Tylko 300 m do publicznej, piaszczystej plaży.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji.
Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Hotel czysty, 2 baseny,sauna. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta,jedzenie bardzo dobre, codziennie panie pokojówki wymieniały ręczniki oraz pościel.
Blisko do centrum, do plaży 5 minut spacerkiem, codziennie grała muzyka przy basenie na zewnątrz.
Nie mam żadnych.
Bardzo słaby hotel, grzyb w klimatyzacji, mało miejsca i slabe jedzenie, pleśń była nawet na zasłonach.
Z zewnątrz wyglądał ładnie
Pleśń
Hotel dla osób mało wymagających. Wybudowany i wyposażony na styl PRL-u. Stan budynku, pokoi i wyposażenia sprawia wrażenie lekko zużytego. Pokoje świeżo malowane, czyste, często sprzątane i wymieniane ręcznik. Obsługa sprzątania dyspozycyjna, na zawołanie. Jedzenie trochę monotonne, tłuste. Alkohol, bez ograniczeń. Obsługa bardzo uczynna, chętna do pomocy. Basen czysty z ciepłą wodą, wystarczający dla ilości gości hotelowych, z wolnymi leżakami przy basenie też nie ma problemów. Bardzo dobra lokalizacja, do plaży 5 minut piechotą, do centrum podobnie. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu, jedyny duży minus to brak przekąsek w ciągu dnia przy basenie, mimo iż było to w ofercie.
Bardzo dobra lokalizacja, blisko na plażę i do centrum. Pomocna obsługa.
Brak przekąsek przy basenie w ciągu dnia.
Hotel czysty, sprzątany. Jedzenie bardzo dobre. Jak na trzy gwiazdki ok.
Klimatyzacja
Kolejki do bufetu
Hotel jest stary na co byłam przygotowana,warunki złe na co nie byłam przygotowana.Hotel mocno nadszarpnięty przez czas ,trafiłam pokój gdzie smród był tak okropny że przez następne dwa dni bolała mnie głowa,córka czuła się w pokoju jeszcze gorzej niż ja ,na szczęście po interwencji rezydentki pokój zmieniono w tym drugim było w miarę ,nie działała lodówka ,ale nie miałyśmy ochoty już tego zgłaszać.Pani recepcjonistka bardzo miła ,kelnerzy również. Jedzenie stare z recyklingu,bo to że monotonne to nie problem.Czasem tak podane ,że na sam widok było mi niedobrze i nie chciało mi się już jeść.
Miła obsługa poza jedną sprzątaczką która obsługiwała nasz pierwszy pokój.
Hotel z takim jedzeniem i wyposażeniem nie powinien mieć gwiazdek to jest jakaś kpina.
Dla mnie hotel bardzo fajny.Pokoje czyste,w miarę duże,balkony też ok.Super basen,czysty z ciepłą wodą.Dla mnie bardzo smaczne jedzenie,tylko śniadania monotonne.Miła obsługa.Drinki bez ograniczeń.Uśmiechnięty barman tańczy za bufetem.Miło spędzony urlop
Posiłki,basen,miła obsługa
Kolejki do posiłków,ale w sezonie to standard.Reszta ok
Pokój na samej górze, złapanie internetu graniczyło z cudem, lokalizacja dobra, blisko do "centrum" gdzie są pizzerie, bary, pokoje przy 3* hotelu okej, sprzątanie codziennie, jedzenie smaczne, czasami lody na deser. Basen kryty i jacuzzi fajne. Do plaży jakieś 10 minut drogi. Dla ludzi którzy wiedzą, że jadą do 3* hotelu w Bułgarii będzie fajnie, dla wymagających będzie zbyt niski standard.
- wygodne łóżka -basen kryty - jacuzzi - sprawny TV - bliskość sklepów i barów - codzienne sprzątanie pokoi
- słaby zasięg Wi-Fi - daleko do plaży
Śmierdziało w łazience, problemy z odpływem. Klimatyzacja działała sprawnie. Lodówka głośno pracowała. Nawet ładny widok z pokoju. Pani w recepcji bardzo miła, gorzej już było z obsługą, która miała miny jakby przychodziła tam za karę. Jedzenie zjadliwe, ale nic specjalnego. Jedząc na dworze przy basenie trzeba pilnować jedzenia, bo mewy podkradają :D Alkoholu pod dostatkiem, leją ile dusza zapragnie. Szybko idzie się nad morze, po drodze dużo sklepów.
Hotel spełniający standard jak na 3 gwiazdki. Obsługa ok posiłki desery i napoje różnorodne w pokojach czysto i regularnie sprzątane.Sprawna klimatyzacja w pokojach. Byliśmy przed sezonem więc nie było problemów z leżakami i kolejkami . Polecam zarówno rodzinom z dziećmi jak i osobą które chcą odpocząć w spokoju
Atrakcje na terenie hotelu (dwa baseny jakuzzi sauna siłownia stół do pinponga bilarda plac zabaw)Sklepik dobrze wyposażony w hotelu kantor. Dobra lokalizacja niedaleko do morza,autobus sklepy.
Nic tak bardzo rażącego by opisywać to w tej klasie hoteli oczywiście wszystko jest adekwatne co do ceny.
Hotel tragedia, tragedia, tragedia nie polecam nawet największemu wrogowi
Nic
Same eady
Hotel tragedia, tragedia,tragedia i jeszcze raz tragedia
Nie ma zalet
Jedzenie i obsługa
Pobyt w tym hotelu oceniamy bardzo dobrze .Za tydzien koszt to 730 zł All Inclusive od osoby.Pokój i wyżywienie b.dobre.Nie rozumiem ludzi którzy narzekają i oczekują nie wiadomo czego za 700 zł w hotelu 3 gwiazdkowym.My jesteśmy bardzo zadowoleni. Inna sprawa to Złote Piaski są już tylko wspomnieniem przeszłości .Promenada to porażka , tandectwo,chińszczyzna ,szkoda pisać.Ale hotel w tym czasie i za tą cenę napewno gorąco polecam Jurek z Moją
Nie polecam hotelu. Hotel nie zasługuje na *** Brak plaży prywatnej, najbliższa plaża publiczna za bardzo oddalona od brzegu, nie dało się wyleżeć, za gorąco.
Nie dostrzegłam żadnych zalet.
Bardzo mały wybór jedzenia, za mały jak na taką ilość gości. Owoce to w ogóle porażka, jabłka i pomarańcze pokrojone w ćwiartki, czasami banany też pokrojone na kawałki i czasami gnijące brzoskwinie.Wiecznie kolejki. Nie miła obsługa. Oprócz wymiany ręczników i wymiany pościeli nic więcej nie było sprzątane. Wszędzie brud i smród. Nie działała klimatyzacja na jadalni i przy recepcji, jedynie w pokoju. Wszędzie było duszno. Bar przy basenie nieczynny, choć w ofercie było napisane, że bar jest.
Hotel ma niski standard. Wystrój można przyrównać do późnego PRL, pokoje bardzo często wymagają tylko drobnej konserwacji, jak np. wymiana silikonu. Obsługa jest bardzo dobra. Jeżeli coś w pokoju nie pasuje, lub uważamy za zepsute to starają się temu zaradzić w kilka minut - zmiana pokoju lub wadliwego sprzętu. Stołówka jest zdecydowanie za mała jak na ilość pokojów, przez co trzeba stać w kolejce po jedzenie kilka, kilkanaście minut. Razi też zachowanie gości z krajów takich jak Rumunia - zupełnie nie stosują się do zaleceń i zasad panujących w hotelu - chodzą po jedzenie bez ubrań wierzchnich, biorą porcję znacznie większe niż potrafią skonsumować, czyli marnują spore ilości jedzenia tylko po to by mieć suto zastawiony stół, oprócz tego rezerwują sobie leżaki przy basenie rzucając na cały dzień ręczniki. Oczywiście nie ma takich opcji jak rezerwacja leżaków, więc to nielegalne i często prowadzi do konfliktów. Goście, głownie z Rumunii mają tez problemy z komunikacją, często obsługa nie wytrzymuje i zwraca im uwagę, ale oni zupełnie nie rozumieją co się do nich mówi, nie mówią przepraszam, dziękuję, proszę, często się przepychają, nie przepuszczają kobiet w windzie. Na basenie zdarzało im się wylać drinka do wody, lub pozostawić śmieci - kubeczek w samym basenie. To nie problem tylko tego hotelu, ogólnie Bułgaria jest w tej chwili zdominowana przez turystów z Rumunii. Nie chcę być tu posądzony o jakiś szowinizm narodowy, ale dla ewentualnych głosów sprzeciwu polecam doświadczyć na własną rękę zetknięcia z niskim poziomem cywilizacyjno-kulturalno-obyczajowym Rumunów, a później dyskutować.
Dobra i pomocna obsługa Bliskość do plaży Dobre i różnorodne jedzenie Mocne drinki
Przestarzały wystrój pokojów Wadliwy sprzęt W łazience silikon do wymiany Mała stołówka
Bardzo zły hotel , nie polecam, tragedia , tragedia .
Brak zalet .
Hotel tragedia, brak wszystkiego, brak jedzenia, brak leżaków, pracują ludzie jak za kare .
Hotel zasługuje na 2gwiazdki, czynny tylko jeden bar, tu wiecznie kolejki po wszystko, bardzo małe menu w jedzeniu, wszyscy się biją o jedzenie.Jestem bardzo rozczarowana, nie polecam bo szkoda pieniędzy .
Basen .
Kolejki do jedzenia, brak jedzenia, brak leżaków, wiecznie zajęte leżaki przez ręczniki .
Hotel oceniam na 2 gwiazdki, taki PRL, przydałby się tam remont
Zaletą hotelu jest basen zewnętrzny i wewnętrzny
Wada hotelu to jedzenie, zawzięta walki o jedzenie i ubogie menu, nie ma nic wspólnego z all ...., Za kawę trzeba było płacić, personel przepracowany.czynny tylko jeden bar na cały hotel
Hotel zasługuje na swoje gwiazdki. Pokoje o numerach parzystych głośne ze względu na muzykę dochodzącą z basenu sąsiedniego hotelu. Zmiana pokoju bez problemu. Obsługa uprzejma. Śniadanie szwedzki stół w/g standardu. Jedyny zastrzeżenie, że zamiast soków owocowych serwuje się wodniste napoje. Obiado-kolacja to jeden z trzech zestawów do wyboru. Zestawy codziennie inne. Kawa i herbata przy obiado-kolacji niestety płatne w wysokości 2,5 Lewa (5 zł). To powinno być zmienione. Hotel położony na wzgórzu stoi blisko innych hoteli. Całe Złote Piaski są gęsto zabudowane, ale między hotelami jest trochę zieleni. Do plaży ok. 500 m drogą asfaltową w dół wzgórza przedzierając się przez tłumy wczasowiczów. Sama plaża z brzydszym piaskiem niż w Polsce, choć szeroka, to zajęta przez płatne leżaki z parasolami. W pozostałych jeszcze wolnych miejscach duży tłok. Za to w hotelu dwa bezpłatne baseny, jeden wewnętrzny i jeden na zewnątrz hotelu.
hotel blisko morza ,fajny spacerek,jedzenie monotonne na sniadanie zawsze to samo po pewnym czasie przestaje sie chodzic na sniadania bo obrzydzenie bierze.posiłki podawane na talerzykach do kawy napoje niedobre w automacie brak meka do kawy,stoją tylko puste pojemniki na płyn dezynfekujący takie atrapy chyba , nikt nie przestrzega noszenia masek,obsługa bardzo przyjemna ,pokoje małe ale w miare ładne z balkonem,łazienka moze byc ,klimatyzacja działa prawidłowo
blisko morza
lodowata woda w basenach , jedzenie serwowane na talerzykach małych, słabe oswietlenie pokoi , brak płynów do dezynfekcjii
Hotel naprawdę godny polecenia Osobiście jadąc do 3 gwiazdek nie nastawialiśmy się na jakieś "niewiadomo co" i dzięki temu kilka rzeczy nas pozytywnie zaskoczyło Jedyne co nie przypadło nam do gustu to posiłki dość monotonne i mało "miesne" A do tego po wystawieniu zimne i woda w jacuzzi nie zbyt czysta Ale ogólnie polecamy
Do plaży blisko Posiłki dość zróżnicowane chociaż mogły by być lepsze i cieplejsze W każdym pokoju łazienka, klimatyzator i lodówka oraz mały telewizor Pościel i ręczniki codziennie świeże Do dyspozycji basen kryty 34 stopnie i odkryty, leżaki i parasole All inclusive do 22:00
Posiłki mogły by być podgrzewane na po wystawieniu Woda w jacuzzi mogła by być czystsza Zróżnicowana uprzejmość obsługi