Plaza Hotel & Plaza Regency (Sliema)

3.3

Jestem bardzo zadowolony, lokalizacja bardzo dobra, pokój spełnił moje oczekiwania.

Hotel wspaniały, wszędzie blisko, trochę za mały wybór na śniadanie, ale każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Czysto, codziennie wymieniane ręczniki, bardzo miła obsługa. Na prawdę polecam każdemu ten hotel. Ogromny plus za Costę na dole i restaurację Cotto z przepyszną pizzą obok.

ogólne wszystko OK hotel położony nad brzegiem zatoki przy przystanku autobusowym dobra komunikacja z resztą wyspy. Śniadanie jak to w hotelu bez fajerwerków ale świeże.

Hotel super ,czysto ,z balkonu piękny widok na morze,,śniadania urozmaicone ,smaczne.Wszystko ok.

Hotel przyjemny, czysty, w doskonałej lokalizacji. Miła i prfeskonalna obsługa. Bardzo dobre miejsce aby rozpocząć swoją przygodę z Maltą.

Nazwa  Plaza Hotel & Plaza Regency (Sliema)
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Sliema
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, tenis, golf, parking

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

3.3

Wyświetlono 54 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Łukasz

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Dobra lokalizacja, przy głównej ulicy, blisko do sklepu, restauracji, portu.

Wady

Nie mam uwag

Klaudia

Sławek

Danuta

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Położenie hotelu , promenada, która była blisko do super spacerów,no i oczywiście miła obsługa hotelu😊

Wady

Dla mnie nie było,

Tomek

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Lokalizacja, jest kluczową. Z hotelu jest bardzo blisko do Valetty, perły Malty. Spod hotelu jeżdżą busy którymi możesz dotrzeć w każdy zakątek Malty. Świetne śniadania gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. Uśmiechnięta i miła obsługa.

Wady

Główna ulica Tower Road, generuje czasem trochę hałasów ale nie jest to szczególnie uciążliwe.

Pobyt - Styczeń 2025

Hotel przy głównej ulicy, głośno. Jak na trzy gwiazdki całkiem czysty i przyjemny. Śniadania, niestety na minus. Przez 7 dni to samo. Żadnej zmiany. Basen w drugim budynku, jaccuzi nie działało, basen mocno zaniedbany. Przedłużenie doby o 2 godziny to koszt 50 euro,przy czym doba to koszt 48 euro. Żart

Zalety

Lokalizacja, widok.

Wady

Monotonne śniadania, zaniedbany basen

Pobyt - Grudzień 2024

Lokalizacja super. Mieliśmy apartament z balkonem z widokiem na zatokę. Duży plus za dźwiękoszczelne okna. Co do samego pokoju mi przeszkadzał tak zapach szaf, śmierdziały jakby niedosuszone śmierdzące szmaty. Wg. mnie to efekt położenia nad morzem. Poza tym widoczne ślady nieodległego remontu, okna i taras brudne od tynku, który roznosił się nam na butach po apartamencie. Pokój niby sprzątany codziennie, jeżeli można tak nazwać wynoszenie śmieci i czasami wymiana ręczników,przy czym nigdy nie dostaliśmy kompletu na osobę . Śniadania niby OK. ale bardzo monotonne rekompensowane przez widok na zatokę 6 piętra. Brak czajników i kubków w pokoju. Dla opłaconych 3 osób mieliśmy tylko 2 szklanki

Zalety

Wady

Monotonne śniadania. Codziennie to samo !!! Brak lodówki i czajnika w pokoju.!!!

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel znajduje się przy promenadzie w Sliemie, co sprawia że jest to bardzo dobra lokalizacja. Kolejnym plusem są przystanki autobusowe znajdujące się zaraz pprzy wyjściu z hotelu. Widokowa stołówka na 6 piętrze :) Bardzo miła i pomocna obsługa. Pokoje sprzątane codziennie. Za dopłatą można otrzymać pokój z widokiem na morze.

Zalety

lokalizacja, sympatyczna obsługa, czystość

Ella

Pobyt - Listopad 2024

Hotel lata świetności ma już za sobą, w pokoju i łazience widać już upływ czasu ale jest czysto. Ogólnie hotel sprawia pozytywne wrażenie już od samego wejścia do recepcji. Nocowaliśmy w pokoju standard, w budynku z basenem na dachu, na 4 piętrze, z widokiem na morze. Pokój jak i łazienka bardzo małe, w łazience 2 osoby to już tłok. Ale codziennie sprzątane więc było czyściutko. W pokoju brak lodówki i czajnika - to w wyższym standardzie pokoju. Widok z okna na zatokę rekompensował drobne niedociągnięcia. Przy otwartym oknie jest dosyć głośno, hotel jest przy ruchliwej ulicy. Na dachu basen i super widok na okolicę. . Nie wiem, czy hotel posiada miejsca parkingowe, jeżeli ktoś wynajmuje auto lepiej niech to sprawdzi, bo ze znalezieniem miejsca do zaparkowania na ulicy może być problem.Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w tym miejscu

Zalety

Niewątpliwym atutem jest położenie hotelu, z pięknym widokiem na zatokę i basenem na dachu oraz kamienistą plażą naprzeciwko. Obok hotelu są przystanki autobusowe, skąd można dostać się do najbardziej odległych zakątków Malty. W pobliżu sklepy. Blisko do Valletty. i St. Julians. Bardzo życzliwy i pomocny personel.

Wady

W hotelu mieliśmy wykupione śniadania i potwierdzam często pojawiające się opinie o monotonnych i mało urozmaiconych posiłkach. Praktycznie codziennie jest to samo, mały wybór warzyw, brak takich typowo lokalnych produktów. Na plus dobra, mocna kawa.

Kacper

Spokojny i przyjemny hotel. Bardzo dobre śniadania, a obsługa kontaktowa. Pokój z widokiem na morze, to w tym przypadku strzał w dziesiątkę. Polecam.

Zalety

Śniadania

Gaba

Hotel położony blisko plaży, wystarczy przejść przez ulicę. Plaża częściowo piaszczysta /mniejszy fragment/ oraz kamienista. Przy samym hotelu przystanek autobusowy oraz włoska restauracja i Costa. Możliwość bezpośredniego wejścia z restauracji do hotelu.

Zalety

Zdecydowanie basen położony na dachu z bajecznym widokiem.

Wady

W zasadzie hotel w porządku. Nie podobało mi się, że nie można otworzyć okna e pokoju, w którym był jednocześnie brak balkonu.

Hotel Ok ,fajna lokalizacja, świetne miejsce wypadowe, basen na dachu ze świetnym widokiem.

Zalety

Lokalizacja , sprzątane pokoje i wymiana ręczników codziennie,

Wady

Jedzenie bez rewelacji , łazienka mogłaby być w lepszym stanie

Dominika

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel jak na 3-gwiazdki, bardzo ładny i zadbany. Pokoje przestronne, jednak bardzo cienkie ściany. Mieliśmy pokój na 5 piętrze i rano to katorga. Na 6 piętrze znajduje się restauracja, w której od 6 rano zaczyna się szuranie krzesłami, czasami coś spadnie... Jeśli ktoś ma mocny sen, albo wcześnie wstaje nie powinno być problemu. Pokoje sprzątane codziennie, tzn. wymieniane ręczniki, ale nie codziennie wymieniana pościel. Bardzo miła obsługa. Śniadania bardzo monotonne i skromne. Codziennie to samo "brytyjskie śniadanie", i coś na słodko.

Zalety

Lokalizacja - blisko do centrum i morza, 15 min spacerem do portu, gdzie jest prom do Valletty, zaraz po wyjściu z hotelu są restauracje, sklepy, bary. Basen na dachu hotelu, restauracja z widokiem na morze

Wady

cienkie ściany, monotonne śniadania

5.7
Barbara

Pobyt - Marzec 2024

Hotel trzygwiazdkowy, więc szału nie ma. Skromne podstawowe wyposażenie. Ale jest czysto i schludnie. Typowy hotel noclegowy. Na dłuższy pobyt czy wypoczynek nie polecam.

Zalety

Atrakcyjna lokalizacja, dobry punkt komunikacyjny do eksploracji Malty. W pobliżu bary i sklepiki, przystanek autobusowy, promenada nadmorska.

Wady

Bardzo mały double room, maleńka łazienka, brak czajnika i lodówki.

Pobyt - Marzec 2024

Bardzo przyjemny hotel jak i jego otoczenie. Świetna lokalizacja, blisko przystanek i fajne restauracje. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, uśmiechnięci kelnerzy :) Polecamy ... Rodzinka 2+2

Zalety

Lokalizacja, otoczenie, czysty pokój

Wady

W sumie wszystko się n podobało

Pobyt - Luty 2024

Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Obsługa pomocna. Śniadanie wystarczające, szwedzki stół. Idealna lokalizacja, przystanek autobusowy koło hotelu.

Pobyt - Luty 2024

Hotel znajduje się w Sliemie. Bardzo dobra lokalizacja, aby dostać się w każdą część Wyspy. Przystanek autobusowy koło hotelu. Hotel zadbany, czysty (ręczniki wymieniane codziennie). Bardzo miła obsługa. Śniadania, szwedzki stół, wystarczające, z ładną panoramą zatoki (szóste piętro). Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu i jednocześnie polecamy ten hotel.

Zalety

Lokalizacja, czystość, obsługa

Jakub

Pobyt - Luty 2024

Byliśmy ulokowani w odremontowanej części. Pokój zaskakująco duży z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym. Cichy, mimo, że przy windzie. Wewnętrzny basen z ciepłą wodą i jaccuzi. Bardzo czysty. Śniadania smaczne z zupełnie wystarczającym wyborem. Produkty wysokiej jakości. Jedyne do czego można się przyczepić to relatywnie słaba kawa z ekspresów. Reasumując: jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy.

Zalety

- duży pokój, - aneks kuchenny z wyposażeniem, - fajny balkon/taras - wewnętrzny basen, - wygodne łóżka, - cicho, - śniadanie różnorodne i smaczne, - miła obsługa

Wady

- rozwodniona kawa

Pobyt - Luty 2024

Pokój czysty z widokiem na morze. Niestety przy ruchliwej ulicy.

Zalety

Blisko morze

Wady

Monotonne śniadania

Maria

Pobyt - Luty 2024

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Bardzo dobra lokalizacja. Miła obsługa. Dobre śniadania z pięknym widokiem na morze. Pokoje czyste sprzątane ręczniki wymieniane codziennie.

Zalety

Lokalizacja, czystość, miła obsługa.

Wady

Plaza Hotel & Plaza Regency (Sliema)