Port Marina

3.5

Hotel ma już czasy świetności za sobą jednak obsługa sprząta dokładnie jest czysto. Jedzenie pyszne! plaża przepiękna na którą dowozi busik ( szofer super gość ) Obsługa miła i pomocna

Hotel czysty lecz czasy świetności ma za sobą. Przemiła obsługa. Różnorodne jedzenie. Szczerze polecamy bo położony jest ok 3 km od miasta więc spokój gwarantowany.

Hotel ma 3 gwiazdki i tak go oceniam. Położony jest na samym końcu miejscowości wiec do miasta tylko bus lub taksi. Na plus leżaki na plaży i bar.

Oceniając całokształt ocena dobra z plusem, hotel nie jest najnowszy jednak utrzymany w czystości, obsługa nanajwyzszym poziomie, przystępny cenowo, polecam.

Z chęcią podzielę się opinią na temat swojego pobytu w Port Marina Chalkidiki. Pragnę podziękować wszystkim z obsługi, którzy przyczynili się do tego, iż swój pobyt oceniam jako bardzo udany. Bliskość plaży i terenów umożliwiających długie spacery to na pewno nie jedyne zalety okolicy. Bardzo ważne dla mnie było to, iż miejsce było oddalone od zgiełku miasta i pozwalające się wyciszyć i porządnie naładować akumulatory:)

Nazwa  Port Marina
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Paliouri
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, bez paszportu

Dobra lokalizacja: hotel położony na Półwyspie Kassandra, między znanym kurortem Pefkohori i Paliouri.

Ze względu na ciekawą, bezpieczną, zatokową plażę oraz animacje polecany dla rodzin z dziećmi.

Piaszczysto-żwirkowa plaża ok. 400 m od hotelu (na plażę i do Pefkohori kursuje bezpłatny bus hotelowy).

Duży basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci.

4.8

3.5

Wyświetlono 28 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Obsługa Jedzenie pycha Czystość Plaża przepiękna Lokalizacja Brak animacji cisza i spokój Basen mały ale głęboki i czysty

Wady

Potrzebuje remontu

Celina

Zalety

Zdecydowanie obsługa.

5.1
Zenek

Zalety

Miła obsługa.

Wady

Jedzenie poniżej średniej (tej Greckiej). Czyli z głodu nikt nie umrze ale na dobre jedzenie nie ma co liczyć.

Dariusz

Zalety

Obsluga

Wady

Ma swoje lata

Sylwia

Zalety

Do zalet hotelu na pewno należał przesympatyczny personel biegle posługujący się językiem angielskim. Smaczne i bardzo urozmaicone posiłki. Czysty, duży basen z ratownikiem.

Wady

Brak Wi-Fi i telewizji może być problematyczne dla osób, które chcą mieć jakiś kontakt ze światem;)

Hotel jest idealny dla dzieci, rozłożony na dużej powierzchni, więc pokoje przypominają małe mieszkania :) dużo przestrzeni, szeroki taras. Troche się chodzi pod górkę ale to w końcu Chalkidiki :) Panie sprzątają pokój codziennie, więc jest czysto. Obsługa bardzo miła. Ogólnie hotel godny polecenia

Zalety

Duże pokoje, ładny widok, blisko do restauracji. Mały basen wydzielony dla dzieci

Wady

Wchodzenie pod górkę :)

Mariusz

Hotel ogólnie fajny, bardzo miła obsługa, wszystko zadbane i wygląda naprawdę dobrze, jeśli chce się odpocząć od szumu miasta to idealne miejsce całkiem duży basen, jedzenie smaczne .

Zalety

Miła obsługa. Duży basen. Przyjemna atmosfera busiki na plaże i do pobliskiego miasteczka bardzo fajna sprawa. ogólnie pokoje czyste i zadbane nie ma do czego się przyczepić

Wady

Wi-Fi niby jest ale działa dobrze tylko w recepcji. Raczej nic więcej nie zarejestrowałem,

Ogólna opinia o hotelu jest dobra. Położony na końcu miasteczka gwarantuje spokój i dobre miejsce wypadowe do zwiedzania półwyspu. Posiada pięknie utrzymaną roślinność. My mieliśmy pokój z widokiem na ogród oliwny z efektami dźwiękowymi śpiewających ptaków :) Pokoje utrzymane w minimalistycznym stylu ale jest tam wszystko, co do pobytu potrzebne. Łóżka wygodne, można poprosić o dodatkową poduszkę. Niektóre sprzęty w hotelu nadawałyby się już do wymiany ze względu na "wiek" ale nic nie było zepsute ani uszkodzone. Fajny basen. Leżaki przy basenie ok i nie było problemu z dostępnością (nikt nie "rezerwował" ręcznikiem jak zdarza się to w innych hotelach nawet z większą ilością gwiazdek). Wszędzie bardzo czysto! Obsługa hotelu bardzo przyjazna i miła. Najniżej oceniamy jedzenie. Podane czysto ale mało urozmaicone, raczej monotonne menu.

Zalety

Zaletą hotelu jest zieleń i położenie hotelu oraz przede wszystkim piękna plaża! Do plaży trzeba dojść spacerkiem ok 7 minut lub dojechać busikiem. Plaża jest kamienisto - żwirkowa. Zejście do morza jest łagodne i dno bez większych głazów. Woda w morzy po prostu krystaliczna! Raj dla plażowiczów i miłośników kąpieli morskich. Część leżaków jest wydzielona dla gości hotelu Port Marina. Nie ma problemu z dostępnością. Przy plaży jest bar z przyjemną muzyką chillout ale napije są dodatkowo płatne.

Wady

Na wady nie ma rady :) Ogólnie pobyt w hotelu Port Marina zaliczamy do udanych urlopów w Grecji. Polecamy!

Damian

Pobyt - Wrzesień 2022

Jak dla pary młodych osób jak najbardziej OK. Raczej ciche i spokojne miejsce. Blisko do plaży oraz miasteczka. Do jednego i drugiego miejsca kursuje co chwilę bus. Bardzo dobre jedzenie.

Maria

Pobyt - Wrzesień 2019

Przepiękne widoki na morze i palmy (bardzo zadbane) z tarasów pokojowych Za sugerowałaby przy przydzielaniu pokojow brać pod uwagę wiek i możliwości kondycyjne osób. Pochwała pan z recepcji i barku przy basenie.

Zalety

Byłam w hotelu koniec września początek października, jestem bardzo zadowolona Czysty pokój, piękne otoczenie, duża ilość leżaków nad basenem i nad morzem (bezpłatne), busik często jeździ zawozi do miasteczka i nad morze doskonale drinki w barku bez ograniczeń napoje Jeszcze raz świetny wypoczynek

Wady

W pierwszej wersji zostałam zakwaterowana 5xx kawałek drogi pod górkę jako osoba starsza dostawałam zadyszki ale poprosiłam o zamianę w recepcji dostałam pokój niżej 2xx i było ok

Monika Dzikowska

Pobyt - Czerwiec 2019

Ogólnie jak na hotel*** wrażenie bardzo pozytywne. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Panie w recepcji też zawsze pomocne. Jedzenie może trochę monotonne ale jest tego tak dużo że każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Blisko plaży, jedzenie urozmaicone.

Wady

Zbyt mały basen dla dzieci i brak placu zabaw chociaż był w ofercie.

Szymon

Pobyt - Wrzesień 2018

Wyjazd uważam za udany. Hotel adekwatny do ceny. Obsługa w hotelu całkiem miła. Plaża przy hotelu jest ładna i fajnie, ze sa darmowe leżaki należące do hotelu.

Zalety

Basen, dobre jedzenie, duza dostępność do lezakow hotelowych, busik hotelowy

Wady

Daleko od centrun by isc piechota, troszkę zniszczony pokój

Angelika

Pobyt - Sierpień 2017

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Port Marina.Bardzo nam się podobało basen koło hotelu zadbany czyściutki pokoje sprzątane .Jeden minus to bardzo słabe animacje w godzinach kiedy ludzie idą na plażę kiepskie jedzenie i słaby wybór alkoholi w wersji all

Zalety

Hotel po mimo widocznego upływu lat bardzo zadbany pokoje czyściutkie codziennie sprzątane .Ręczniki wymieniają co 2 dni

Wady

Jedzenie jak na mój gust fatalne

3.6
Rodzice ze starszą córką

Pobyt - Sierpień 2017

Generalnie mocno zawiedliśmy się na hotelu, zwiodły nas głównie wcześniejsze dobre opinie, które są tak naprawdę bezpodstawne. Jedzenie na bardzo niskim poziomie, nie dość, że jakość marna (gotowce z marketu najgorszej klasy) to podgrzewacze słabo grzały, w efekcie dania szybko stygły i jedyne co zawsze było ciepłe to zupa. Generalnie hotel fajnie wygląda na zdjęciach, w rzeczywistości nie jest tam wcale tak kolorowo i fajnie. Animacje są, ale za jakąś dużą atrakcją bym tego nie nazwała. Brak ciepłej wody, zgłoszenie tego faktu zakończyło się tylko na \"sprawdzimy to\" i nic więcej. Generalnie za taką cenę jaką sobie życzą zdecydowanie nie polecam!

Zalety

- Brak problemu z leżakami, dużo miejsca nad basenem. - Duży pokój, nawet telewizor z polskim kanałem (TVP Polonia). Także suszarka.

Wady

- Bardzo słabe wyżywienie. - Brak ciepłej wody w pokoju (i ogólnie wszędzie) - Odludzie, wszędzie trzeba jeździć busikiem, który po południu ma ponad 4h przerwę. - Bardzo mało alkoholi w all inlusive (właściwie to tylko trzy - wina, ouzo i brandy).

Beata z rodziną

Pobyt - Czerwiec 2017

Jesli ktoś chce wypocząć to z pewnością mu się uda, jednak ten hotel zdecydowanie nie jest dla imprezowiczów, bo ani w nim, ani w okolicy nic się nie dzieje. Oprócz małęgo brodzika i stołu do pin-ponga nie ma żadnych atrakcji dla dzieci.

Zalety

czystość, miła obsługa, duże ładnie urządzone pokoje z klimatyzacją, bus, który dowoził do miasta i na plażę za free, piękna plaża, darmowe i ciągle dostępne leżaki na plaży jak i przy basenie

Wady

hotel położony na uboczu, do miasteczka 4 km, spora odległość do plaży, mały wybór dań podczas posiłków, słaby wybór alkoholi w all

Trzy osoby dorosłe

Pobyt - Lipiec 2016

Mały hotel ale bardzo przyjemny. Obsługa bardzo miła i pomocna. Dwie animatorki z Polski Julia i Ola :) Hotel czysty. Widoki z balkonu na piętrach rewelacja, zatoka, morze, ogód oliwny. Plaża - piękna, pełno wolnych leżaków o każdej porze dnia. Busik hotelowy dowozi na plaże, niby są rozkłady ale kierowca miły i dowozi częściej, nawet jak jest jedna osoba. Leżaki przy basenie wolne, nie ma potrzeby zajmowania rano. Wybór leżaków i miejsca : słońce,cień,trawa czy kostka. Napoje podawane w dużych kubkach jednorazowych i nie trzeba co chwilę biegać po napój. Przy stolikach podawany w szkle. Napoje super i nie wspomne o kawie frappe pyszna a nie w każdym hotelu jest w cenie. Dla dzieci frajda bo lody miały juz od rana do wieczora i same robiły sobie desery. Jedzenia dużo i co chwilę dokładane, nie było kolejek. Raz w tygodniu wieczór grecki przy kolacji i trwa 4 godziny \\\"super\\\" z tańcami. W okolicy hotelu nie ma sklepów ale to nie przeszkadza bo 4 km. dalej jest przepiękne miasto a busik hotelowy dowozi do centrum i to samo co z plażą niby są rozkłady ale jeżdzi częściej i za darmo.

Zalety

Wady

Trochę brakowało muzyki przy basenie. Do takiego urokliwego hotelu i klimatu pasuje muzyka grecka i tego nam brakowało.

Kasia z Poznania

Pobyt - Lipiec 2016

Polecam hotelik w 100% Na 3gwazdkowy suuper . Hotel to miłe zaskoczenie bardzo czysty pyszne posiłki bardzo miła obsługa kelnerki przemiłe zwłaszcza Vanda i Maria . Czulismy sie prawie jak u siebie duzo Polakow . Busik wozi na plaze i do miasta za darmo. Polecam 100%. Bardzo miłe wakacje .

Zalety

Wady

Jeden minus to mało urozmaicony alkohol

Miłek

Pobyt - Lipiec 2016

Ogólnie hotel na bezludziu. Wszędzie daleko. Brak życia. O 23 koniec dnia, gdzie życie nocne dopiero w Grecji się zaczyna. Jak ktoś chce posiedziec w hotelu i nigdzie się nie ruszać to tak można siedziec, nie jest żle. Nie polecam wycieczek - drogo i wszędzie daleko. Wzieliśmy dwie wycieczki na Meteory i jakąś wycieczke X, całe dwa dni stracone , całe dzień w autokarze, a zwiedzania 2 godziny na te dwie wycieczki, wszystko w biegu, brak posiłków i picia w tak wysokich cenach za zakup wycieciecz. Itd i itp.

Zalety

Duzy basen, nie ma tłoków na basenie i walki i leżaki. Miła obsługa i dość dobre jedzenie.

Wady

Połozenie hotelu, plaży. Brak animacji. Brak zainteresowania rezydentów wczasowiczami, liczy się tylko sprzedanie wycieczek i nic więcej - pozostawienie klienta samemu sobie.

Aleksandra K.

Pobyt - Czerwiec 2016

Cudowny pobyt! Bardzo miła obsługa hotelu, czysto, posiłki różnorodne, widoki piękne :) Zdecydowanie polecam!

Zalety

Pięknie położony Cudowny widok z okna Bardzo czysty Świeże, różnorodne posiłki Miła obsługa Bezpłatny bus hotelowy Bliskość plaży

Wady

Wysokie schody do restauracji Brak poręczy (wada dla osób niepełnosprawnych, starszych i osób z małymi dziećmi - reszta tego nie odczuje)

Pobyt - Czerwiec 2016

Pięknie położony, odległość od morza nie ma znaczenia - spacerem 15 min przez malowniczą marinę, dla leniwych dojeżdża busik. Hotel z dala od zgiełku miasta. Doskonały wybór dla rodzin z dziećmi i ludzi ceniących spokój. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa bardzo miła. Plaża kamienista, ale można dogadać się z kierowcą aby za drobną opłatą zawiózł na plażę piaszczystą. Dla rodzin z dziećmi polecam pokój typu studio. Hotel fantastyczny!!! Bardzo polecam!!!

Zalety

- pięknie położony - dobre i różnorodne jedzenie - miła obsługa

Port Marina