci najlepszy!