Blisko do restauracji i plaży. Bardzo małe pokoje.
Blisko do restauracji i plaży.
Bardzo małe pokoje.
Polecam. Czystość, sprzątanie codziennie, wymiana ręczników, blisko plaży- druga linia A jednak na tyle ustronnie od gwaru głównej ulicy. Jedzenie dobre. Obiadokolacje super z darmowym winem, napojami wielki plus.
W zasadzie nie ma. Może malutki telewizorek w malutkim pokoju ????. Trafilismy na deszcze.
Przyjemny hotel, bardzo dobrze położony. Do plaży wystarczy przejść przez promenade (2minuty). Na plaży strefa wolna, leżaki do wynajęcia (10 bgn za leżak za dzień) i centrum sportów wodnych. Hotel oferuje to co zawarte w opisie. Dużym plusem jest miła i pomocna obsługa. Duża dbałość o czystość zarówno w pokojach jak i na terenie hotelu. Pokoje niezbyt duże, widok z pokoju mieliśmy niestety na dach jakiegoś niższego budynku oraz na hotel naprzeciwko. Plus za klimatyzację. Śniadania smaczne, ale dość monotonne. Duży wybór potraw, ale codziennie podawane jest mniej więcej to samo. Dania typu jajecznica czy tosty francuskie niestety podawane są chłodne. Jedzenia nie brakuje, donoszone jest na bieżąco. Obiadów nie jedliśmy. Basen dostepny jest do użytku gości, ale znajduje się na terenie sąsiedniego hotelu. Przystanek autobusowy 3 minuty od hotelu - połączenia do Nesebaru, Św. Włazu czy aquaparku. Ogólnie wrażenia pozytywne.
Położenie, miła i pomocna obsługa, czyste pokoje, obfite śniadania.
Małe pokoje, widok z balkonu w części pokoi, dania, które powinny być ciepłe podawane są chłodne.
Fantastyczny na wypady piesze. Pokoje ok. 13 metrowe z balkonami. Codziennie sprzatane. Sniadania skromne ale codziennie było coś innego. Bardzo miła obsługa. Nowo wyremontowany.
Blisko morza. Hotel po remoncie. Mila obsługa. Dobra lokalizacja w centrum. Cichy. Basen. Dobra klimatyzacja.
Jak na dwie gwiazdki, to bez uwag.
przede wszystkim w pokoju hotelowym przebywałam w nocy, żeby wypocząć po całym dniu dość intensywnego wypoczynku. Pokoje schludne, przytulne, łóżka wygodne pościel czysta , jedzenie bardzo smaczne, obsługa bez zastrzeżeń, bardzo życzliwi ludzie. Bardzo dobrze wspominam ten urlop. Nie ma na nim żadnej \"skazy\". Pogoda również dopisała. polecam !!!!!!!!
położenie, cisza, czystość, dobre jedzenie
ciężko o zimną wodę w kranie, brak basenu, w pokoju tylko chłodziarka bez możliwości zamrażania np wkładów do przenośnej lodówki
Wszystko było bez zarzutu. Czysto, i wszędzie blisko. Polecam.
Czysto, miło, wszędzie blisko.
Nie zauważyłam
Serdecznie polecam pobyt w hotelu Pliska. Bardzo blisko do plaży, sklepów, centrum. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Bardzo miła i zawsze pomocna obsługa. Smaczne, różnorodne posiłki. Spokojne miejsce, bez zbędnego hałasu, zgiełku. Polecam z czystym sumieniem!!!
brak uwag
Polecieliśmy w tym roku w czerwcu. Bardzo fajny hotel. Pokoje malutkie bo około 13 m2 ale jeśli ktoś nastawiony jest na zwiedzanie i spędzanie wolnego czasu na powietrzu to wystarczająco. Rzeczywiście duży plus za czystość pokoju, przemiła obsługa, recepcja. Duży basen.
Bliskość morza, w porównianiu do innych hoteli to rewelacja. Mimo tego spokojne miejsce. Mieliśmy pokój od strony basenu i animacji a mimo wszystko było cicho.
Posiłki. Chociaż różnorodne, to serwowane po taniości i codziennie to samo. Natomiast czystość wydawania posiłków pierwsza klasa.
Hotel, jak na swoje 2*, zaskoczył nas bardzo pozytywnie. Świetna lokalizacja, do czystej, piaszczystej plaży dosłownie rzut kamieniem. Do atrakcji, które oferuje Słoneczny Brzeg też blisko. Hotel nie znajduje się na peryferiach (wręcz przeciwnie), a mimo tego jest tam cicho i spokojnie. Choc skromny, bardzo czysty.Personel uśmiechnięty. Korzystaliśmy tylko ze śniadań. Bardzo przyjemna stołówka, można było korzystac także z zadaszonej części na świeżym powietrzu. Duży wybór, produkty dokładane na bieżąco. Kawa, herbata, 2 rodzaje napojów i woda. Codziennie płatki, mleko,chleb, twarożek, dżem, miód, ser żółty, biały, słony ser, wędliny, pomidory, ogórki, pojawiały się też oliwki.Zawsze jakieś parówki/kiełbaski do wyboru, jajka na różne sposoby (były gotowane, sadzone,coś w rodzaju jajecznicy na parze). Bardzo polubiłam zapiekany w cieście francuskim biały ser ( to chyba banitsa). Próbowałam też małe bułeczki - raz z makiem, raz ze słodką posypką. Pojawiło się też coś na kształt racuchów. Każdego dnia można było zjeśc owoce (głównie morele, nektarynki, brzoskwinie, pomarańcze) oraz ciasta (kilka rodzajów). Naprawdę można było się najeśc:) Obsługa w stołówce bardzo sympatyczna, zaangażowana. Pokój mały, ale czysty i miał wszystko, co potrzebowaliśmy. Balkon, sprawna klimatyzacja. Hotel nie ma swojego basenu, ale można korzystac z basenu hotelu obok. My nie korzystaliśmy, wybraliśmy ciepłą, bardzo przyjemną wodę morską. Stosunek ceny do jakości - bardzo korzystny. Polecamy!
-Położenie: blisko plaży, blisko centrum -Bardzo czysty, schludny hotel -Przemiła obsługa -Smaczne posiłki
Jedyną wadą - dla niektórych- może byc wielkośc pokoju,ale nam to nie przeszkadzało, hotel był jedynie bazą wypadową, miejscem noclegu i przechowania bagażu.
W Hotelu Pliska byłem we wrześniu i jestem z pobytu bardzo zadowolony. Wszystko było zgodne z opisem w ofercie. Hotel dla niewymagających, super lokalizacja, w Hotelu było bardzo czysto. Jedynym mankamentem były małe łazienki. Jedzenie mało urozmaicone ale dość smaczne.
Czystość . Bliskość plaży. Dobra cena do standardu.
Małe łazienki
Hotel oceniam pozytywnie. Zaczynając od pozytywnych stron - lokalizacja: Hotel położony jest w spokojniejszej części Słonecznego Brzegu. W pobliżu znajduje się mnóstwo stoisk handlowych, sklepy, liczne knajpki, bary, restauracje i przystanek autobusowy. Bardzo bliska odległość do morza - wystarczy przejść przez ulicę. Do ścisłego centrum również można szybko dojść - kwestia 10, max. 15 minut ; schludność: począwszy od recepcji, korytarzy, aż po pokoje - codziennie przychodziły bardzo miłe panie sprzątające; wyżywienie: w wykupionej przeze mnie ofercie miałam tylko śniadania, jednakże po tym jednym posiłku mogę stwierdzić, że hotel dba o swoich klientów. Jedzenie było świeże, różnorodne, na bieżąco uzupełniane. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie - gdybym chciała, przez 7-dniowy pobyt mogłabym każdego dnia konsumować coś innego. Plusem i jednocześnie małym minusem jest to, że hotel nie posiada własnego basenu, jednakże można korzystać z basenu należącego do hotelu obok, do którego wystarczy przejść 50 m przez trawnik. Przechodząc do minusów- mały metraż pokoi: (w moim przypadku był to pokój dwuosobowy z dostawką) po rozłożeniu bagażu poruszanie się po pokoju było utrudnione - pomocnym okazało się kładzenie walizek na stolikach; mała ilość kontaktów elektrycznych: wolny był tylko jeden kontakt, drugi - opcjonalnie - po odłączeniu telewizora, który był pod sufitem, lecz nie każdy sprzęt można w tym miejscu naładować, więc stąd moja rada: jeżeli posiadamy więcej sprzętów elektronicznych lub tak jak w moim przypadku, gdy w pokoju znajdują się trzy osoby - radzę dla wygody zabrać ze sobą przedłużacz; brak \'prawdziwego\' prysznica: łazienka była jednym, wielkim prysznicem. Nie znajdował się w niej choćby najmniejszy brodzik - cała woda spływa do odpływu w podłodze oraz po ścianach, zatem ubrania warto zostawić w pokoju. Budynek jest dosyć niski i nie posiada windy, lecz hotel oferuje pomoc ze strony swojego pracownika, który po przyjeździe może zanieść bagaże do pokoju.
lokalizacja, schludność, wyżywienie
dosyć małe pokoje, brak \'prawdziwego\' prysznica
Do plaży 15 min piechotą.Leżaki i parasol kosztują 30 lew -bardzo drogo.Na plaży tysiące ludzi.Basen hotelowy obsługuje gości z trzech hoteli .Więc jest tam masa ludzi,nie ma żadnych drzew -więc leżysz tylko w słońcu.Muzyka na cały regulator.Jest to hotel dla kogoś kto lubi wypić i potańczyć.O odpoczynku można zapomnieć.Nie polecam mimo że obsługa hotelu jest bardzo miła.
Miejscowość Słoneczny Brzeg to katastrofa.Człowiek na człowieku,knajpy,hotele,sklepiki,restauracje,muzyka zewsząd i na całego.W hotelu na basenie setki wytatuowanych ludzi .Masakra .Najgorsze moje wakacje !Nigdy więcej.
Dobre jedzenie.Miła obsługa.
Słoneczny Brzeg -pełno ludzi,muzyka,hałas,brak odpoczynku
Hotel położony bardzo blisko plaży, bardzo miła obsługa, czystość - pokoje sprzątane codzienne. Wyżywienie OK - ale szału mnie ma - mieliśmy wykupione tylko śniadania, natomiast na obiadokolacje chodziliśmy na miasto. Pokoje małe, łazienki jeszcze mniejsze - w łazienkach brak brodzika i zasłonki pod prysznic (ze względu ma jej wielkość) - jak się wzięło prysznic to wszystko wokół zalane. Większość czasu spędzaliśmy na plaży, więc warunki w hotelu były OK w stosunku do ceny jaką zapłaciliśmy za 8 dniowy pobyt w Bułgarii.
hotel położony blisko morza, pokoje sprzątanie codzienne - wymiana ręczników bez większych problemów,
małe pokoje, bardzo mała łazienka jeśli dostanie się pokój od strony hotelu Pomorie - człowiek czuje się jakby uczestniczył we wszystkich imprezach
Hotel dla osób aktywnych nie siedzących w pokoju, blisko plaza a to najważniejsze - Pokoje czyste.
dobra lokalizacja-blisko centrum ale w spokojnej okolicy, blisko plaży,
słabe jedzenie
Hotel jest idealnym miejscem dla osób, które za 1500 zł z przelotem nie wymagają cudów. Położenie super, tyko 2 min. od plaży, co jest wielką zaletą. Śniadania w miarę różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Basen wspólny z hotelem Pomorie i niestety tamtejsi goście (Anglicy, all inclusive) psują wrażenia swoim zachowaniem. Animacje w sierpniu co wieczór, we wrześniu rzadziej. Przełom sierpnia i września idealny na wyjazd. Słonce ciągle praży, ale już nie ma tłumów. Polecam.
Kameralny, położony blisko plaży. Codzienne sprzątanie pokoi. Dla nie wymagających.
Hotel położony trochę z boku serca Sunny Beach ale przy głównej trasie prowadzącej do wielu klubów czy restauracji. Ulica wieczorem staje się deptakiem tętniącym życiem. Niedaleko hotelu przystanek autobusowy gdzie możemy pojechać do Nesebaru (polecam!) ale autobusy zapchane i osobiście polecam spacer plaża lub przez miasto. Bliziutko na plażę. Gwiazdki hotelu chyba trochę przesadzone, jak dla mnie 2 max 3. Ale ogólnie ok. dla osób nie szukających luksusów
Za największy plus hotelu Pliska należy wskazać położenie - wychodzisz, krotkie przejście przez łącznik, siup przez ulicę, która wieczorem zamienia się w tętniący życiem deptak i jesteśmy na plaży
Osoby, które oczekują czegoś więcej od hotelu (standard) raczej mogą się zdziwić . Jak dla mnie 2, no maks 3 gwiazdki. Łazienka daje wiele do życzenia ale może są różne pokoje o różnym standardzie. Ale dla osób spędzających 3/4 dnia na zewnątrz to ujdzie ???? jedzenie baaaardzo monotonne
Jeśli szukasz ciszy i spokoju to nie tutaj :) Natomiast jeśli chcesz restauracji, barów i tłumów ludzi na ulicach po zmroku - to jest idealna propozycja.
Bardzo blisko wszelkich atrakcji - promenada pełna barów, restauracji i kramów z pamiątkami. Blisko również do czystej, bezpłatnej plaży. Hotel skromny, ale czysty i przyjemny.
Hotel niewielki, dobrze położony, dla niewymagających luksusów. Obsługa miła i uczynna. Jedzenie średnie, ale w opcji BB nie ma to większego znaczenia. Wokół pełno knajpek, restauracji i pubów, a ceny są lepsze niż nad polskim morzem.
położony w centrum, blisko promenady, 5 minut do plaży
brak windy
Hotel godny polecenia ,na pewno jeszcze tam wróce
czystość,cisza, spokój chociaż blisko centrum
nie ma wad