Playa Esperanza

Wyjątkowy

Byłem w tym hotelu w roku 2007. Do dziś wspominam ten wspaniały urlop. Polecam każdemu. Marzę o tym, by jeszcze kiedyś tam pojechać na urlop.

Całkiem ładne miejsce. Ładny kompleks hotelowy tuż przy piaszczystej plaży a jednocześnie dobrze zkomunikowany z centrum (tyle że autobusy jeżdżą jak chcą). Rewelacyjne jedzenie. Dano tak dobrze nie zjadłem w 4 gwiazdkach. Ładny ogród, w słoneczne dni szybko braknie leżaków. Z minusów to brak prywatnej plaży. Leżaki i parasole płatne ok 12 eur za komplet na dzień (2 leżaki i parasol). Na przeciwko sklepy w których mozna dostać te same wina co w hotelowej restauracji 4 x taniej :-). Jedny słowem polecam szczególnie tym co lubią zwiedzać bo warto. Auto od 30 eur za dzień. Koniecznie. Wiele fajnych miejsc i plaż mozna odkryć autem. Acha w maju zimna woda w morzu i basenie :-(

Bardzo dobry hotel, korzystnie położony w kompleksie trzech hoteli na rozległym terenie ze wspólnymi basenami i wszelkimi atrakcjami. Super SPA. Bardzo ładna,długa, piaszczysta codziennie sprzątana plaża tuż obok. Leżaków na plaży i przy basenach dostatek. Codzienne wieczorne animacje,nieco kiczowate, ale kilka razy naprawdę było na co popatrzeć. Towarzystwo międzynarodowe,ogromny plus to brak rozwrzeszczonych ruskich. Okolica bardzo fajna,mnóstwo sklepów i restauracji bez nadmiernego zdzierstwa. Koniecznie trzeba zarezerwować pokoje jak najwyżej. Jak na 4 gwiazdki to nie ma się do czego przyczepić. Może tylko do mrówek faraonek,ale mieliśmy dwa pokoje i w jednym były a w drugim nie. Klima bez zarzutu,ale prawie nie używaliśmy bo nie ma takiej potrzeby. Wyjazd w TUI.

Nazwa  Playa Esperanza
Miejsce  Hiszpania / Majorka
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

Wyjątkowy

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Hubert

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Wspaniale usytuowany. Dobra obsługa, wyśmienite posiłki, blisko do plaży.

Wady

Nie mam uwag

A

Pobyt - Marzec 2008