Piękna, długa, szeroka i piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza ok. 250 m od hotelu.
Dla dzieci: mała zjeżdżalnia, poój zabaw, dmuchany zamek do zabaw, miniklub (4-12 lat), brodzik.
Centrum urokliwego miasteczka z mnóstwem atrakcji w odległości ok. 1 km.
Świetne położenie: sklepy i bary ok. 100 m od hotelu, do najbliższego aquaparku - Aqua Planet ok. 800 m.
Spokojne otoczenie dalej od ruchliwych ulic .Dojście do plaży do zaakceptowania
Personel kompetentny i pomocny i uśmiechnięty.Bardzo dobre śniadanie na bierząco uzupełnianie
W pokoju czułem zapach papierosów pomimo że popielniczki były na balkonie
W hotelu czysto , dostawka nieciekawa, ręczniki zmieniane, klimatyzacja. Śniadanie wypasione trzeba przyznać , wszystko bardzo smaczne bez ograniczeń, mega wybór.
Przepyszne sniadania, bardzo blisko do morza, czysto.
Pokoje skromne bardzo.
Hotel czysty, kameralny, zadbany. Obsługa miła i pomocna. Śniadania smaczne, zbyt mala liczba stolików - problem z miejscem. Opcja zamówienia lunchu i kolacji w restauracji hotelowej - menu ubogie. Leżaki przy basenie bezpłatne.
Czysty, pomocna obsługa
Oczekiwanie na stolik przy śniadaniu.
Pobyt bardzo udany! Hotel przyjemny, czysty, obsługa miła i pomocna, działające wszędzie wi fi, pyszne i obfite śniadania,
Czysto, przestronnie, wygodnie, sprzątanie i czyste ręczniki każdego dnia
Bardzo niewygodne dostawki - twarde, wąskie i tylko 180 cm. Dla dziecka ewentualnie ok ale dla osoby dorosłej nie.
Hotel 6cio piętrowy z nie dużym basenem ale wystarczającym ponieważ większość ludzi korzysta z plaży oddalonej około 300 m od hotelu. Jest to raczej cichsza okolica w pobliżu znajdują się sklepy spożywcze gdzie można kupić wodę piwko . Przekąski obiadowe w restauracji River raczej skromne .Śniadania od 8 do 10 bardzo przyzwoite Polecam ten hotel dla par dla rodzin z dziećmi raczej basen za mały .
Bardzo czysty . Blisko plaży . Spokojna okolica .Miła obsługa .
Brak nie ma co wymyślać .Polecam hotel
Bardzo przyjemny hotel, położony niedaleko plaży i morza. Duże i przestronne, czyste pokoje. Śniadania bardzo urozmaicone i smaczne. Niewielki, aczkolwiek wystarczający basen. Obsługa na wysokim poziomie, a dania serwowane w restauracji hotelowej bardzo smaczne. Uważam urlop za bardzo udany, kto wie, być może jeszcze ten wrócę. Polecam
Lokalizacja, urozmaicone śniadania, czystość i obsługa
Jedyny malutki minus: zbyt mało miejsc w restauracji dla wszystkich gości podczas śniadania (czasem trzeba chwilkę poczekać aż coś się zwolni, ale to tylko taki malutki minus dosłownie, jeśli już miałabym się do czegoś przyczepić).
Duży pokój, codziennie sprzątany. Śniadania smaczne, jednakże zbyt mała liczba stolików do liczby gości.
Po południu dzieci mogą poskakać na dmuchańcu, bardzo boisko do pięknej plaży - północnej i najbliżej jak się da do plaży Perła. Codziennie sprzątany pokój dokładnie, dodawane kosmetyki i papier.
Oczekiwanie na wolny stolik przy śniadaniach. Niemiły zapach przy wejściu do pokoju. Nos po chwili się przyzwyczajał. Jedna winda zamyka się zbyt gwałtownie, byłam świadkiem jak uderzyła Pana.
Super udany wypoczynek. Lokalizację hotelu uważam za najlepszą w Primorsku. 350 m od morza, 1400m od centrum. Cisza i spokój. Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki, jest czyściutko, codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki, uzupełniane mydło płyn do kąpieli i szampon (wszystko bardzo dobrej jakości). Przy hotelu basen i leżaki - z materacami!. Dla maluchów mały basenik ze zjeżdżalnia. śniadania bardzo smaczne do wyboru wędliny, sery, warzywa, owoce, jajecznica, jajka sadzone, naleśniki, kilka rodzajów kiełbasek na ciepło. Obsługa bardzo miła. POLCEAM
dobra lokalizacja i czystość
Znakomity hotel, świetna lokalizacja troszkę z dala od centrum Primorska. Bardzo dobra obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobre i smaczne śniadania. Bardzo blisko do północnej plaży w Primorsku. Świetna baza wypadowa do sanktuarium Beglik Tash i rezerwatu Ropotamo
Bardzo dobra obsługa, czyste i przestronne pokoje.
Hotel zasługuje na 4*. Blisko plaża. Bardzo dobre śniadania.
Bardzo dbają o czystość.
Mały basen.
SUPER
Bardzo kameralny hotel, czystośc ponad przeciętna, lokalizacja blisko pięknej plaży z dala od centrum miasteczka.
Przestronne, czyste pokoje
Brak opcji all
Pobyt bardzo udany. Spędziłam w hotelu 7 dni wraz z dwójką dzieci w wieku 11 i 13 lat. Pokoje w hotelu przestronne, czyste, klimatyzowane, z TV, minibarkiem (dodatkowo płatny), suszarką do włosów, ręcznikami (możliwość codziennej wymiany). Mieliśmy wykupioną opcję ze śniadaniami, które były mega obfite. Zdecydowaliśmy się również na obiady, które kupowaliśmy w hotelowej restauracji - dwudaniowy obiad dla 3 osób to ok. 30 BGN, a na mieście 40 BGN. W hotelu opłaca się również dokonywać wymiany walut (korzystniejszy kurs). Basen przy hotelu nie był zbyt duży, ale nie było problemów z pływaniem, a nawet zabawą w nim. Ogólnie bardzo polecam i zastanawiam się, czy nie wrócić tam w przyszłym roku.
Hotel położony blisko plaży i centrum. Posiłki w hotelu bardzo dobre i w przystępnej cenie. Bardzo czysto. Profesjonalna obsługa.
Nie zauważyłam.
Polecam, obsługa wspaniała ,czysto i blisko morza oraz do centrum miasta.Posiłki smaczne
Czysto blisko morza
Hotel dla wymagających klientów, bardzo czysto, posiłki bardzo smaczne . Polecam
Idealna lokalizacja, przemiła obsługa, dobry standard
Dla ceniących spokój i komfort.
Mały basen.
Polecamy dla rodzin z dziecmi. Codziennie popołudniu rozstawiany był dmuchany zamek do skakania. Dzieci się nie nudziły! Śniadania w formie bufetu, każdy znajdzie coś dla siebie.
Położony z dała od zgiełku miasta. Obsługa bardzo miła, pokoje bardzo czyste.
Dość daleko od plazy.
Spędziliśmy w hotelu 2 tygodnie na przełomie sierpień/wrzesień.Hotel w spokojnej i cichej okolicy do plaży około 15 min.spacerkiem.Plaża ładna piaszczysta szeroka ale niestety dużo zanieczyszczeń w szczególności po konnych przejażdżkach.Co do wyżywienia w hotelu to bardzo monotonne codziennie praktycznie to samo w różnych postaciach przerabiane na okrągło a co najgorsze to zimne posiłki zarówno rano jak i na obiadokolacji t.z jajecznica zimna,jajka sadzone zimne mięsa ledwo ciepłe,frytki jak guma i zimne,wędliny-3 rodzaje przez dwa tygodnie itp.Dla pomysłowych jest mikrofalówka do podgrzania potraw np.jajecznicy-śmieszne.Więcej nie będziemy się rozpisywali bo to tzeba przeżyć.Na koniec coś na poprawę humoru,lodówka w pokoju tylko do użytku jako mini bar hotelowy,gość hotelu jest o tym poinformowany na piśmie i nie wolno mu w niej trzymać swoich produktów-hotel 4**** przy upale 30*.Przydarzyło nam się zbić szklankę nie kryształową za którą przy wymeldowaniu musieliśmy zapłacić 5 Lewa a na paragonie widnieje usługa turystyczna w w restauracji pije się z poszczerbionych filiżanek.Zdecydowanie nie polecam.
Cicho i Spokojna
Hotel nastawiony na niewymagających klientów
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany, ładny duży pokój, posiłki smaczne obfite . Miasto pełne tanich i smacznie podających tawern i kawiarni. Ogólnie wszystko na 5.
Miła obsługa, smaczne posiłki, duże ładne pokoje, blisko do plaży.
Trochę mały basen jak na taki hotel .
Bardzo fajnie spędzony urlop, hotel w bardzo dogodnej lokalizacj, wszędzie blisko. Z basenem i małą siłownią i kantorem na miejscu.
Blisko na plażę oraz ?centrum?, czysto, codziennie sprzątane pokoje, bardzo miła obsługa, ogólnie przyjemny hotel.
Jedyna wada, to jedzenie. Dobre były tylko śniadania w formie bufetu.