Nadzwyczajne otoczenie, przestrzeń, wygodny pokój z widokiem na morze.
Położenie, piękna plaża, wygodny pokój, dobra kuchnia.
Dla mnie niedogodnością była zbyt duża odległość z pokoju do restauracji Sante gdzie wydawano posiłki zasadnicze (ale to z winy mojej rwy kulszowej).
Pobyt w hotelu udany, gorzej było z pogodą ( 4 dni na 7 deszczu).
Wspaniała lokalizacja pośród pinii i drzewek pomarańczowych, czystość, dobra kuchnia, smaczne koktajle, życzliwy personel.
Podczas całego pobytu odbywały się konferencje, a więc tłumy w restauracji Sante serwującej posiłki.
Jeśli chodzi o wygląd hotelu jest w porządku codziennie sprzątane pokoje i uzupełniane napoje. Obsługa średnia nastawiona na Rosjan od razu zaczynają mówić po rosyjsku. Otoczenie hotelu bardzo ładne jedzenie dobre ale bez szału.
Ładna piaszczysta plaża z łagodnym zajściem do morza
Wszystko robione pod Rosjan muzyka na kazdej dyskotece po rosyjsku klub dziecięcy również ja rozumiem że dużo Rosjan tam przyjeżdża ale są też inni turyści więc przydałoby się trochę różnorodności. Dla mnie hotel na raz nie wrocilabym tam
Położenie hotelu przepiękne. Ogród baseny super. Jest gdzie chodzić.Pokoj z bocznym widokiem na morze bardziej przestronny ładny. Codziennie sprzątany,wymieniane ręczniki. Wlaziece wszystko co potrzebne łącznie z pianką do golenia
Położenia baseny,ogród,plarz wyżywienie ,zorganizowano nawet transmisję z meczu Euro2024 Obsługa guest relations .
Bardzo dużo Rosjan i animacje dyskoteki tylko po rosyjsku
Hotel ogromny, mnóstwo ludzi, którzy są widoczni głównie w restauracji i na animacjach wieczornych. Zdominowany przez Rosjan, o dziwo spokojnych i grzecznych w tym roku. W Turcji bywałam w lepszych pięciogwiazdkowych hotelach i już nigdy bym tam nie pojechała.
Piękna zieleń, mnóstwo miejsca i różnych zakątków, Bardzo dobre jedzenie i duży wybór. Dużo miejsc do zdjęć. Ładne, zadbane baseny. Duża i szeroka plaża. Obsługa różna, zależy gdzie i jaki bakszysz. Dość ciekawe animacje.
Wystrój /jak dla mnie PRL/ i sprzątanie pokoju. Na 3 osoby 1 szlafrok i 2 pary kapci. Oberwane firany. Brudne lustra, okna i balkon. Dziadowska telewizja. Brak lusterka do malowania w łazience. Suszarka z lat 70-tych. Zapychający się brodzik. Po wyjściu z hotelu nie ma gdzie iść na spacer, pozostaje tylko taxi do centrum Belek. Po 5 dniach chciałam do domu.
Pobyt w hotelu był udany. Otoczenie jest bardzo przyjemne dla oczu 🙂 dużo zieleni, można pospacerować. Leżaków na plaży i przy basenie nie brakowało…przynajmniej dla nas🙂 Można było też wynająć pawilon z osobistym kelnerem🙂 korzystaliśmy z basenu z woda słoną jak i basenu z wodą normalną, nie było tłoku w basenach, swobodnie można było popływać. Otoczenie hotelu zadbane i czyste, cały dzień kręciła się ekipa sprzątająca na bieżąco, jednak robili to dyskretnie aby nie przeszkadzać gościom hotelowym. Obsługa kelnerska jak i w barach również zasługuje na pochwałę. Wszyscy bardzo mili, uczynni, pomocni i uśmiechnięci. W hotelu również czysto i przyjemnie, panie bardzo się starają. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo różnych owoców i warzyw, mnôstwo pysznych i słodkich ciast, bułeczek, ciasteczek itp. Codziennie owoce morza, ryby, mięso, makaron, ryż itp. Dużo, dużo wszystkiego🙂😋 w hotelu jak i przy basenach są bary gdzie można napić się różnych koktajli, drinków, kawy, herbaty, soków. Są również bart z przekąskami, fast food, lody. Korzystaliśmy również z restauracji a'la carte z owocami morza. Pobyt w tym hotelu umiliły nam wieczorne show i dyskoteka. Spędziliśmy wspaniały czas i wypoczęliśmy. Pewnie jeszcze tam wrócimy 🙂
Dużo zieleni, dostęp bezpośredni do plaży, dużo różnych potraw i napojów, miła i pomocna obsługa, czystość i porządek.
Może trochę przestarzałe łazienki w pokojach, ale ogólnie utrzymane w porządku.
Hotel na bardzo wysokim poziomie, dbałość o szczegóły, same świeże produkty, czysto w pokoju. Sprzątanie i uzupełnienie mini-barki na bieżąco. Proponuję wziąć pokój z widokiem na morze, choć widać je fragmentarycznie, ale jest zwyczajnie bliżej do restauracji, basenów i morza. Hotel bardzo zadbany.
Mnie osobiście morze i dobra kawa w barze przy basenie. Drinki lepiej brać w barze hotelowym niż przy basenie. Jedzenie świeże i dobrej jakości, nikt nie miał żadnych kłopotów żołądkowych. Duża dbałość o teren hotelu.
Nie podobało mi się zachowanie Rosjan, chamstwo, prostactwo i buractwo. Ryki po nocach, brak elementarnych zasad kultury. I to jedyny minus, bo na wilgoć czy temperatury nie mamy wpływu. Rosjan w hotelu:98 procent.
Hotel położony na pięknym rozległym terenie w sosnowym parku.Głównym atutem hotelu jest rozproszenie bungalow i bardzo duża przestrzeń do spacerów. Zaprojektowany z myślą o wszystkich gościach, dla mniej aktywnych, meleksy w cenie pobytu, dowożą do hotelu i z powrotem. Baseny przestronne do wyboru słodka i słona woda, aqua park dla najmlodszych, strefa ciszy oraz kryty olimpijski Obsługa przemiła, profesjonalna, uśmięchnieta. Plaża w bezpośrednim sąsiedztwie, mistrzowsko przygotowana, leżaki, parasole hamaki, altanki plazowe z moskitierami w pelni uposażone z możliwością zamówienia posiłków. Ogrom restauracji z bardzo smacznym jedzeniem do godziny 24h. W ciągu tygodnia nabraliśmy cudownych, rubensowskich kształtów😅 Codziennie animacje z blokami tematycznymi, wieczorem disco. Nie ma czasu na nudę!
Położenie obsługa usługi
Brak! Minusem pobytu są roje gości ze wschodu, którym niestety brakuje ogłady
Hotel spełnił moje oczekiwania, obsługa hotelowa jak i restauracyjna na wysokim poziomie. Położenie hotelu i infrastruktura bardzo dobra.
Położenie zjeżdżalni dla dzieci. Można było odpoczywać bez wrzawy dzieci.
Bardzo sympatyczny hotel. Długo można by wymieniać zalety.
Hotel bardzo dobry, personel przemiły ciągle dba o czystość oraz miłą atmosferę. Minusów brak.
Czystość, bardzo dobre posiłki, super położenie, dużo zieleni, bliskość lotniska.
Brak wad.
Hotel bez zarzutu,miła obsługa,nie sposób być głodnym,do tego bał sylwestrowy,pierwsz klasa.
Kuchnia,przez 7 dni pobytu za każdym razem w kuchni regionalnej było nowe danie.
Duża ilość obywateli z rosji
Wspaniały hotel, przemiła obsługa, pokój codziennie sprzątany, wymieniane ręczniki i uzupełniany barek. Stosunkowo krótki transfer z lotniska w Antalyi. Urozmaicone, przepyszne jedzenie, codziennie sushi, świeże ryby, regionalne potrawy. Piaszczysta, prywatna plaża zaraz przy hotelu, nigdy nie było problemu z dostępnością leżaków. Teren hotelu bardzo rozległy, zielony z mnóstwem drzew i wszędzie czysto, cały czas było widać osoby sprzątające. Pobyt bardzo udany, chętnie wrócę i innym również szczerze polecam. Ps. Temperatura na przełomie września/października okolo 35 stopni. Warto jechać jesienią.
Nie trzeba nosić opasek all inclusive na ręce, bo wszyscy goście mają to samo. Cicho, mimo że hotel ogromny i mnóstwo gości. Pokoje zapewne jakoś dodatkowo wyciszane, bo po sąsiedzku za ścianą bylo małżeństwo z niemowlakiem i ani razu go nie słyszeliśmy, a to chyba dziwne przy takim maluchu ;)
Piasek na plaży parzył w stopy ;)
W hotelu nie ma 3 krytych basenów tylko jeden podgrzewany mały Opcja all inclusive w lutym bardzo słaba ,jedno stanowisko z gorącymi posiłkami nie zawsze ciepłymi ,mało owoców brak truskawek,wszystko okrojone w minimalnej ilości. Wrażenie ogólne słabe,wszystko sprawia wrażenie zużytego , ręczniki basenowej pokojowe wysłużone Na pewno nie wybiorę go ponownie Tuż obok świetny hotel Rixos
Bardzo słaby
Pobyt w lutym ,słabe jedzenie jak na Turcję,odbywająca się konferencja z udziałem miejscowych ,która odbywała się w czasie naszego pobytu była bardzo nie komfortową sytuacją.Duże kolejki po jedzenie,hałas ,głośny sposób bycia miejscowych.Słaba jakość ręczników pokojowych i plażowych .
Bliskość morza ,granicząca z basenami Dobre wi fi w pokojach
Słabe jedzenie ,często zimne i bez smaku
Kapitalne miejsce! Swietnie polozony, w pieknym ogrodzie. Teren hotelu jest przeogromny. Zeby zwiedzic caly kompleks trzeba zaliczyc solidny spacer :) Calosc sklada sie z budynku glownego i ogromnej liczby bungalowow w czesci \"rodzinnej\". Poprzednicy wspominali o animacjach, swietnie zorganizowany czas przez caly dzien (jesli ktos oczywiscie ma ochote). Pokoj mielismy czysciutki (sprzatany codziennie), klima dzialala bez zarzutu, nawet jej sprzataczka nie wylaczala w ciagu dnia, wiec wracalo sie z plazy do schlodzonego, przyjemnego pokoju. Jedzenia full, najrozniejszego.
Wszystko bardzo smaczne i urozmaicone. Baseny adekwatne do wielkosci hotelu, ale bardzo ladnie zrobione, sa i mostki i skalki, a w czesci rodzinnej zjezdzalnie. Polecamy wycieczke na rafting (splyw rzeka gorska) - swietna sprawa, mnosto zabawy i adrenalinka tez sie podniesie nie raz :)Plaza w hotelu, lezakow wystarczajaca ilosc, nie trzeba sie o nie zabijac. Jednak te najlepsze zarowno nad basenem jak i na plazy zajete od wczesnych godzin porannych (Rosjanie sa sprytni) :) Tak jak juz wspominano 90 % gosci to Rosjanie, ale poza nielicznymi wyjatkami narod ten jest surowo i niesprawiedliwie oceniany. Grzeczni, kulturalni, wiadomo czuja sie jak u siebie, ale spokojnie mozna z nimi przezyc ten urlop. My przezylismy swietny tydzien!
Hotel dla Rosjan, których jest w nim 90 procent i raczej dla rodzin z dziećmi ze względu na animacje,luby dziecięce i aquapark. Pokoje sprzątane i mini lodówka uzupełniana codziennie, lecz nie zawsze dokładnie. Do obsługi mamy mieszane uczucia, szczególnie po komentarzach z poprzednich lat. Możliwe, że w związku z pandemią zaszły tam zmiany. Ciężko się dogadać po angielsku w barze i restauracji , a jeszcze jak odpowiadają w swoim języku w maseczce to kontakt jest naprawdę trudny. Napiwki robią swoje, inaczej tylko wybrani są mili. Pokoje całkiem przestronne w głównej części, kilka wind a są jeszcze bungalowy i inne budynki w których nie byliśmy i ciężko stwierdzić czy wyglądają tak samo. Ultra All Inc 24 to trochę za dużo powiedziane, ponieważ wieczorne przekąski 23-24 to zupa, bułka z resztami pozostałego z kolacji sera i owoce. Odnosi się to raczej do baru w lobby całodobowego z przyzwoitymi alkoholami. Większość posiłków powtarza się, są zawsze jakieś 2 nowe rzeczy. Niektóre naprawdę smaczne, zawsze jest świeża ryba i raczej nie ma problemów żołądkowych. Dla par dobre są wieczorne atrakcje w amfiteatrze i dyskoteka do późnych godzin z barem przy plaży. Molo i plaża z leżakami i ręcznikami do 18 jest blisko, lecz piaszczysta z zejściem żwirowo - kamienistym przez co ciężko się wchodzi. Do centrum Belek trzeba podjechać busem, albo taksówką bo pieszo jest trochę daleko. Centrum kurortu nie powala, dużo nagabujących miejscowych przy sklepach, ale jest mini Disneyland. Brakuje typowej promenady, żeby się przejść wieczorem.
przy plaży, darmowe wi-fi, leżaki i ręczniki na plaży, kilka barów, animacje dla dzieci, dyskoteka, przestronne pokoje
komunikacja z obsługą, zejście do plaży żwirowo - kamieniste, więcej posiłków mogłoby być urozmaicone, daleko do centrum i brak promenady
Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Świetnie położony obiekt składający się z budynku głównego i bungalowów, a wszystko w otoczeniu drzew sosny piniowej, cytrusów i wspaniałych kwiatów, co tworzy specyficzny, relaksujący mikroklimat. Widoczne jest bardzo przemyślane rozplanowanie wszystkich elementów infrastruktury hotelu oraz świetna organizacja pracy i zarządzanie całością. W hotelu panuje bardzo przyjazna atmosfera, personel na każdym szczeblu jest bardzo pomocny i zawsze uśmiechnięty. Tutaj nie można się nudzić. Piaszczysta, szeroka plaża z dużą liczbą leżaków i parasoli, pomost z leżakami, kilka basenów, aquapark (chociaż zjeżdżalnie już wymagają remontu), siłownia, animacje w tym sportowe, trasa biegowa - każdy znajdzie coś interesującego. Szczególnie warto zwrócić uwagę na bardzo wysoki poziom wieczornych animacji ,,show night" - są to z reguły profesjonalne występy artystyczne. Świetnie zorganizowana infrastruktura dla dzieci, łącznie z mini-restauracją i bardzo interesujący program animacyjno-edukacyjny dla pociech. Bardzo dobry wybór napojów bezalkoholowych (świeże soki, soki w kartonach, napoje butelkowane) i alkoholowych w tym duży wybór markowych alkoholi importowanych, szczególnie w lobby barze (np. Whisky Glenmorangie, Burbon Bulleit, Tequila Olmeca, Absolut), bardzo dobre i różnorodne wina gronowe i owocowe w tym z granatów i jeżyn, świetne piwo Tuborg. Trochę można popracować na urozmaiceniem potraw, które były smaczne i w dużej ilości. Dobra komunikacja z Belek, do którego można dojechać autobusem turystycznym (cena 1 Euro i około 10 minut jazdy), który kursuje spod hotelu, co pół godziny (najlepiej być na przystanku 15 minut przed pełną godziną lub po pełnej godzinie). Reasumując hotel bardzo dobry, godny polecenia. Bardzo dziękujemy wszystkim pracownikom hotelu za gościnność i niezapomniany pobyt
Nasz pobyt przypadł na przełom września i października 2018r., już trzeci w Turcji. Hotel zachwycił nas wszystkim - położeniem, czystością, wspaniałymi posiłkami, animacjami na wysokim poziomie, miłą i uczynną obsługą. Jeden z basenów wypełniony jest oczyszczoną morską wodę, pływa się w nim bosko. Cały kompleks to mały raj na ziemi...
Wspaniały hotel położony w świetnie utrzymanym założeniu parkowym. z piniami, cytrusami i kwiatami, dającymi przyjemny mikroklimat.
Bez wad.