Platinum Mountain Resort

Pobyt oceniam jako bardzo udany. Hotel na pewno dba o rodziny z dziećmi. Na zewnątrz jest plac zabaw, dmuchane zjezdzalnie, a wewnątrz sala zabaw, na której odbywają się przeróżne animacje dla maluchów oraz pokój gier dla starszych dzieci. Dodatkowo hotel posiada baseny- zarówno zewnętrzny jak i wewnętrzny, więc jest co robić niezależnie od pogody. Apartament był bardzo przestronny, a w łazience mogliśmy korzystać z sauny. W kuchni pełne wyposażenie- naczynia, garnki, płyta indukcyjna, lodówka, czajnik ( nie było kuchenki mikrofalowej) Jedzenie w restauracji bardzo smaczne, obsługa miła i pomocna. Wszędzie bardzo czysto. Hotel jest blisko centrum miasteczka, kawałek od najpopularniejszych szlaków- ale w recepcji można zamówić busika który dowiezie w wybrane miejsce. Dla rodzin z dziećmi na pewno polecam to miejsce!

Hotel to dobre miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Estetycznie urządzony, przy szlaku wiodącym na Szrenicę. Bogaty wybór atrakcji na miejscu: basen wewnętrzny i zewnętrzny, na każdym po kilkoro ratowników, animacje, dyskoteki dla dzieci, codziennie wizyta maskotki. Bardzo dobre jedzenie i sprawna obsługa w części restauracyjnej, choć od 8:30 potrafi być tłoczno i trzeba poczekać na stolik. Bardzo polecam też spa na miejscu - szczególnie ofertę balijską.

Nazwa  Platinum Mountain Resort
Miejsce  Polska / Sudety / Szklarska Poręba
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sprzęt zimowy, fitness, darmowe wifi, rowery, nordic walking, golf, parking, zwierzęta

Szeroka oferta SPA z masażami, saunami i salonem piękności.

Hotel znajduje się jedynie 400 m od centrum miejscowości.

Dla dzieci: Park Dinozaurów, Żelazny Tygiel Waloński - Osada Poszukiwaczy Skarbów, Esplanada - centrum rozrywki.

Muzeum Minerałów z najstarszym minerałem z Gór Kaczawskich (według geologów liczącym aż 570 mln lat).

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ewelina

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Atrakcje dla dzieci, jedzenie w restauracji, komfortowe pokoje, miła obsługa, bliskość centrum.

Wady

Jest bardzo duży, co może czasami przytłaczać.

Elwi

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

- bardzo dobre jedzenie i bogaty wybór potraw - bogaty program atrakcji (dla dzieci animacje, dla dorosłych zajęcia sportowe typu joga czy nordic oraz wycieczki z przewodnikiem - na miejscu dwa baseny (choć w godzinach szczytu oczywiście tłoczno), plac zabaw i cały czas dostępny „dmuchaniec” - basen dostępny tylko dla osób 16+ od godz 20 (bo w ciągu dnia pływanie w nim to raczej slalom)

Wady

- mieszkałam w apartamencie obok głównego budynku hotelu, trzaskanie drzwiami w tym obiekcie, czasami aż do północy będę słyszała w swojej głowie jeszcze bardzo długo - niestety mój apartament miał widok na ulicę, która wbrew temu, że to miejscowość wypoczynkowa, przy licznych remontach i budowach które trwają w Szklarskiej była głośna - mój apartament znajdował się w budynku blisko hotelu, ale ich rozpiętość jest naprawdę spora, co przy niepogodzie może być wyzwaniem (basen, restauracja)

Platinum Mountain Resort