Platan

Hotel znajduje się w z dala od zgiełku centrum, w spokojnej okolicy, co pozwala na prawdziwy relaks i ciszę w trakcie pobytu. Personel jest niezmiernie pomocny i miły. Jakość śniadań przewyższa niejeden 4* hotel. Jednym słowem SUPER i polecam!

Uroczy hotel niedaleko centrum, idealny na weekendowy wypad do Gdańska. Duże i nowoczesne pokoje, przytulny wystrój i smaczne posiłki - wszystko to sprawiło, że z chęcią tam powrócimy przy najbliższej okazji.

Co do opini niejakiego pana Bartosza zgadzam się w 100% często jestem wraz z mężem i znajomymi którym poleciliśmy ten hotelik lecz teraz mamy wyżuty sumienia gdyż żalą nam się na tą panią co pan Bartosz napisał w komentarzu chcieli mieć spokój i ciszę lecz tylko bluzgi i darcie dosłownie zawsze zatrzymujemy się w tym hoteliku bo jest naprawdę świetny lecz zachowanie tej pani pokojowej to jakiś skandal nikogo nie słychać tylko ją jak się wydziera klnie dosłownie jak cytuję przeguba na targowisku. Niewiem czy kierownictwo przymyka na to oko bo niema personelu czy co ale taka osoba niszczy reputację tego miejsca my z mężem po ostatnim pobycie szukamy innego hotelu który bez żalu polecimy znajomym Pozdrawiam Alina

Bez zastrzeżeń. Obsługa miła i profesjonalna oraz pomocna w rozwiązywaniu klienckich problemów. Czysto, wygodnie, a nawet komfortowo jak na niewygórowane ceny. Pyszne jedzonko!

Nazwa  Platan
Miejsce  Polska / Wybrzeże Gdańskie / Gdańsk
Udogodnienia  na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, city break, parking

Strefa relaksu z saunami ulokowanymi w zacisznej części obiektu z widokiem na ogród.

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Natalia

Pobyt - Grudzień 2022

Zalety

Cisza, ogród, śniadania, czystość, pomocny personel, piękna sauna

Wady

Brak!

Jowita

Pobyt - Listopad 2022

Zalety

Pomocna obsługa, czystość, smaczne posiłki, sauna

Alina

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Czystość i wygoda

Wady

Pani Pokojowa

Zygmunt

Pobyt - Kwiecień 2022

Zalety

Dobra oferta, miła obsługa, rewelacyjne posiłki

Wady

Hotel ok, otoczenie hotelu nieciekawe

Platan