Pinija

Hotel świetny, największy ośrodek rozrywki w Petrcane. Na plażę hotelową przybywa codziennie dużo ludzi z zewnątrz ci skutkuje opłata 7euro za leżak a dla gości 5euro. Duży teren w kolo hotelu, nie ma ciasnoty każdy znajdzie miejsce. Dużo cienia na plaży ale jak ktoś chce słoneczne miejsca są choć nie tak oblegane. Dmuchańce w wodzie fajna sprawa. Pokoje fajne, standardowe, duże łóżka, prysznic, klima ale tam tylko śpimy. Jedzenie pyszne, duży wybór każdy najedzony i zadowolony. Oczywiście niektóre dania powtarzały się ale innych propozycji było dużo. Po tygodniowym pobycie jestem zadowolony. Mało Polaków, głównie Niemcy, Francuzi, Ukraińcy:) Pod hotelem przystanek autobusowy do Zadaru, 2,5euro taxi 60euro(7osób)

Hotel ładny,nad samym morzem lecz standard nie na 4 * . Otrzymaliśmy pokój na 4 piętrze z niedziałającą klimatyzacją i zepsutym prysznicem . W pierwszy dzień było ciężko -brak wody (lub jej niskie ciśnienie ) uniemożliwiło nam skorzystanie z prysznica i toalety. Zgłoszenie awarii na Recepcji nie pomogło. Dopiero po telefonie do organizatora(EXIM TOURS) i ich interwencji, na następny dzień zmieniono nam pokój - 2 piętro i tu na szczęście wszystko działało .

Hotel przyjemny,pokoje sprzątane codziennie i tu nie ma się do czego przyczepić.. obiekt duży,leżaki ( płatne) rozmieszczone na dużej powierzni więc zawsze jest cos wolnego. Hotel z linią brzegową, kortami tenisowymi,mini golfem itd. Cały opis z ofert zgodny z prawdą. Przyczepiłabym się tylko do jednego : przy opcji HB a tylko taka tam jest (chyba) napoje do kolacji dodatkowo płatne -nawet dzbanka wody za darmo nie ma. To trochę słabo. Ogólnie polecam .

Hotel super . Obsługa bardzo miła, czysto, jedzenie wyśmienite, animacje dla dzieci i dorosłych. W pobliżu przystanek autobusowy ( 2,5euro do Zadar) sklepy ,bary . Basen wewnątrz i na zewnątrz. Bardzo fajnie na pobyt z dziećmi.

Hotel pięknie położony, okno z widokiem na morze i hotelowy basen. Cała obsługa hotelu miła, uśmiechnięta. Kultura na wysokim poziomie podobnie jak czystość, o którą Panie dbają codziennie. Na śniadanie niewiarygodna ilość jedzenia do wyboru i bardzo uprzejma obsługa restauracji. Wieczory w holu umilały muzyczne akcenty. Z tego co zauważyłam dzieci również miały fajne opcje .

Nazwa  Pinija
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Północna / Petrcane
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, golf, bez paszportu, parking

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami

Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami

Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamil

Zalety

Spotkałem kilka par które podczas naszego pobytu odwiedziło nasz hotel w ciągu dnia i postanowiły przeniesc się że swojego.

Wady

Słyszałem o komarach.

Zalety

Hotel czysty, miła obsługa (Manager hotelu - bardzo pomocny, kompetentny),pokoje codziennie sprzątane , urozmaicone śniadania, strefa SPA - przystępne ceny, duży basen kryty. 50 m do morza

Wady

Zbyt mały basen zew - głównie dla rodzin z dziećmi, drogie leżaki na plaży (codziennie płaciliśmy za 2 leżaki z parasolem 20 euro)

Aleksandra

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Duży obiekt z linią brzegową

Wady

Napoje płatne do kolacji nawet woda

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Miła atmosfera i obsługa. Przy plaży

Jadwiga

Pobyt - Październik 2022

Jacek

Pobyt - Wrzesień 2022

Wspaniałe miejsce na wypoczynek,spokój,cisza i plaża do dyspozycji.Pogoad jak na wrzesień super temp.23-25 stopni.Dwie minuty do przystanku autobusowego i jesteśmy w Zadarze,możemy zwiedzać i podziwiać uroki tego pięknego miasta.Hotel godny polecenia,pokoje ,czyste i na bieżąco sprzątane.Menu powinno każdego zadowolić.Polecam,chętnie jeszcze raz tam się wybiorę.

Zalety

Hotel w pełni zasługuje na cztery gwiazdki, godny polecenia, obsługa na b.dobrym pozimie.Plaż z każdej strony dostępna,leżaki,parasole oraz ręczniki bezproblemowo.dodatkowo kryty basen.

Pobyt - Maj 2022

Hotel dobrej klasy z wysublimowanym podejściem do klienta. Śniadania bardzo smaczne. Obiady całkiem dobre. Napoje dodatkowo płatne.

Zalety

atrakcyjne położenie….

Wady

Część pokoi wymaga remontu. Balkony nie sprzątane.

Adam

Pobyt - Październik 2021

Personel w restauracji udaje ze nie rozumie po Polsku za to rozumie po Niemiecku za drobną opłatą..

Zalety

Wady

Dodatkowe opłaty za picie w trakcie posiłków w opcji allinklusive to przesada, a 2,5 eu za 0,2ml niegazowanej wody to przesada..????

Jadwiga

Pobyt - Październik 2019

Hotel bardzo duży. Bardzo ładnie usytuowany. Wieczorem bardzo ładny widok na miasteczko. Wszędzie blisko.

Zalety

Bardzo ładnie położony Hotel, bardzo fajny baseny widokiem na morze. Pokoje wystarczające, sprzątane. Posiłki bardzo dobre. My korzystaliśmy z opcji HB. Blisko do przystanku autobusowego, z którego można dojechać do Nin, Zadaru, a stamtąd gdzie się chce. My w ten sposób trochę zwiedziliśmy. Świetna obsługa całej obsługi. Śliczna promenada wokół morza.

Wady

Plaża wokół hotelu ogólnodostępna, brak napoi do kolacji.

Agi

Pobyt - Lipiec 2013

super hotel dla rodzin z dziecmi, nawet pokoje ekonomiczne duze i wygodne dla 4 osob, niezly plac zabaw, fajna plaza z prysznicami, przebieralniami, toaletami. Dla dzieci disco, mini-club poza tym hotel bardzo cichy i spokojny. Basen ladny ale nieduzy, w chlodniejsze dni otwierano basen wewnetrzny. Mila obsluga, swietne urozmaicine swieze jedzenie wysokiej jakosci. Minusy-drogie napoje (18 kun mala cola,piwo,woda), dla mlodych nudno. W poblizu ciche miasteczko, sa markety, w promieniu kilku km mozna zwiedzic Zadar i sliczna wioske Nin. Ogolnie naprawde polecam. Aha, hotel jest 4 gwiazdkowy.

bbb

Pobyt - Maj 2010

Posiłki cieniutkie, monotoone i niesmaczne - za picie do kolacji trzeba płacić - pierwszego dnia próbowali nawet wyłudzić kasę za wodę. Basen kryty zamknięty, basen otwarty mały. Pokój bez balkonu to tragedia - nie polecam ( taki załatwił Neckerann). Na plus - bliskość morza i animacje dla dzieci. Za tą kasę - nie polecam.

Natalia

Pobyt - Czerwiec 2009

Wykupiliśmy pokój bez balkonu (1 piętro). Był malutki ale świetnie wyposażony. Mebli nowe, telewizor plaski, lodówka nowa LG, klimatyzacja, sejf. Łazienka mała ale nie powiem że \"ciężko się obrócić pod prysznicem\", kabina prysznicowa jest raczej standardowa. Wyposażenie łazienki też było nowe. Jedzenie super. Morze też. Uważam siebie za osobę wymagającą ale nie przesadzającą :) Minusy: kabina prysznicowa trochę przeciekała; polecałabym pokój z balkonem - bez niego ciężko wysuszyć stroje kąpielowe. Basen otwarty jest mały.

wiedzma

Pobyt - Lipiec 2008

Ładny widok na morze, dluga plaża, ale waska i kamienista..zreszta chyba jak wszedzie w Chorwacji. basen zewnetrzny z uroczm widokiem na morze, zapach drzew, spokoj, relaks:) MInusy to brak podgrzewanej wody w basenie zewn. i male kabiny prysznicowe w pokojach.

Pinija