Pinea

Słaby

Druga połowa września, pokój z widokiem na parking i ulice a miało być ze wszystkie z widokiem na morze, ale czysty pachnacy, ręczniki zmieniane, zużyte ale wymieniane, to samo z plażowymi, plaża brudna bez parasoli, woda morzu mętna, jedzenie chłodne i ubogo, drinków lokalnych w all inclusive brak, czas kolacji a o 19 brak już posiłków. Brak jakichkolwiek animacji. Nie wiem skąd 5 gwiazdek , cena 3000 zł od osoby, porażka!

Wybraliśmy wakacje w Albani dość spontanicznie i na szybko decyzja padła na hotel Pinea. Hotel w świetnej lokalizacji - przy plaży i w sąsiedztwie handlowej ulicy. Pokoje w hotelu przestronne, funkcjonalne, utrzymywane przez obsługę hotelową w czystosci. Pokój mial być z widokiem na morze i był .

Strasznie słabe all mowia ze dopiero się uczą lecz nauka słabo im idzie brak jawy do picia .

Stara się być nowoczesny i technicznie prawie mu się udało, ale wiele niedoróbek, np. płytki podłogowe w pokoju nie dochodzą do ściany (zabrakło paru centymetrów) , lodówka nie działa, sejf w pokoju jest (w poprzednim nie było), ale nie przymocowany, więc można go wynieść, i tym podobne. Kiedy przejechaliśmy nie było pokoju o zamówiony standardzie, więc dobę mieszkaliśmy w innym. Zatem gorąco nie polecam, a 5 gwiazdek, to absolutna przesada.

Pobyt pogoda dopisała i tylko pogoda all bardzo bardzo słabe wiem wiem każdy znajdzie coś dla siebie kawy ni ma jest coś kawo podobne alkohol tragedia nalewali whisky z butelki po Jacku ale tego k....a nie dało się spożywać to samo z wódką

Nazwa  Pinea
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Golem
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness

Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego

Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami

Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć

Słaby

4.7
6.1
2.4
2.7

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.6
Wiola i piotr

Zalety

Usytuowany na plaży, pokój ok mimo innych opinii

Wady

Brak spa mimo że w ofercie było, Brak lokalnych drinków i napojow alkoholowych, Brak baru na plaży i jakiej kokwiek obsługi, plaża brudna, jedzenienie szybko się kończyło, mimo że turystów już mniej

5.1
Artur i Monika

Zalety

Super położenie blisko morza dużo ciasta i owoców obiad i kolacji

Wady

W poze obiadowej i kolacji trzeba stac w kolejce po jedzenie Monotonne jedzenie obiad i kolacja na przemian kurczak, lub ryba Jedzenie zimne frytki albo spalone albo niedopieczone i zimne Przed restauracje ja stojąca pani i pytająca za każdym razem o numer pokoju All inclusive bida edyszyn piwo , wino , rakija podawane w plastiku Bar zamykany o 22.00 Brak przekąsek, lodów , kawa po południu stoi zapazona w jakims czymś Kelnerzy jak by pracowali tam za karę

3.7
Juras

Zalety

Czysto

Wady

Muzyka cały dzień grali albanski badziewie, alkohol to jakieś szczyny których pic nie idzie słabe jedzenie

Janusz

3.4
Tomas

Zalety

W miarę nowy hotel

Wady

Baseny w hotelu są 2 oba mają po 1,70 cm gł brak ratownika i w jednym w miarę ciepla woda w morzu była cieplejsza dla dzieci waski Przesmyk gł 60 cm alk do bani

Marzena

Właśnie jesteśmy w tym hotelu. Bardzo ładny, nowoczesny i przede wszystkim czysty. Pokoje również urządzone bardzo gustownie i nie ma się do czego przyczepić. Jedzenie w restauracji smaczne i dość duży wybór jak na Albanie -duży wybór ciast i owoców, makaron z owocami morza, smażone kalmary, 2 rodzaje zup, można coś zawsze wybrać. Jeśli chodzi o alkohol to oprócz wina i piwa można się raczyć lokalną whisky, rakiją i rumem ( smak - kwestią gustu), napoje typu pepsi, fanta z automatu co jest plusem. Pomimo wąskiej plaży dość dużo leżaków, każdy znajdzie na spokojnie miejsce, również przy basenie nawet po śniadaniu.

Zalety

Czystość i dbałość o szczegóły. Kelnerzy podchodzą co chwilę do stolika i sprzątają, sa nawet jednorazowe mokre chusteczki do wycierania rąk, łazienki przy recepcji również bardzo czyste. Pokoje są również codziennie sprzątane.

Wady

Mały minus za dość wąską plażę i leżaki rozstawione w bliskiej odległości od siebie

1.9
Paweł

Nie polecam. Poza w miarę ładną plażą i nowoczesnym designem hotelu, to tragedia. Pokój nie więcej jak 15 m2 (miało być ok. 24 m2), z wieloma niedogodnościami. Jedzenie chłodne, na zwrócenie uwagi menagerowi ten twierdzi, że jest ciepłe - chyba wg albańskich standardów. Plaża "robiona" w trakcie naszego pobytu, zamiast poziomej powierzchni zrobili niezły skos. Wokół hotelu nic godnego do odwiedzenia....zero kafejek, restauracji itp. I clou wszystkiego - palenie papierosów w części restauracyjnej przy posiłkach....bosze....a menago stwierdza, że takie są ich standardy hotelowe. Nic dodać, nic ująć...

Zalety

niska cena, design...

Wady

jak wyżej, za dużo jak na 5*...

Pinea