Playas de Torrevieja

1 opinia

Na recepcji ludzie pomocni i bezproblemowi. Śniadania 8:00-10:30, kolacje 20:00-22:00. Te godziny jak dla mnie trochę złe. Zwłaszcza w przypadku gdy ktoś chce porobić coś więcej niż leżenie i nic nie robienie. Przykładowo sniadanie od 6:30 umozliwiloby zwiedzanie we wczesniejszych godzinach gdy nie ma jeszcze takiego silnego słońca. Z drugiej strony kolacja od 20:00 rozbija trochę piękno wieczoru. Bo tak naprawdę zje się kolacje i niedługo potem się ściemnia. A szkoda bo godziny 19:00 - 22:00 to świetny czas na przechadzki gdy słońce nie jest już uciążliwe. Gdyby to odemnie zalezało kolacje zrobiłbym od 18:30. Z drugiej strony gdy zasygnalizowałem hotelowi że robie dzien w gorach i ruszam o 6:00 to nie bylo problem z przyszykowaniem dla mnie torebki ze sniadaniem. Fakt ze biedna ta torebka byla , ale lepsze to niz nic :) Co do samych posilkow na stołówce to oceniam bardzo dobrze, Duzy wybor i smaczne. Jedyne czego mi brakowalo to na śniadaniach prostych niesmażonych warzyw (typu pomidor, cebula, ogórek). Pokoje czyste i przestronne. Basen odpowiedni wielkosciowo i czysty (bez plywajacych włosów jak to czasem bywa). Zaletą hotelu jest tez bezplatna silownia dla klientow. Animacje były, ale osobiscie nie mialem o nich dobrego zdania. Ok, animatorzy mieli rozne ciekawe pomysly, ale czegos mi tam brakowało. Z drugiej strony jesli mam byc uczciwy zainteresowanie i aktywnosc ludzi tymi animacjami bylo mala, a to odbiera zapewne ochote animatorom do bycia bardziej kreatywnym. Mi osobiscie wydaje sie ze znalazl bym tam ciekawsze zabawy. Duzy plus dla hotelu ze poszli mi na reke i z uwagi na to ze wypadla nam kolacja dnia przyjazdu (pozny samolot) to umozliwili nam korzystac w dniu wyjazdu z lunchu. Ogolnie polecam.

Nazwa  Playas de Torrevieja
Miejsce  Hiszpania / Costa Blanca / Torrevieja
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem

Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami

Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym windsurfingu

1 opinia

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Miroslaw

Playas de Torrevieja