W wybranej destynacji mamy wiele świetnych hoteli. Wybierz, kiedy chcesz jechać i sprawdź nasze propozycje.
Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Śniadanie ?kontynentalne? w podręcznikowym wydaniu - jeśli ktoś nie jada pieczywa to będzie cierpiał :) inne posiłki ?z karty? raczej mocno przeciętne. W snackbarze przy plaży ceny jak z centrum Londynu. Jeśli nie chcesz przepłacać w barze, plażowanie na leżakach oznacza dodatkową opłatę 6?. Położony dość daleko od najważniejszych ośrodków miejskich wyspy - jeśli ktoś nie zamierza wynajmować samochodu albo chce wieczorami spędzać czas w mieście, będzie niemiło zaskoczony.
Przestronne pokoje, wyposażone w sporą ilość mebli. Odświeżony (i hotel i pokoje) bezpośrednio przed sezonem. Bardzo blisko piaszczystej plazy. Na terenie przynależącym do hotelu sporo miejsca do plażowania i wypoczynku (stoliki, ławki, huśtawki).
Brak recepcji w budynku (obsługa prowadzona z położonej 200 m dalej tawerny) - w nocy nie ma szansy na pomoc czy informację. Brak windy - duża ilość stromych schodow do pokonania. Kuriozalne zwyczaje w zakresie sprzątania pokoi - pokojówka wpada do pokoju ok. 8 czy 9 nie zważając na fakt, ze mieszkańcy są wciąż w pokoju albo wyszli jedynie na chwile na śniadanie.
Negatywnie oceniam zachowanie gospodarza pouczającego gości, że nie ma obowiązku w dniu wycieczki wydawać suchego prowiantu zamiast śniadania, długie oczekiwanie po kolacji na zamówiony dzień wcześniej prowiant, kanapka składająca się z 2 kromek chleba tostowego o konsystencji waty i plasterka żółtego sera. Nie polecam tej oferty w wariancie z wyżywieniem.
spokojna urokliwa miejscowość, piękne plaże, wyposażenie pokoju zgodne z ofertą, pokój codziennie sprzątany
bar z muzyką do godz. 23 na parterze budynku, posiłki niezgodne z opisem organizatora wakacje.pl tj.: \\\"Wyżywienie ? Dwa posiłki - śniadanie i obiadokolacja (w formie bufetu) ? Śniadania - w formie bufetu\\\", w rzeczywistości serwowane przez właściciela do stolików, monotonne, śniadania identyczne przez 7 dni: plasterek żółtego sera i 2 plasterki mielonki, porcja masełka i dżemiku, mały croissant lub cienki plasterek ciasta, kawa lub herbata, obiadokolacje do wyboru 2 dania np. fasolka szparagowa albo kilka pieczonych małych rybek, kilka razy w tygodniu zapiekanka (musaka) w tym raz odgrzewana z poprzedniego dnia lub wyjątkowo niesmaczna, napoje do obiadokolacji włącznie z wodą dodatkowo płatne, ogólnie jedzenie w sąsiednich tawernach o wiele smaczniejsze i w większych porcjach