Tylko 50 m do długiej i szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla dzieci: wydzielony brodzik, plac zabaw w lesie piniowym.
Bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu
Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Hotel oceniam pozytywnie pod względem czystości, położenia, spokoju, dostępem do plaży i sprzętu plażowego. Przepiękny lasek piniowy który dodaje obiektowi uroku. Idealne miejsce dla gości którzy kochają wypoczywać w spokojnej okolicy z dala od zgiełku panującego w niektórych kurortach. Minusem jest ewidentnie wyżywienie. Powtarzające się codziennie menu śniadaniowe. Obiady słabe, mały wybór potraw, jedzenie zimne, kawa lura. Mozna się najeść aby nie chodzić głodnym ale przecież nie o to chodzi żeby zapychac żołądki frytkami które serwowane są codziennie albo jajecznica i wędlina typu mortadela. Jedzenie oceniam na bardzo słabe
Spokojna okolica, cudowny, kameralny lasek piniowy, czyste pokoje, basen, blisko plaża, bezpłatny dostęp do Internetu również na terenie lasku, cisza, spokój.
Wyżywienie poniżej krytyki, posiłki monotonne, zimne, przygotowywane z najtańszych produktów. Zero kontaktu z wlascicielką obiektu. Kobieta ponura, bez znajomości jakiegokolwiek języka poza swoim ojczystym. Brak ciepłej wody po godz. 22.
Zaniedbany hotel. Popękane ubrudzone ściany, toaleta rodem z piekła, brak odświerzenia pokoju, brak wymiany ręczników, pościeli, brak wifi. Codziennie te same dania z niskiej jakości produktów. Zaniedbana plaża w sposób uniemożliwiający wejście do wody. Trefna okolica.
Brak..
Przebywałam w tym hotelu 2 tygodnie. Naprawdę bardzo mi się podobało. Obsługa hotelowa, łącznie z wielbicielką hotelu super. Dojście do morza 50 m. Plaza czysta zadbana przez właściciela hotelu. Żadnych problemów związanych z pobytem. Jedzenie stół szwedki, można się najeść do syta, kilka potraw do wyboru. Polecam bardzo ten hotel. Ja jestem bardzo zadowolona.
Pięknie usytuowany w lesie piniowym. Pokoje czyste, obsługa dbająca o wczasowiczów
Hotel mały, obskurne pokoje, z widokiem na złomowisko i wiszące szmaty i zepsute sanitariaty, basen mały i dość głęboki, jadalnia hotelowa to piekarnik, ciasna duszna i śmierdząca, obsługa fatalna poza jednym łepkiem co wszystko zbierał, właścicielka wiedźma-hogata zero zainteresowania no chyba poza Eurosami, brak możliwości korzystania z jadalni tj, kawa, herbata czy woda poza wyznaczonymi godzinami, ogólnie okolica to skrajność popadająca w skrajność bunkry brak chodników osły zaparkowane na przemian z samochodami osobowymi, Albania to stan umysłu istny folklor
blisko do plaży, pogoda, słońce, ciepły Adriatyk
Hotel mały, obskurne pokoje, z widokiem na złomowisko i wiszące szmaty i zepsute sanitariaty, basen mały i dość głęboki, jadalnia hotelowa to piekarnik, ciasna duszna i śmierdząca, obsługa fatalna poza jednym łepkiem co wszystko zbierał, właścicielka wiedźma-hogata, brak możliwości korzystania z jadalni tj, kawa herbata czy woda poza wyznaczonymi godzinami, ogólnie okolica to skrajność popadająca w skrajność bunkry brak chodników osły zaparkowane na przemian z samochodami osobowymi, Albania to stan umysłu istny folklor
TRAGEDIA. opinia moja i WSZYSTKICH w hotelu. Pokoje male, ciasne, nie ma gdzie wylozyc ciuchow. 1 szafa, 2 wieszaki. Ciuchy 2 tyg w walizce. Brak w pokoju czekolowiek poza mala lodowka i malym tv. Lazienka tragiczna. Wszystko cieknie, halasuje. Codziennie wieczorem za hotel wylewane jest szambo, zapach gorszy niz w oborze. Brak cieplych posilkow. Bar przy plazy nie dziala, jak pierwsze 2-3 dni jeszcze byl, wszystko platne (na All inc soft). Generalnie MASAKRA, rezydent ani biuro (NET HOLIDAY) nie zrobilo nic, pomimo wielokrotnego zglaszania. podaje swojego maila, gdyby ktos sie zastanawial nad tym hotelem, prosze pisac, wysle zdjecia i sami Panstwo ocenicie. piotr.satur@wp.pl
Polozenie, ok. 50m od plazy, ogrod.
jedzenie - ponizej jakiekolwiek krytyki. Brak miesa, owocow, przekasek. WSZYSTKO ZIMNE. Ciagle ryz z makaronem i frytkami. Brak wrzątku, nie mozna zrobic normalnej kawy czy herbaty. Brud, syf i ubóstwo.
Ogólnie pobyt OK. Hotel a zwłaszcza posiłki dla osób mało wymagających. Położenie hotelu, ładna plaża z bezpłatnymi leżakami nadrabiają braki. Obsługa sympatyczna. Właścicielka sprawia wrażenie, że nie za bardzo lubi turystów.
Położenie w spokojnej okolicy, odnowione, czyste pokoje.
W pokojach brak drobiazgów. Zainwestować w każdy pokój 20 Euro i byłoby super.
Hotel zdecydowanie budżetowy, nie należy nastawiać się na luksusy a realnie podejść do sprawy, że za taką cenę (a ceny hoteli w Albanii wcale aż tak nie odbiegają od średnich europejskich - jedynie ceny na miejscu są bardzo konkurencyjne) nie dostaniemy nie wiadomo czego. Nas prawie w hotelu nie było gdyż wypożyczyliśmy samochód i zwiedzaliśmy, jedzenie w restauracjach jest na tyle tanie, że często się w nich stołowaliśmy (zarówno w Golem jak i w Durres). Plus za darmowe leżaki na plaży. Podobne wrażenie odnośnie właścicielki hotelu, proponuje jej po prostu unikać ;)
Położenie, bliskość plaży, leżaki w cenie, spokojna i ładna okolica
Mały basen, podstawowe wyposażenie hotelu, przeciętne jedzenie