Udogodnienia dla dzieci: plac zabaw, brodzik, łóżeczka dla niemowląt (na życzenie), krzesełka w restauracji.
Tylko 500 m do długiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Atrakcyjne położenie: ok. 200 m do morza, w centrum Tsilivi, ok. 5 km do miasta Zakynthos, ok. 800 m od Tsilivi Waterpark.
Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Ogólnie pobyt w hotelu oceniamy bardzo dobrze. Nie jesteśmy jednak przekonani czy zasługuje na aż 4 gwiazdki.
Hotel położony blisko plaży a jednocześnie w cichej strefie. Bliskość lotniska oraz portów w Zakyntos oraz Laganas to dodatkowy atut.
Małe łazienki.
Hotel mierny , obsługa naprawdę się starała sczegolnie Kacper rezydent z Polski zasługuje na uznanie . Posiłki często brakowało jeśli przyslo się chwilę po czasie , łazienka myślę że w latach 90 podobne były oferowane w Polsce. Ale najgorsze że zupełnie inny standard obowiązywał dla Anglików , Holendrów itp. ogólnie 2 lata z rzędu z Itaka i lipa . Nie wiem czy nie polecam , zależy od oczekiwań dla mnie za tą cenę za mało ...szanujmy się .
Obsługa Położenie
Okropne łazienki . Za mała kuchnia , często brakowało jedzenia które było monotonne . Brak posiłków pod przygotowanych pod dzieci. Nie równe traktowanie klientów ze względu na pochodzenie ( widziałem pokoje dla klienteli z krajów zachodu )
Byliśmy zadowoleni z tego hotelu,jak również z obsługi.Wszędzie blisko, plaża, sklepy.
Sympatyczna i pomocna obsługa.Pokoje sprzątane codziennie.
Jeśli chodzi o hotel to niestety 4 gwiazdki to zdecydowanie przesada, co najwyżej można dać 3 i to z naddatkiem. Jedzenie średnie (niedoprawione, mdłe), brakowało napojów podstawowych jak zwyczajna woda, napoje często były rozcieńczone wodą, zaś stoliki niezbyt czyste (kleiły się). Pokój który nam przydzielono nie odpowiadał standardom - łazienka malutka, prysznic z kotarą- niezbyt przyjemnie się z niego korzystało. Nie jesteśmy wybredni, bo praktycznie tylko wracaliśmy do niego na nocleg, ale zapach z kanalizy (niestety infrastruktura Grecji jest kiepska) i brak ciepłej wody to trochę w tych czasach nie przystoi - tym bardziej, że hotel opisany jest na 4 gwiazdki. Jednej nocy nie było światła i wody i trwało to do godzin południowych- podobno była jakaś awaria, ok zdarza się, ale niesmak pozostał zresztą bardzo często nie było ciepłej wody byliśmy z małym dzieckiem, więc trochę słabo. Pokój był jako taki, ale łazienka poniżej standardów, stara, mała, wymagająca gruntownego remontu - krany pordzewiałe, sanitariaty wołają o wymianę na nowe. Płytki stare, zabrudzone - strach było się czegokolwiek dotknąć. Zlew w aneksie kuchennym oraz szafki zdezelowane, tak jak i szafa i toaletka w pokoju -stare, wyeksploatowane. Bar all inclusive taki sobie, wybrane drinki i to w wersji nic specjalnego. Kanapki w porze między obiadem, a kolacją to zwykły tost przełożony kiepskiej jakości wędliną i serem oraz przesmarowane majonezem - zjadliwe, ale trudno powiedzieć, że jadło się je ze smakiem. Basen w miarę ok. Podsumowując nie skorzystałabym drugi raz z tego hotelu.
Blisko do ładnej plaży Tsilivi.
Kiepskie pokoje oraz jedzenie (mało śródziemnomorskie) - zdecydowanie poniżej standardów.
hotel bardzo miło wspominam, fajna atmosfera, polecam.
Hotel bardziej pod standardy trzech gwizdek, cztery to za dużo. Jedzenie typowe jak na all inclusive. Owoce morza były ale dziwnie przyrządzone np z ryżem i bez żadnego sosu. Alkohol rozwadniany. Soki to mieszanka wody i syropu. W pokoju cały czas z łazienki śmierdziało kanalizacją. Niewygodne łóżka Pozytywy to miła obsługa, zawsze dostępne leżaki przy basenie i fajna muzyka z baru przy basenie. Fajne balkony pokojowe. Zawsze była dostępna woda. Można było korzystać z drugiego siostrzanego hotelu tzn. Z basenów.
Miła obsługa.
Jedzenie, pokoje, alkohol słabej jakości.
Jeśli ten hotel ma 4 gwiazdki to chyba tylko w nazwie... niestety bardzo slabo. Był to Nasz 14 czy 15 pobyt w Grecji i pierwsze takie rozczarowanie , szczególnie na stołówce , śniadania bardzo słabe - przez 3 dni nie było nawet masła ! Raz zamiennie dali do smarowania chleba margaryne , obiady i kolacje słabe . Bar - młody barman w porzadku do dogadania , zaczął lać normalne drinki , ale był tez taki któremu nie dało sie przetłumaczyć ze nalanie ledwo na spód kubka alkoholu to nie drink. Basem mały i słabo utrzymany. wielki plus pani sprzątająca przemiła naprawdę! Jakbym zaplacił za 2 gwiazdki nie byłoby rozczarowania ale to jednak są ( podobno ) 4 ..... Plus tez za odległość do morza minutkę spacerkiem Ogólnie nie polecam.
Bliskość morza. Barman w porządku , pani sprzątająca przemiła. Duze balkony - choc mozna trafic na balkon w bezpośredniej odległości od słupa energetycznego i słyszysz wtedy non stop "buczenie pradu" :)
Beznadziejne jedzenie , braki na stołówce klejące się stoliki , sztućce wymagające doczyszczenia. Mikroskopijna łazienka , a właściwie pomieszczonko z kotarą. Przyjezdzając rano czekasz na pokój co niczym zaskakującym nie jest , ale za to totalny brak miejsca by w tym czasie położyc gdzieś bagaże i przebrać sie - pozostaje mala toaleta na parterze.
Niestety muszę się zgodzić z niektórymi opiniami na temat hotelu. Na szczęście nie jesteśmy osobami którym hotel może zepsuc Wakacje, wiec wszystko przekładaliśmy na żarty. Zaczynajac od pokoju, który czystością nie grzeszył, sam pokój był ok, natomiast umywalka i prysznic były lekko „ nie przyjemne”, kran opluty pasta po poprzednikach, brudna bateria i okolica umywalki i rogi w prysznicu. Dodatkowo zapach wydobywający się z kanalizacji był pierwszej nocy nie do zniesienia, natomiast po zgłoszeniu tego przeczyszczono ja i później już nie było tego często czuć. W pokoju bywaliśmy tylko rano i wieczorem. Chyba trafiliśmy ba taki pokój „gorszej jakości „ gdyz nie słyszeliśmy żeby inni mieli jakieś problemy. Alkoholu nie pijemy wiec temat drinków nie jest nam znany, natomiast jedzenie było rzeczywiście słabe. W opisie było zaznaczone opcja dań wegetariańskichwiec skusiło nas to myśląc ze przynajmniej nie będziemy mieli problemu z wyborem, gdyz zawsze liczymy się z niewielkim wyborem ,bo nie jemy mięsa w żadnej postaci. Daniem wegetariańskim na kolacje lub obiad był: ryz, ziemniaki, makaron, sos pomidorowy i dwa razy pieczony bakłażan i nadziewane papryki ryżem. Reszta to trochę warzyw. Zjeść co bylo,głodni nie chodziliśmy,zawsze coś się wybrało natomiast ciagle to samo przez 7 dni może się każdemu znudzić. I co dziennie czegoś już nie dodawali: po 1 dniu brak musli do śniadania, po 3 tzatzykow, po 4 miodu, 5 limonki do herbaty a była tylko czarna, na koniec masła. Owoców jak kot napłakał, jak się skończyły to już nie donieśli. Na prawdę bardzo słabe wyżywienie. Ogólnie nasz wyjazd byl bardzo udany, swietnie się bawiliśmy i przywozimy same wspaniałe wspomnienia,opinia jest naszym subiektywnym odczuciem na temat oferty, pisze ja dla rzetelnego określenia naszego pobytu natomiast nie kwestionuje ze ktoś miał lepszy pokój a jedzenie dla niego było świetne. Zapłaciliśmy 2500 zł od osoby, natomiast podobno przeceniona z 3700 czy rzeczywiście ktoś kiedyś dał takie pieniądze za te wakacje nie wiem, jednak trafiając na nasz pokoj ( budynek nr 1 na ostatnim pietrze)i jedzenie takie jakie bylo( być może w szczycie sezonu wyglądało to lepiej) mógł być zirytowany i poddenerwowany.
Bardzo blisko plazy , blisko do sklepików o tawern.
Pomidor😂
Wszystko w porządku tak jak w opisie nie mam zastrzeżeń zadowolony jestem
Blisko morza i centrum
Nie było nic takiego.
Hotel godny polecenia dla osób które chcą odpocząć od wielkiego miasta, które nie szukają miejsc do zwiedzania i zabytków (Zakyntos to marne miejsce do tego po trzęsieniu ziemi sprzed lat). Trochę koronowych utrudnień ale da się żyć. Byłem z córką, jej się podobało mi też.. mimo uwag - POLECAM
bardzo blisko morza, czysta i urokliwa plaża z klifami, boczna uliczka z gajami oliwnymi - więc spokojnie, fajny głęboki basen, blisko do aquaparku i centrum, fantastyczna obsługa restauracji, sklepy w zasięgu rzutu oliwką ;)
palenie przy basenie (no ale to Grecja więc trzeba zaakceptować lub wybrać inne destynacje), mało urozmaicone jedzenie, ale codziennie można coś wybrać, praktycznie brak potraw regionalnych (oprócz sałatki greckiej), mały pokój (ale niewiele w nim siedzieliśmy) i jeszcze mniejsze łazienki. Jeśli liczycie w opcji AI na jakieś przekąski czy super dodatki to zapomnijcie: dostaniecie kanapki z chleba tostowego z serem i wędliną i cztery rozwodnione drinki.
Hotel godny polecenia dla osob ktore chca odpoczac od szalenstwa miasta, opina na podstawie pobytu w drugiej polowie wrzesnia
Blisko plazy, jedzenie-kazdy znajdzie cos dla siebie, swieze, czysto w hotelu w barze i w restauracji, hotel bardzo kameralny, cisza, spokoj, raczej oddalony od miejsc do imprezowania, dobrze skomunikowany ze stolica taxi i busy dostepne
jedzenie malo urozmaicone
Ogólnie bardzo miły pobyt. Okolica spokojna ale jest gdzie spacerować. Gdyby nie rozczarowanie co do pokoju oceniłabym najwyżej. Korzystaliśmy z dwóch wycieczek i było super.
Blisko do plaży Spokojna okolica Miły personel Pyszne jedzenie
Niestety oferta nie zgadza się z rzeczywistościa a mowa tutaj o pokoju oraz... Łazience.. Bardzo mała. Prysznic zasłonięty zasłona.. Wygląda to okropnie. W ofercie zdjęcia pokoi piękne na miejscu duuze rozczarowanie..
Polecam bardzo pobyt na Zakynthos, ze względu na przepiękne miejsca do zwiedzenia, ale na pewno nie w tym hotelu. Po pierwsze oprócz glownych dań(śniadanie, obiad, kolacja) hotel między posiłkami serwuje \"przekąski\" czyli suche tosty z szynka i serem oraz w godzinach 16-17 ciasta \"lokalne\" w rzeczywistości piernik i babka codziennie te same. Pierwszy raz spotkałam się z tak biedną wersją all inclusive. Jestem przyzwyczajona do 5 posiłkow dziennie, a tu niestety trzeba było kombinować i wmuszać w siebie jedzenie bo po prostu nie było czego w międzyczasie przekąsić. Brak jakichkolwiek owoców w barze. Główne dania były naprawdę smaczne i różnorodne. Gdy jedziemy na wycieczkę można zamówić breakfast boxa, którego treść zamyka się w 2 suchych tostach, połowie piernika, masakra. Obsługa w restauracji przemiła. Drugi duży minus tego hotelu to baaardzo słabe, rozwodnione drinki, 4 dostępne w opcji all. My zaopatrywaliśmy się we własny alkohol. Po wodę i inne napoje takze trzeba bylo stac w kolejce w barze. Pokoje malutkie, łazienka jeszcze mniejsza, w której śmierdziało kanalizacją, łożka twarde, ale ogólnie nie było ,aż tak źle jak na cene tej wycieczki i standrad hotelu. Basen głęboki i moim zdaniem wystarczajacy jak na na tak mały kameralny hotel. Zaleta hotelu było na pewno położenie, 150 m do pięknej, piaszczystej plaży, woda błękitna. Jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne warto wybrać się do pobliskich biur, gdzie jest nawet o 10 euro taniej na osobę, a i same wycieczki są bardziej kameralne, niż te z itaki, które zresztą wypadały bardzo słabo. Okolica jest spokojna, blisko do miasta i barów, ale nie ma jakby takiego miejsca do potańczenia, więc może warto zastanowić się nad wyborem jakiegos hotelu w poblizu Laganas,
położenie, dobre dania główne
słabe przekąski oraz alkohol
Przyjazd do hotelu .to tragedia Oznajmiono brak nazwiska na liście gości i odesłano do hotelu Portos Planos Beach. Tam po trudnej rozmowie przekierowano nas z powrotem do Planos Beach gdzie znaleziono awaryjny pokój z widokiem na ścianę, kosz na śmieci, zaplecze dostawcze i pracujący non stop agregat doprawadzający człowieka po nie przespanej nocy do \" szału\" Po reklamacji następnego. dnia pokój wymieniono.Będę domagał się zadośćuczynienia za zmarnowany urlop bo po takim przyjęciu do dobrego samopoczucia urlopowego już wrócić nie można było. Osobnym tematem jest rezydentka która miała służyć pomocą. Po jednej interwencji telefonu już nie odebrała i nie można było liczyć na udzielenie jakiejkolwiek pomocy. Jeżeli jesteś niepalący w hotelu przeżyjesz horror, wszędzie popielniczki i wszędzie można truć dymem innych gości, Nadmieniam, że hotel polecany jest w ofercie jako rodzinny i faktycznie jest tam dużo dzieci.
ładny wygląd z zewnątrz, rozmaitość posiłków, bliskość morza.
brak wydzielonych stref dla palących papierosy,nie posiedzisz w barze aby skorzystać z gwarantowanego w ofercie wi- fi lub nie wypijesz kawy bez dymu papierosowego. Na balkonach to samo - wszechobecny dym. W pokojach czuć stęchlizną. Łazienka tragedia - ciasna, sufit ledwo nad drzwiami.Ciężko się obrócić. Nie jasna sprawa kategorii hotelu. Oferta biura mówiła o 4 gwiazdkach a na tej stronie i na wielu drukach jest mowa o 3 gwiazdkach.
Bardzo dobra i przyjazna obsługa, ze wszystkimi można się dogadać po angielsku bez problemu, świeże i smaczne jedzenie - na obiady i kolacje zawsze do wyboru kilka rodzajów mięs, ryby, czasami owoce morza, makarony, sałatki, desery, owoce itp., blisko do piaszczystej plaży z bardzo łagodnym zejściem - żeby dorosły człowiek nie sięgał już stopami dna to trzeba wyjść ze 20-30 metrów w głąb morza. Blisko również do centrum miasta, w którym zarówno jest część spokojna (restauracje, kawiarnie, markety) oraz imprezowa z muzyką do białego rana. W barze oprócz piwa, napojów, wina i ouzo nawet kilka drinków w opcji all inclusive chociaż nieco okrojonych ale zawsze to coś (jak na tak niską cenę wycieczki to i tak duży plus). W hotelu raczej spokojnie chociaż muzyka w barze gra do północy dość głośno co może niektórym przeszkadzać (pewnie zależy od pokoju jaki dostaniecie). Pokoje niezbyt duże, klimatyzowane z tarasem. Zdecydowanym minusem jest łazienka, która jest absurdalnie mała, uchwyt prysznica jest zle ustawiony i jeśli go używać to mamy zalaną łazienkę, dlatego trzeba trzymać w ręku. Umywalka z lusterkiem jest we wnęce miedzy pokojem a łazienką. Basen dosyć mały ale woda zawsze ciepła i czysta. Ilość leżaków przy basenie ok, na dodatkowym tarasie słonecznym u góry jest również kilkanaście. Nie polecamy wycieczek z biur podróży ponieważ są dużo droższe, w pierwszym lepszym biurze lokalnym (których są dziesiątki w Tsilivi) można kupić to samo za połowę ceny. Ogółem, w stosunku jakości do ceny hotel oceniamy bardzo dobrze. Jeżeli ktoś szuka hotelu na Zante w niskiej cenie i rozumie, że taka cena narzuca pewne kompromisy to będzie bardzo zadowolony. Wiecznym malkontentom (których oczywiście nie brakowało :)), którym się wydaje, że w cenie 1800/os dostaną luksusy 5* życzę powodzenia w poszukiwaniach kolejnych wakacji.
położenie, dobre jedzenie, miła obsługa
mikroskopijne łazienki
Ogólnie pobyt uważam za bardzo udany. Hotel położony w fajnej okolicy, blisko pięknej plaży tsilivi, sklepów czy barów. Jeśli chodzi o jedzenie to posiłki były zróżnicowane i bardzo smaczne. Obsługa bardzo się starała i była bardzo miła. Pokoje były czyste, codziennie sprzątane. Jedyne do czego można było mieć zarzut to słabe ciśnienie wody w łazience. Było to czasem problematyczne przy częstym braniu prysznica. Tak poza tym to polecam.
- położenie, bardzo dobre zróżnicowane jedzenie, czyste pokoje, super obsługa, fajna atmosfera
woda w łazience
Byliśmy na początku września. W hotelu czysto i elegancko. Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie. Bardzo polecamy i z pewnością tu jeszcze wrócimy.
Super jedzenie, zadbane pokoje, świetna lokalizacja i obsługa
Przepyszne jedzenie, dogodne położenie, czyste pokoje.
Przepyszne jedzenie, dogodne położenie, czyste pokoje.
Ogólnie pobyt bardzo udany między innymi dzięki obsłudze czy to restauracja,bar czy animatorzy(bardzo sympatyczna i wesoła trójka z Czech, serdecznie pozdrawiamy).Okolice przepiękne.Warto wynająć auto,widoki nie do opisania.Jeżeli chodzi o jedzenie-czytałam przed wyjazdem niepochlebne opinie,powiem tak było nas siedmioro i każdy coś dla siebie znalazł smacznego.Czytając wypowiedzi poprzedników odnoszę wrażenie,że niektórzy pomylili wymagania z ilością gwiazdek.Jeżeli jeszcze raz zdecydujemy się na Grecję to na pewno wrócimy do tego hotelu.Polecam
Blisko do plaży i sklepów,miła obsługa,czystość w pokojach
bardzo małe łazienki
Byliśmy bardzo zadowoleni ,hotel blisko plaży ,blisko markety ,było gdzie pospacerować, pogody i słońca nie brakowało przez całe dwa tygodnie ,wycieczki z miejscowych biur z Polskim pilotem super. Niezapomniane wspomnienia, widoki i przede wszystkim towarzystwo ,które tam poznaliśmy od przyjazdu aż do końca , super .
Bardzo miła obsługa w recepcji ,barmani i obsługa kuchni młodzi sympatyczni uśmiechnięci ,pokoje małe ale wystarczające czyste ,zasługuje na godne polecenia na swoje gwiazdki .