Hotel bardzo przyzwoity ,wyciągi narciarskie 50 m od hotelu ,my trafiliśmy na całkiem dobre warunki narciarskie na pewno przyjedziemy tu ponownie
Jakóść do ceny super.Fajna alternatywa dla osób jeżdzących w alpach.Byliśmy całą rodziną w styczniu 2014 i każdy z nas był bardzo zadowolony.Polecam ośrodek "konakli"(25 lira skipass,trasy dobrze przygotowane)Hotel faktycznie ma 5*
bliskość wyciągów
Hotel stary, co prawda delikatnie odnowiony, ale na 5* nie zasługuje
Położony bezpośrednio przy stoku, mało narciarzy
Kiepsko przygotowane trasy, dużo kamieni na stokach, wyciągi stare, powolne, basen w opłakanym stanie (brudne, zardzewiałe otwory ściekowe)
Najgorsza rzecz to Polscy zlodzieje i cwaniacy w Hotelu, na moj pokoj jakis polski buraki wziol pice , i wino za 90 lirow a na inny masaz za 300 lirow, dla Turkow to niebywale ze tak mozna zrobic i nie umieli zrozumiec ze to nie pomylka tylko polskie cwaniactwo i zlodziejstwo, wstyd przyznac sie do polskosci, a opinie ze hotel nie ma allinlusive to jest smieszne, pisze dokladnie w ofercie, tylko trzeba umiec czytac ze zrozumieniem,
Hotel rewelacyjny, ma swoje wyciagi
Polscy zlodzieje i cwaniacy w Hotelu
Miły pobyt,miła obsługa. Jedzenie -wystarczyłaby opcja śniadania i obiadokolacje w niezmienionych godzinach.
Było super! Byłam juz w Turcji 2 razy latem. Ten pobyt był rewelacyjny! Zaspokoił potrzeby zarówno moich dorosłych synów ( czyli bardzo wymagających narciarzy!) jak i wymagania mojego małego prawie 4 - letniego synka. Obsługa hotelu profesjonalna, animacje rewelacyjne. Byłam zdumiona przyjęciem i "fetą" zorganizowaną przez hotel dla gości z Polski. Polecam wszystkim. Trasy bardzo dobre( gdy padał śnieg) są zróżnicowane - i łagodne i ostre. Karnety stosunkowo tanie. Warto tam jeździć nawet co rok!!!
Byłam w tym hotelu wraz ze znajomymi na tydzień styczeń/luty 2013. Hotel stary, kilka lat temu odnawiany. Chyba najsłabszą rzeczą był fakt, że mamy do czynienia z formą SOFT all incl - co oznaczało, że zarówno jedzienie jak i napoje(w tym regionalne alkohole) są tylko w jednej restauracji "Ball restaurance" w wyznaczonych godzinach. W hotelu można skorzystać z innych barów, ale tylko za opłatą - drink ok. 50zł, kawa -16zł. Z głównej restauracji nic nie można wynosić - chociaż i tak to robiliśmy - woda. Proszę jednak nie mieć złudzeń - często butelki były otwarte - nalewają wode z kranu ( rozmawiałam z obsługą z Polski - podobno w tej okolicy jest bardzo czysta). Jedzenie dobre. Kawa okropna! Więc jak ktoś potrzebuje napić się normalnej, nieprzezroczystej kawy to polecam wziąc swoja. Obsługa pozostawia wiele do życzenia - nieuśmiechnięci, "zmęczeni". Zabierają nawet nie dokończone posiłki, nie pytając o pozwolenie. Animacje? Nigdy nie spotkałam się z tak słabym zespołem animatorów. Jest ich bodajże 5 osób - z Itaki. Nie robią dosłownie NIC. Nie chce im się. Jedą formą rozrywki jest gra w rzutki. Dyskoteka co prawda jest - od 23. Ale rzadko kiedy ktoś się bawi. Bo animatorzy nie zadbają o to żeby namówić gości. Stoki - bez złudzeń to nie Austria/Wlochy. Źle przygotowane, kamienie, mało śniegu. Ogólnie to fajnie. Inne doświadczenie, ale okolica - okropna(Turcy bardzo ortodoksyjni, zero miejsc dla turystów), hotel jak dla mnie 3 gwiazdkowy, po angielsku ciężko się dogadać - bo Turcy z regułu mówią tylko po turecku! Zupełnie inna atmosfera niż na wybrzeżu. Gorsza.
Hotel bardzo ladny, stary ale odnowiony, nie ma na co narzekac. jest tam piec hotelow, bardzo fajne tureckie spa, jedzenie dobre!!