Hotel ma bardzo dobrą lokalizację i strzeżony parking (za dodatkową opłatą). Blisko przystanek metra, tramwaje i autobusy. Budynkowi przydałby się szybko gruntowny remont. Obsługa jest uprzejma i sympatyczna, dba o czystość. Tzw. śniadania kontynentalne mogłyby być bardziej urozmaicone. Niestety przez 7 dni codziennie serwowano to samo. Zero warzyw, soki z proszku i mielonka. Nie jest to InterContinental i za tę cenę nie spodziewaliśmy się luksusowych warunków ale zaopatrzeniowiec mógłby mieć większą wyobraźnię. Jeszcze jedna uwaga dotycząca tv satelitarnej. Skoro w pokojach są telewizory to mogłyby odbierać choć jeden polski program. Wśród gości byli Rosjanie, Japończycy Niemcy i właśnie Polacy. Inne uwagi nie dotyczą hotelu ale również "obecności języka polskiego". W całym Budapeszcie brak jakichkolwiek informacji i przewodników po polsku(z wyjątkiem kościoła skalnego). Trochę to dziwne, że nikt nie dba o naszych turystów, którzy niekoniecznie znają obce języki. W operze dołączyliśmy do grupy niemieckiej, na statku do angielskiej itd. Może należałoby zrobić coś w tym kierunku? Pozdrawiam zespół EasyGo J.O.
Na śniadanie przez 5 powtarzały się: dżem morelowy, ser żółty,. martadela!!! Platki owsiane, mleko oraz crousanty z czekoladą lub bez.. Każdego dnia to samo. Stołówka niezadbana - jakby nikt nie sprzątał. Obsługa robiła "dolewki" mleka na oczach jedzących posiłki. To samo z uzupełnianiem pozostałego asortymentu stołówki. Śmieci z pokoju wynosiłem sam bo były wynoszone przez w hotelu czas spędzaliśmy incydentalnie - tylko tyle ile to było konieczne. Co do parku w pobliżu to można jedynie powiedzieć, że jest. Okolica nieco głośna przez całą noc słychać jeżdżące tramwaje - dość głośne.