Plaza Pallas

hotel kameralny,bardzo ładny,blisko do plaży,sklepów,biur organizujących wycieczki po wyspie,wypożyczalni samochodów.Wyspa przepiękna-polecam!

Zdecydowanie polecam x

Sierpień 2018 Jesteśmy świeżo po powrocie z wakacji w hotelu PLAZA PALLAS 4 osoby dorosłe i jedno dziecko lat 9. Hotel bardzo kameralny ,przytulny, dla nas stanowiło to duży plus ponieważ nie było tłumów przy basenie ani kolejek po posiłki. Położony w centrum miejscowości wiec wszystko pod ręką, sklep 24 h właściwie przez ulice , nieopodal punk apteczny, pomoc medyczna, mnóstwo restauracji i barów. Warto jednak podkreślić iż mimo położenia w centrum hotel jest tak umiejscowiony że w ogóle nie odczuwalny jest hałas ani w dzień ani w nocy.Pokoje typowo \\\'\\\'greckie\\\'\\\' powiedziałabym że średnie z aneksem kuchennym (na wyposażeniu lodówka,kuchenka,czajnik) ale ogólnie ok tak naprawdę jest tam co robić wiec wychodziliśmy rano wracaliśmy wieczorem tylko się przespać, w pokoju mały telewizor z jednym kanałem muzycznym w jezyku polskim reszta ok 5-6 w obcych. Za największy i jedyny minus uważam łazienkę a dokładnie chodzi mi o prysznic zasłona była kiepska i woda pryskała po podłodze.Pokoje sprzątane codziennie ,wymieniana też pościel i ręczniki.Jedzenie bardzo smaczne ,róznorodne, zawsze świeże,na śniadania jajka sadzone, jajecznica, bekon,pieczaki, kilka rodzai pieczywa, owoce , wedliny ,sery,dżemy ,oliwki,ogórki,pomidory,sałata,fasolka,płatki.Lunch i kolacja były najpyszniejsze bo można było zasmakować typowo greckiego jedzenia jak różne rodzaje zapiekanek,makaronów,przepysznych mies,ryb,pizzy,sałatek,deserów i owoców.Alkohole jak wszędzie w all rozcieńczane... W hotelu mało polaków co też uważam za plus bo jakoś tak dziwnie się składa że zazwyczaj obcokrajowcy są milsi i lepiej nastawieni:) mnóstwo gości anglojęzycznych w wiekszości to rodziny z dziećmi .Odnośnie wycieczek nie polecam u Rezydenta kilka kroków od hotelu aż roi się od biur które sprzedają wycieczki ...ceny są różne wiec warto pytać my byliśmy na zatoce wraku za 20 euro od os. dorosłej( wycieczka kupiona u Pani Grażyny oczywiście Polki ) gdzie dwa kroki dalej za to samo inne biuro chciało 45 euro. Na miejscu mnóstwo wypożyczalni samochodów, skuterów itp. Za 1,80 euro kilka kroków od hotelu kursują autobusy i można nimi dojechać do stolicy wyspy.Jeżeli chodzi o plaże to spacerem głównym deptakiem jakieś 5 min drogi,plaża czysta ,ładna,odznaczona błękitną flaga, leżaki płatne komplet z parasolem od 7 euro do 10 euro zależy gdzie,przy plaży również mnóstwo atrakcji wodnych typu skutery ,banan, pontony,spadochron, po plaży spacerują Panie chyba Tajki i oferują masaże z których korzystaliśmy: ) bardzo polecam szczególnie plecy i stopy :) Polecam również wybrać się do aqua parku położonego jakieś 1,5 km od hotelu my poszliśmy tam spacerkiem ,bilet tam jest całodniowy a w jego cenie w restauracji można zjeść hamburgera,frytki i napić się soku,wody itp. Ogólnie wyjazd oceniam bardzo dobrze (byliśmy na wycieczce z biurem Easy Travel) polecam to miejsce i sam hotel zarówno dla par ale w szczególności dla rodzin:)

Przepiękny hotel z bardzo czystymi pokojami, przepysznym jedzeniem oraz fajnym barem przy recepcji. Bezpłatne leżaki przy fajnym basenie. Duży market 50m Hotelu, drugi 200m od hotelu. Wkoło dużo sklepów z pamiątkami restauracji oraz barów.

Hotel aktualnie posiada 3 gwiazdki. Pobyt tygodniowy wraz z moją dziewczyną. Turyści głównie z Anglii i Polski. Wyspa przepiękna, także polecam nie siedzieć w hotelu, tylko wypożyczyć auto i zwiedzić wyspę (w 1 dzień nie da rady z doświadczenia, ceny w sezonie od 40 euro za dzień + ubezpieczenie). Polecam także rejs statkiem (na mieście za 20 euro, u rezydentki 32). Wycieczki na Kefalonie przereklamowane. Reszta zgodna z innymi opiniami. Bardzo polecam, jeżeli ktoś chce dużo czasu spędzać w hotelu.

Nazwa  Plaza Pallas
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Tsilivi
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, darmowe wifi, rowery, golf

Tylko 300 m do piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.

Atrakcyjne położenie: w centrum miejscowości Tsilivi z licznymi tawernami i barami, blisko parku wodnego.

Dla dzieci: basen, plac zabaw, krzesełka w restauracji, możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla dzieci do lat 2.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 63 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2018

Zalety

ładny ogród przy basenie,miła obsługa,hotel jest blisko plaży,smaczne posiłki

Wady

niski standart łazienek

Pobyt - Wrzesień 2018

Zdecydowanie polecam x

Zalety

+ Jedzenie + Basen + Bar

Wady

- Jedzenie za dobre - zdecydowanie nie polecam osobom, które chciałyby utrzymać swoją wagę - W barze na okrągło ta sama muzyka, po paru dniach playliste znać prawie na pamięć - Małe szklanki na drinki w barze - trzeba się trochę nachodzić

KATARZYNA

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Położenie w centrum miejscowości Jedzenie zawsze świeże i smaczne Ilość pokoi (hotel kameralny) można odpocząć bez tłumu ludzi przy basenie Ładna plaża nieopodal W razie potrzeby bardzo blisko mnóstwo restauracji, apteki,punkty medyczne,sklepy 24 h

Wady

Słaba łazienka (prysznic z zasłoną przez którą lała się woda na podłogę)

Kamil

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Pyszne jedzenie Fajny basen Europejskie Alkohole w Barze w cenie Granita w Barze w cenie 3 minuty do plaży Bardzo czyste pokoje Ładny ogród Piękna elewacja z fontanną na boku budynku Mili właściciele Duży market 50m od hotelu i drugi 200m od hotelu

Wady

Płatna klimatyzacja Niezbyt nowe pokoje , jednak bardzo czyste!

Radek

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

- Barmani nie żałują alkoholu - Położenie - Wielkość i wyposażenie pokoju - Smaczne posiłki - Basen

Wady

- Łazienka - Monotonne angielskie śniadania - Klimatyzacja płatna i wadliwa

Pobyt - Czerwiec 2018

Pierwsze wrażenie hotelu z zewnątrz - super, bardzo zadbany i ładnie urządzony, spore pokoje (codziennie sprzątane), bardzo miły personel zagadujący wczasowiczów, niezłe jedzenie w formie bufetu można jeść do woli, chociaż śniadania monotonne (codziennie to samo), żona narzekała że za tłuste. Hotel położony w centrum Tsilivi, blisko do restauracji, barów i biur podróży oferujących wycieczki po wyspie ( w prawie każdym znajduje się osoba która mówi po polsku więc łatwo się dogadać :) ). Do plaży około 5 minut spacerem Największym mankamentem hotelu jest hałas ! Hotel znajduje się przy dwóch dość ruchliwych ulicach a dodatkowo codziennie głośna muzyka z pobliskich barów i restauracji. Stopery do uszu konieczne, chyba że ktoś baluje do 2-3 w nocy. Nie polecam dla rodzin z dziećmi (takich 2-3 letnich), trzeba bardzo uważać bo wszędzie są stopnie. Łazienki to maksimum dwie gwiazdki, prysznic osłonięty jest starą kotarką. Mimo wszystko wczasy uważam za udane i chętnie bym pozostał jeszcze parę dni :) Polecam wyspę Zakynthos, jest zróżnicowana i każdy znajdzie coś dla siebie !

Zalety

świetny personel, pokoje sprzątane codziennie, zadbany z zewnątrz, żółwie

Wady

hałas, kiepska łazienka, monotonne śniadania, brak porządnych przekąsem między posiłkami

Pobyt - Maj 2018

Byłem poza sezonem. Ogolnie wraażenia pozytywne. Bardzo porzadnie jak na greckie standarty(zero prusaków, mrowek, bródu w hotelu). do plaży 5 minut spacerkiem(można znallesc miejsce na plazy darmowe albo kupic lezek za 7 euro. Mała ilosc polaków. Przewazaja anglicy, śladowe ilości rumunów, holendrów, niemców. Jedynym minusem byl bar należacy do hotelu, przy którym nie można było usnac. OD głosnego basu chodzdiły całe ściany. Nie jestem osoba która chodzi spac po 20 ale codzienne meczenie sie do 5 było ponad moje wyobrazenie. Z uwagi na to nie polecam osoba z dziecmi, straszym i tym ktorzy na wakacjach chodza spac przed czwarta rano. Jesli to nie przeszkadza , hotel miejscowosc nie ma wad.

Zalety

Uprzejmosc i usmiech personelu Codzienne sprzetanie hotelu blisko masa fajnych knajp i resteracji

Wady

codzienna głosna i dudniaca muzyka do 3, 4 rano napoje w all nie do picia( zbyszko cola itp)

Tomek

Pobyt - Maj 2018

Byliśmy w tym hotelu w maju, więc jeszcze przed sezonem. Bardzo miła obsługa, zarówno na recepcji jak i w restauracji oraz barze. Dobra baza wypadowa na wycieczki po wyspie. Hotel położony w samym centrum, więc wszystko pod ręką, z drugiej strony zgiełk ulic oraz barów i dyskotek. Jednak wybierając ten hotel należy się tego spodziewać. Jeżeli ktoś nie lubi odgłosów letniskowej miejscowości wieczorami powinien wybrać hotel bardziej na uboczu lub przy plaży. Nie polecam rodzinom z dziećmi. Hotel jak na swoją cenę całkiem przyzwoity - przestronne i czyste pokoje, dobre jedzenie.

Zalety

obsługa, połozenie

Dominika

Pobyt - Maj 2018

Nasz pobyt tam to jedn z ciekawszych wyjazdów. Hotel naprawdę świetny . Każdego wieczora coś się działo w barze jak nie Elvis to inna gwiazda wieczoru, albo poprostu lokalni grecy Ci pracujący po pracy albo znajomi znajomych tworzyli z gośćmi hotelu świetna atmosferę. Jedzenie po uszy , uginaly sie stoły , codziennie cos innego było oczywiscie wiadoimo ze zestawy siadaniowe bardzo zblizone duzo robione pod brytoli ale kazdy sobie cos pysznego znalazl :) barmani rowniez dbali o gosci . Pokoje czyste pan ie sprzatjace nawet nie dotyklay naszych prywatnych rzeczy, duzy szacunek za to ze nic kompletnie nie bylo tkniete. Cała obsuga na medal codziennie usmiechnieci i pomocni kazdy traktuje Cie zyczliwie jak przyjaciela. Imprezowo tam nie jest ale zachecam do podrozy do laganas- vegas impreza na imprezie 10 km taxi 40 euro w dwie strony targowac sie :) samochod polecam wynajac w hotelu od rezydenta przy drodze u prywaciarza nalezy zwracac auto do 21 natomiast w hotelu zostawiamy kluczyki w recepcji i juz a auto mam na dobe :) Nam sie trafiła fantastyczna rezydentka ktora dokladnie wszystko opowiedziala i pomogalal w kazdej kwestii . Sama sie interesowala swoimi podopiecznymi wszystko potrafila zalatwic bez prolemu polecam na sto :) Ewelina z Easy travel obyscie trafili wlasnie na nia bo nie tylko opowiem wam o wycieczkach ale o kazdym magicznym miejscu tam ktore warto zoabczyc fantastyczny czlowiek :)

Zalety

naprawdę fantastyczny hotel

olabogarety

Pobyt - Maj 2018

Za taką cenę- jak najbardziej. Polecam wyjazd w maju- brak tłoku (co jednak powoduje większą natarczywość kelnerów i sprzedawców), a ciepło i miło. Plaża dość brudna, ale z bardzo ciepłą i płytką wodą. Hotel: dobre położenie, w pobliżu masa tawern, sklepów, rozrywek wszelakich i bankomatów. Jedzenie: Śniadanie to tragedia, ponieważ jest nastawione na Anglików: (jajka na bekonie, fasolka po bretońsku, pieczarki). Za to fantastyczne warzywa podawane do każdego posiłku. Wyśmienite pomidory i cukinia! Obiady i kolacje bardzo dobre, pyszna pizza, dobre dania regionalne, z dużym wyborem i zmieniające się codziennie- zawsze było coś nowego. Bardzo dobre ciasta. Sam hotel nieduży i ładny, ale przydałby mu się gruntowny remont, szczególnie łazienki prosiły się o wymianę armatury. Cała masa robali, w tym urocze stadko mrówek w pokoju, jednak po zgłoszeniu problemu w recepcji, pokój spryskano czymś owadobójczym i nie było problemu. Basen nieduży, ale na co komu basen, skoro jest plaża z ciepłym morzem?:) Angole to masakryczne janusze, już o 7 rano zajmowali leżaki przy basenie kładąc ręcznik (a mówią, że to tylko Polacy). Drinki w barze kiepskie, trzeba dać euro lub dwa co jakiś czas, to będą mocniejsze! ;) Pokoje sprzątane codziennie, natomiast ze zmianą ręczników było różnie, póki nie rzuciło się na podłogę to ich nie ruszano. Nie zawsze też dawano nam dywanik łazienkowy, w związku z czym zalewaliśmy łazienkę. Dosyć słaby all- między posiłkami brak zakąsek (w drodze łąski mogą Ci zrobić hambuxa). Chociaż same posiłki były bardzo obfite. Obsługa miła, chociaż nie dla wszystkich i nie zawsze. Generalnie: na plus.

Zalety

dobre położenie ,

Wady

czyste pokoje

olek261

Pobyt - Październik 2017

Byliśmy tam od 01-09-2017. Bardzo fajny hotel, czysto , sprzątanie codzienne, wymiana ręczników co drugi dzień, miła obsługa. Blisko plaży, fajny basen, smaczne jedzenie, w dodatku full!! Przesympatyczna obsługa , jak i w barze i restauracji :-) Na bank będziemy tam jeszcze !! POLECAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zalety

Bardzo dobre położenie, smaczne jedzenie, przemiła obsługa... :-)

Wady

Mały bar, brak dyskotek . Ale to mały mankament

Daria

Pobyt - Wrzesień 2017

Pobyt bardzo udany, hotel nie jest przy głównej ulicy co zapewnia spokój, ale jednocześnie dwa kroki od hotelu jest supermarket, restauracje, sklepiki i biura, które oferują świetne wycieczki po wyspie, w tym w języku polskim!

Zalety

Położenie - kameralny hotel (tylko 40 pokoi), nie przy głównej drodze, co zapewnia spokój i ciszę, bardzo miła obsługa, zadbany, reprezentacyjny, bardzo blisko do plaży, sklepów i restauracji.

S.

Pobyt - Sierpień 2017

Generalnie jestem bardzo zadowolona z miejsca. Nie ma sie czego obawiać bo i hotel i miejscowość super. Plaża okolo 5 minut od hotelu. W hotelu basen ale nie za duzy, bardziej żeby odpocząć i się schłodzić. W hotelu sporo dzieci, co może niektórym przeszkadzać, ale dla rodzin wydaje mi się, że to miejsce idealne. Byliśmy z chłopakiem i nam nie przeszkadzało. Jedzenie dobre, urozmaicone. Pracownicy hotelu bardzo mili. Nie ma sie do czego przyczepić :) szczerze polecam!

Zalety

Dobre płożenie, smaczne jedzenie, blisko plaża, ładne miejsce

Wady

Czasami w pokoju śmierdzi chlorem, klimatyzacja dodatkowo płatna

Gregory

Pobyt - Czerwiec 2017

wrażenia znakomite ,jedzenie pyszne ,śniadania codziennie to samo ale za to lunch i obiadokolacje naprawdę codziennie co innego i na dodatek pyszne

Zalety

przepyszne jedzenie ,bliskość morza piasczysta plaża ,dobre drinki dobre białe wino codziennie sprzątane

Wady

BRAK

r_m

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel posiada windy, osoby z wózkami dla dzieci czy niepełnosprawne mogą spokojnie wybrać owy na wakacje. Również transport bagaży nie jest problematyczny pomiędzy kondygnacjami. Pokoje przestronne i wygodne. Klima płatna za każdy dzień, sejf płatny za tydzień z góry. W pokojach mini aneks kuchenny. telewizor jest, ale jeżeli nie znacie Państwo Greckiego,macie do wyboru tylko jeden dodatkowy kanał angielskojęzyczny. W bliskim otoczeniu stosunkowo ekonomiczny Carrefour Express - zgrzewka wody 1,5 to koszt ok. 2 Euro. Bliskie sąsiedztwo przystanku autobusowego, do miasta Zante jedzie się szybko i przyjemnie (szczególnie jeżeli ktoś lubi widoki ;) ). Wi-Fi dostępne nieodpłatnie, ale zdaża się że jest przeciążone (Fejsbuczki, Instagramy robią swoje :P ). Z racji że jest to wyspa - polecam zabrać hydrokortyzon celem eliminacji ukąszeń owadów i niepłacenia ok 7 Euro na miejscu. W mieście są dostępne zarówno gabinety lekarskie jak i punkty apteczne, mimo wszystko polecam wykup dodatkowego ubezpieczenia, które powoduje że Touroperator wraz z ubezpieczycielem są w stanie zaoferować pomoc w nagłych wypadkach. Transfer z lotniska - piorunem, bezpieczna okolica, brodzik dla dzieci jest, leżaki w sporej ilości na terenie obiektu nieodpłatne. Przebookowałem z innego na tej samej wyspie i... Dobrze zrobiłem. P.S. - uśmiechnijcie się czasem do obsługi i podziękujcie (po angielsku czy grecku), to są naprawdę fajni ludzie!

Zalety

Kameralny, rodzinny biznes, nieco dalej od głośnego centrum Agios Sostis. Dobry dojazd do stolicy wyspy - miasta Zante. Bardzo fajna plaża, miejsce dobre dla rodzin z dziećmi.

Wady

Jak w każdym hotelu w Grecji - trzeba pamiętać o papierze toaletowym i skutkach wrzucenia go w dużej ilości do ubikacji. Gdzieniegdzie pojawiają się ślady wilgoci, jednak jest to sporadyczne. Brak wentylacji mechanicznej w łazience - trzeba wietrzyć przeciągiem ( o ile wiatr w ogóle powieje, w końcu to Grecja ;-) ).

Julia

Pobyt - Maj 2017

Spędziłam z chłopakiem wakacje na przełomie maja i czerwca w hotelu Plaza Pallas. Generalnie uważam urlop i wypoczynek za bardzo udany. W hotelu czuć rodzinna atmosferę, wszyscy sie uśmiechają, pomagają i naprawdę lubią nas - Polaków. Śniadania dostosowane są pod Brytyjczyków, jajka sadzone, fasola w sosie, jajecznica, pieczarki croissanty itd.. wg mnie i moich przyjaciół każdego dnia można było rano zjeść coś innego i przez te 7 dni dało radę pojeść sobie brytyjskie śniadanie. Lunch był zawsze bardzo dobry, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, desery również niczego sobie. Hotel prowadzą ludzie z pasja i ta pasja właśnie jest ich restauracja w której mogliśmy sie żywic. Lody które serwowano tylko od 14-16 były najtańsze jakie mogły byc, ale przy upale nawet one były dobre. Kolacje chyba najlepsze, zawsze bogate w warzywa owoce morza, mięso, ziemniaczki i inne pyszne rzeczy. All inclusive jeśli chodzi o alkohol to słaby, bez whiskey. Drinki polegały na wlaniu 3/4 taniej wódki i reszty soku czy coli. Osobiście najbardziej polecam gin z spritem, gdyż piwa nie pije. Jedyna wada tego hotelu jak dla mnie były prysznice, dziwny brodzik z stara zasłonka, zardzewiała i ohydna!! Kąpanie sie po całym dniu atrakcji nie sprawiało żadnej przyjemności. Mimo to polecam, Julia

Zalety

Świetna kuchnia i obsługa, blisko morza (około 5 minut spacerkiem), czysto, sprzątane codziennie, a ręczniki i pościel wymieniana co dwa dni, super przekaski (jeśli ktoś lubi hamburgery to szczerze polecam),

Wady

Łazienki niespełniające 4*, stare i brzydkie zasłonki przy prysznicach, All inclusive jeśli chodzi o jedzenie, rewelacja ale drinki i lody słabe i ograniczone (w ofercie nie ma whishy np). Hotel położony blisko głównej ulicy, ale osobiście nie przeszkadzało mi to tak bardzo, dzięki temu sklepy i restauracje były w zasięgu ręki.

Jonki

Pobyt - Maj 2017

Przebywałem w hotelu w okresie 12-19 maja 2017r .Wycieczka zakupiona z biura podróży Easy Travel. Hotel spełnił nasze oczekiwania, ładnie położony ok 300 m od piaszczystej plaży, blisko tawern,sklepików,wypożyczalni. Pokoje sprzątane codziennie, w trakcie pobytu zmieniana pościel, ręczniki. Posiłki w restauracji Olive Garden na terenie obiektu Plaza Pallace-czysto schludnie i pysznie-jedzenie różnorodne od kuchni greckiej,angielskiej oraz typowo europejskiej, nie zabrakło owoców morza. Bar Sambuka również na terenie obiektu serwował drinki w szklanych naczyniach co uważam za bardzo duży plus. Leżaki przy basenie free-do dyspozycji gości. Kolejny duży plus to darmowe Wi-Fi świetnie działa w recepcji, na leżakach przy basenie oraz patio. Obsługa bardzo miła i pomocna. Transfer z lotniska ok 15 minut. Dobra lokalizacja do wycieczek fakultatywnych. Przy wyborze hotelu sugerowałem się opiniami innych użytkowników. W okresie połowy maja nie odczułem uciążliwości odnośnie hałasu dobiegającego z ulic, nawet jak grała muzyka w barze to po zamknięciu okien było cicho. Polecam ten Hotel wszystkim, na żywo wygląda znacznie lepiej niż na zdjęciach. Pozdrawiam obsługę hotelu i Panią Joannę z Easy Travel.

Zalety

Świetny kameralny obiekt,Stosunek ceny do jakości, blisko plaży,czysto,drinki podawane w szkle.

Wady

łóżka pojedyncze zestawione do siebie-lecz pośrodku z uwagi na konstrukcję ramy łóżka przerwa

POL

Pobyt - Wrzesień 2016

Restauracja hotelowa oferuje smaczne jedzenie, ale śniadania są typowo angielskie. Po dwóch dniach człowiek już nie ma ochoty patrzeć na bekon, fasolę, jajka sadzone, gotowane, jajecznicę i tosty. Hotelowa wersja all inclusive jest też dziwna (podobno norma w Grecji). Sami musieliśmy się dowiadywać, czy nam coś przysługuje w ramach tej oferty czy jest płatne. Generalnie oferta all inclusive jest owiana jakąś tajemnicą. Piwo z kranu bezpłatne. Lody wydawane od godz. 14. Z uwagi na głośną muzykę z baru i okolicznych tawern długo nie mogliśmy zasnąć. Muzyka cichła całkiem około godz. 2 w nocy. Generalnie było w porządku.

Zalety

- pokój

Wady

- monotonne angielskie śniadania, codziennie to samo, - głośno od godz. 22 do godz. 2 w nocy -dziwna wersja all inclusive

renatka

Pobyt - Sierpień 2016

Hotel kameralny prowadzony przez rodzine.Dosyc glosny bo u zbiegu dwoch ruchliwych ulic Pokoje sprzatane reczniki wymieniane o ile sa na podlodze..Basen gleboki i czysty.Do plazy spacerek.W okolicy tylko restauracje i sklepy.obsluga hotelu ok .Wersja all incusive to w tym hotelu to pomylka.Jedzenie kiepskie, malo greckie,maly wybor.Zaznaczam ze nie jestesmy wybredni, ani pierwszy raz na wczasach w Grecj wiec mamy jakies porownanie.Wlasciciele prowadza ogolno dostepna restauracje i to co zostaje jest potem serwowane w trochej zmienionej formie.Ani to swieze ani smaczne Koniec kolacji godzina 20.00 potem to juz za pieniazki.Hotel 4**** w tym przypadku to pomylka.Wyspa warta zwiedzenia ,piekna .Polecam polskie biuro, minuta od hotelu Zante Magic Tours lub przez internet .Profesjonalna obsluga w jezyku polskim.

Zalety

Miejsce wypadowe do zwiedzania wyspy.

Wady

Wyzywienie w obcji all inclusive.Glosna muzyka z baru hotelowego.

Janusz

Pobyt - Sierpień 2016

Hotel wybraliśmy korzystając z opinii wczasowiczów. Wybór trafny. Wielką zaletą był brak imprezujących przez całą noc gości różnych nacji (co jest raczej normą w dużych hotelach). Mimo drobnych niedociągnięć - hotel godny polecenia.

Zalety

Mały, kameralny hotel z bardzo dobrą i miłą obsługą.

Wady

Hałas dochodzący z otaczających ulic, powodowany głównie przez motocyklistów. Wielkość łazienki a głownie natrysku to jakieś nieporozumienie.

Plaza Pallas