Pirates Beach Club

Hotel bardzo czysty i przytulny.Smacznie choć trochę monotonnie,ale można wytrzymać.Ogólnie na plus.

Przyjemny hotel o niskiej zabudowie. Wszystkie budynki parter i pierwsze piętro. Posadowione w dużej ilości roślinności. Animacje przyjemne. Można pograć w tenisa ziemnego, stołowego, postrzelać z łuku, pograć w siatkówkę. O dziwo rosjanie zachowywali się mega normalnie, czego nie zawsze doświadczaliśmy. Może dlatego że było dużo rodzin z dziećmi. Mają fajny statek piracki :) Po hotelu chodzą koty, ale nie są przeszkadzające. Mnie ujęło jeszcze poszanowanie drzew gdzie wiele z nich jest wkomponowanych w budynki. W załączniku podpiąłem zdjęcie jednej z aranżacji :)

Hotel bardzo przyjemny, byliśmy zadowoleni (rodzina 2+2), w wodzie kamienia. Długa podróż. Jechaiśmy z anexem - samolot na ok 450 osób, dlugie oczekiwanie na bagaż w Turcji, a po wyjściu jedno stanowisko anexu kierującego do odpowiedniego busa.

Pobyt w hotelu uważamy ogólnie za udany. Dwoje dorosłych plus dzieci w wieku 3 i 6. Hotel nie za duży, baseny, restauracje blisko siebie, plaża również. To duży atut. Morze i widoki piękne. Plaża mocno kamienista, potrzebne buty. Jedzenie smaczne ale monotonne , w szczególności śniadania. Alkohole niezbyt smaczne, tylko lokalne. Kubki plastikowe wielokrotnego użytku mocno zniszczone co troszkę średnio wygląda na hotel niby 5 gwiazdkowy. Ogólna ocena ok ale w naszym przekonaniu hotel ma 4 * , do 5 daleko mu.

Super miejsce. Pokoje czyste , dużo zieleni , jedzenie bardzo pyszne . Polecam .

Kod hotelu HOT20192
Nazwa  Pirates Beach Club
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, sporty wodne, windsurfing, parking

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Eugeniusz

Zalety

Zielono,czysto na każdym kroku,obsługa bardzo miła.

Wady

wada tylko jedna.Hotel ustawiony na Rosjan 95% i wszystko robione pod nich.Ponoć to kwestia regionu.W Side sami Niemcy itd.Ogólnie Rosjanie też ludzie.

Mariusz

Zalety

Niska zabudowa. Jedzenie pyszne i dość różnorodne. Drinki bardzo ok. Piękne widoki na morze i na góry. Ładna zieleń. Pomost z zejściem do morza. Wspaniale położony snack bar nad morzem. Na tyle duży teren, że nie ma tłoku i zawsze trafisz na puste leżaki zarówno nad morzem i nad basenem. Obsługa nieprzeszkadzająca, ale zawsze pomocna. Nie gryzły insekty i nie było praktycznie much.

Wady

W związku z większością rosjan animatorzy operowali tym językiem lub angielskim. Jeżeli ktoś jedzie z małym dzieckiem, które średnio ogarnia angielski to będzie trzeba uczestniczyć w animacjach i zabawach dla dzieci. Na kolacjach tematycznych praktycznie to samo co w menu codziennym. Lepiej wyjść z hotelu na lewo i tam jest restauracja z rakami i owocami morza. Słaba muzyka do tańczenia na dyskotece.

Renata

Zalety

- pięknie położony !!! - dużo zadbanej roślinności, - miła obsługa

Wady

- baseny otwarte do 18, a zamykane o 17:45 -17:50 - krótko otwarte zjeżdzalnie + dochodziło do kłótni przy przekazywaniu pontonów - nikt tym nie zarządzał - lody dostępne tylko 12:00- 16:00 - snack bar mógłby być otwarte w innych godzinach (jest 12-16, a obiad był ok 12;00-14:00 więc się pokrywają w znacznym stopniu), - zajmowanie leżaków - na basenie pusto, a wszystkie leżaki zajęte - za mało miejsc w restauracji w pomieszczeniu - z klimatyzacją

Mateusz

Zalety

Czystość pokoi, plaży, piękna okolica, ogród.

Wady

Monotonne jedzenie, jeden punkt z lodami otwarty tylko przez 4 godziny i to głównie w porze obiadowej. Hotel nastawiony na Rosjan i prorosyjski, większość obsługi mówi po rosyjsku, animacje po rosyjsku, animatorzy z Rosji....

Andżelika

Pobyt - Maj 2024

Zalety

45 min transfer z lotniska do hotelu ,plaża nad morzem hotelowa , widoki bardzo piękne.

MadziaW

Pobyt - Listopad 2023

Hotel rodzinny, kompaktowy, nie można się zgubić. Fajne baseny, zjeżdzalnie, wspaniały klubik dla dzieci, fajne animacje na których bawią się również dorośli :) pyszne jedzenie, okolica spokojna. Pokoje schludne, sprzątane codziennie, codzienna wymiana ręczników, uzupełniana lodówka (wody, soczki). Polecam!

Bożena

Pobyt - Październik 2023

Hotel nieduży, położony wśród pięknego ogrodu, zadbane alejki i roślinność. Jeden duży basen i dwa dla dzieci. Przy tym dużym basenie jest głośno podczas animacji, ale później przyjemn muzyka🙂 Plaża kamienista, leżaki z materacami /rano już zajmowane☹️/, przydało by się więcej "drewnanych ścieżek" między leżakami. Wejście do morza łagodne, kamienie przy brzegu, ale po kilku metrach już jest głęboko. Pokoje w willach 1 piętrowych czyste i wygodne. Sprzątanie codziennie z wymianą ręczników, w łazience mini kosmetyki, ale brakuje pojemników z płynem w kabinie prysznicowej. Jedzenie poprawne, ogromny wybór ciast... Transfer ok.1,5 godz. Sklepy w odległości ok.10 minut od hotelu, w centrum Tekirovej. A teraz minus... Największym rozczarowaniem była rezydentka!!! Nie dość, że przybyła na spotkanie 15 minut później, to zaraz podała nr tel.do siebie i zapytała czy są pytania do niej?? Nic nie opowiedziała o hotelu, regionie, nie zaproponowała żadnych wycieczek, tylko stwierdziła, że ma 10 hoteli do "obskoczenia" i się spieszy... miałam uwagi, że nie ma czajnika w pokoju, a pani Anastazja stwierdziła, że w tym hotelu nie ma, co się nie zgadza z opisem w biurze Coral... nie próbowała nawet pomóc i zapytać w recepcji lub u konsjerża... zero chęci pomocy! Sama zapytałam miłego pana obok recepcji w punkcie Guest relations i w 5 minut w pokoju był czajnik i filiżanki, nie widział problemu w przeciwieństwie do rezydentki, która twierdziła, że tylko rodziny z maluchami mają dostęp do czajnika... rezydentka Anastazja do wymiany!!! Pierwszy raz miałam do czynienia z taką beznadziejną opieką rezydenta.... Hotel polecam 👍👍👍

Karolina

Pobyt - Październik 2023

Dobra lokalizacja. Jedzenie można dobre wybrać. Estetyka hotelu średnia. Czystość średnia. Wyspać się ciężko, bo długo jest głośno.

Zalety

Lokalizacja, jedzenie

Wady

Czystość, rodzaj rozrywek, głośno, hałas również od ulicy.

Konrad

Pobyt - Maj 2023

Pierwszy raz w Turcji i muszę przyznać, że było super! O hotelu mogę mówić tylko w superlatywach! Wszystko zadbane, codziennie sprzątane. Jedzenia mnóstwo i urozmaicone (3kg do przodu). Plaża kamienista i żwirkowata, ale nie było tragedii. Dobrze mieć buty do wody lub klapki.

Zalety

Zadbany, codziennie sprzątane, pracownicy chodzili jak mrówki!

Wady

Myślałem o wadach, ale szczerze nie mogę się ich doszukać. Pracownicy hotelu naprawdę się starali, aby wszystko było idealne!

Pawel

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel spełnił moje oczekiwania pięknie usytuowany malowniczo położony. Pomarańcza i cytryny z drzewa. Fantastycznyi animatorzy ładne czyste pokoje codziennie sprzątane piwko i drinki podane w szkole to na plus dla hotelu.

Zalety

Fantastycznyi animatorzy ładne czyste pokoje codziennie sprzątane piwko i drinki podane w szkole to na plus dla hotelu. Piękne widoki dostęp bezpośredni do morza. Super obsługa.

Wady

Hmm byliśmy w połowie kwietnia i niestety restauracje al cart nie dostepne pomosty nie dostępne i jedzenie bardzo słabe ale było czuć że może się rozkręci że względu na początek sezonu. I niestety na minus 99% gości to ci wybrańcy za wschodniej granicy po kilku dniach naprawdę ciężko się tym oddycha gdzie się nie obejrzysz odwrócisz rosyjski przoduje.

Pobyt - Kwiecień 2023

Pobyt bardzo udany. Byliśmy w kwietniu i choć prognozowano 16 stopni i deszcz, było zdecydowanie powyżej 20 i słoneczko. Hotel bardzo ładnie położony, w pięknym ogrodzie, przepiękne baseny i wkomponowanie w nie sztuczne skały. Byliśmy z małymi dziećmi i właśnie rodzinom polecam ten hotel. Brodzik z podgrzewaną wodą, kids club z ciekawymi zabawami - to największe radochy dla mniejszych dzieci. Pyszne jedzonko i bardzo dobre drinki. Miła obsługa.

Zalety

Położenie z dala od cywilizacji, piękne ogrody, baseny, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, ciekawy kids club

Wady

Plaża kamienista, pokoje hotelu nie odpowiadają 5 gw., polecam te na piętrze, bo na parterze, wbrew pozorom, nie jest za przyjemnie (chłodno), daleko wszędzie, gdy ktoś nastawił się na zwiedzanie.

Adam

Pobyt - Kwiecień 2022

Bardzo ładny i przytulny hotel, teren zielony, małe domki. Pokoje są duże i czyste. Z rozrywki są 2 zjeżdżalnie w basenach, które działają 2 razy dziennie przez 2 godziny. Polecamy dzieciom poszukiwanie skarbów piratów na statku. Jest klub dla dzieci i plac zabaw

Zalety

Zielony ogród, plaża

Damian

Pobyt - Wrzesień 2021

Bardzo fajny hotel w pięknym ogrodzie. Super animatorzy, atrakcje zarówno dla młodszych jak i starszych gości. Bardzo dobre jedzenie, super położenie przy samej plaży.

Zalety

Położenie, wyżywienie, klimat hotelu, animacje

Maja

Fajny hotel dla rodzin z dziećmi. Jedzenie i obsługa są na najwyższym poziomie. Zespół animatorów odnosi duże sukcesy.

Zalety

lokalizacja na plaży, animacja, jedzenie.

Pirates Beach Club