Hotel ma już swoje lata, ogólnie było ok, ale nie jest to miejsce gdzie bym wróciła.
położenie od lotniska, jedzenie,
wszystko pod Rosjan i Kazachów - animacje, kelnerzy, menu. Jest głośno, pokoje bardzo słabo wyciszone, rozwiązanie toalety i łazienki masakra. Hotel wymaga już remontu.
Hotel godny polecenia, kameralny, wszystko blisko, bardzo dobre ultra all. -dobre jedzenie -importowane alko -brodzik dla dzieci i zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych -dobre spa (sauna, masaże ) -basen wewnętrzny
-bardzo dobre jedzenie -importowane alko -basen wewnętrzny -dobre spa -krótki transfer -centrum handlowe 200m od hotelu
-plaża piszczysto żwirowa (potrzebne buty do wody ) -brak zejścia z pomostu do wody -dużo Rosjan (hotel nastawiony na ten rynek) -słaba komunikatywność obsługii w jez. angielskim (wiodący jęz. Rosyjski) -windy
Hotel na duży plus, rodzina 2+2, jedzenie pyszne i bardzo dużo, alkohole super od Black Label, Chivas, Jack Daniels, piwa Tuborg, Miller, Carlsberg itp. plaża duża zejście kamieniste, dużo zieleni, pokoje czyste, minus muzyka od strony basenów do późnej nocy wszystko słychać w pokoju, 95%rosjanie spokojni, świeże soki granat i pomarańcz, lody gofry dużo tego, dojazd z lotniska 45min. Polecam .
Hotel ogólnie jest ok. Będąc w hotelu odnieśliśmy wrażenie że jesteśmy na urlopie w Rosji... 95% gości to Rosjanie. Wieczorne występy , piosenki i zabawy dla dzieci to wszystko w języku rosyjskim. Po za tym wszystko ok.
Duży wybór jedzenia, alkoholi, duży ładny teren
Ruscy
Jedzenie dobre obsługa miła - bardzo głośna muzyka basy mocne do pierwszej w nocy , hotel ładny, baseny czyste , byliśmy z dziećmi mieliśmy pokój 5-cio osobowy z dostawką - nie polecam !! Pokój mały a dostawka nie mieści się w pokoju , wcisneliśmy sam materac między łóżka !! nie polecam bo pokój za mały !! Alkohole OK :) mimo wszystko polecam
Hotel bajka! Byłem w Turcji 6 razy . W tym hotelu wszystko naj . Wacław
Restauracje i bary .
Rosjanie .
Hotel zapewnia wszystko co jest potrzebne do świetnego wypoczynku. Rozrywka przez cały dzień - wieczorna na bardzo wysokim poziomie. Urozmaicone , wspaniałe jedzenie - całą dobę praktycznie, cukiernia w cenie oraz lody 24h, alkohole wszystkie możliwe z 20-letnimi whisky włącznie. Czysto i ładnie bo to nowy hotel. Fajny basen i sporo leżaków - zawsze coś się znajdzie. Ręczniki kąpielowe gratis. Plaża kamienista ale leżaków mnóstwo + fantastyczny pomost. Na plaży również bar: owoce, kebab, pizza, pieczone ziemniaki , alkohole do wyboru, lody - czego dusza zapragnie :-) Po za hotelem to nic specjalnego - jakieś sklepy, apteki itp. Polecam dla par i dla rodzin. W hotelu większość to Rosjanie , trochę Turków, Polaków w trakcie naszego pobytu było 5 osób ( z nami ). Wszędzie można się dogadać po rosyjsku i angielsku.
Za dużo pisania.
plaża kamienista potrzebne obuwie do wody (można kupić za grosze na miejscu) W pokoju:dziwaczne rozwiązanie łazienka-ubikacja :-)