Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Pobyt bardzo udany. Chętnie wrócę do tego hotelu.
Brak wad
Hotel na wysokim poziomie, czysto, jedzenie bardzo dobre.
-czystość - jakość jedzenia -obsługa na wysokim poziomie -aqua park
-cały czas chęć sprzedaży wycieczek -zatrucie pokarmowe -odległość od atrakcji
Hotel bardzo duży, czysty. Pokoje duże codziennie sprzątane nic w pokojach nie ginie. Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo dobrze zorganizowana nie są nachalni na przysłowiowego $. Panowie sprzedający na plaży masaże i różnego rodzaju wycieczki nie są upierdliwi rozumieją słowo "nie". Aquapark bardzo czysty i każde dziecko znajdzie coś dla siebie mój syn był zachwycony. Plaża długa i czysta, przy hotelu rafa koralowa. Na terenie hotelu są sklepy w bardzo wygórowanymi cenami dlatego na zakupy polecam pojechać do portu. Po terenie hotelu jeżdżą autobusy meleksy, do dyspozycji gości są rowery. Na terenie całego hotelu jest dostępne Wi-Fi. Ogólnie gorąco polecam my pewnie jeszcze tam wrócimy.
Duży, czysty, przemiła i dobrze zorganizowana obsługa.
BRAK
Super hotel. Czyste duże pokoje . Przy pokojach na tarasie basen. Ratownik przy każdym basenie tarasowym . W szoku byliśmy . Polecamy
Pyszne jedzenie, ładny hotel, dużo dobrego jedzenia masa restauracji. Riksze na obiekcie by się poruszać . A jest mega duży . Polecamy wszystkim w 100 procentach.
Słabe animacje dla dzieci i dorosłych.
Super hotel!!! Jedzenie pyszne, wszędzie bardzo czystko. Polecam każdemu nawet mocno wymagającym :)
Wiele zalet najbardziej natomiast zaskoczyło nas pyszne jedzenie co w Egipcie jest rzadkością
Brak wad. Zabrać buty do wody na plaży są kamienie.
Hotel polecam. Ogromny teren, czyściutko, komfortowo, basen niemal przy każdym apartamencie i oczywiście także te większe w centralnych punktach. Do tego ciepłe, piękne morze i dobre jedzenie. Personel bardzo uprzejmy.
Możliwość korzystania z różnych basenów i długiej plaży, zawsze dostępne leżaki, bardzo pomocny personel.
Słabo oceniam animatorów i wieczorne animacje. Natomiast największy minus to brak możliwości oglądania rafy, gdyż cały czas przez 10 dni była wywieszona czerwona flaga, a od innych osób wiem, że przed naszym przyjazdem było identycznie. Można snurkować w morzu przed bojkami, ale tu jest dość płytko i rybek jest mało.
Polecam, wszystko super. Duzy wybór jedzenia i napoi. Na plaży i basenach zawsze duży wybór miejsc.
Hotel mega ładny polecam z całego serca wszystkim ,byliśmy we dwoje jedzenie dobre pokoje super obsługa bardzo dobra .Najlepszy kelner na tym obiekcie w Hotelu Vita to Mohamed Adel dla takich ludzi warto wrócić do tego miejsca jeszcze raz.Serdecznie pozdrawiamy całą obsługę napewno wrócimy za rok.
Pokoje ,obsługa, jedzenie a przede wszystkim cisza, spokój dla każdego według potrzeb.
Nie znaleźliśmy.
Wakacje super udane!!! Hotel o super standardzie, masa obsługi, wszyscy przemili. Pokój ogromny, klima działa! Codziennie można jeść w innych miejscach! Aquapark rewelacja!!! Zadowolona rodzina to najważniejsze, serdecznie polecam i dziękuję za pobyt 10/10
Perfekcyjna obsługa i przeogromny teren, jest co robić
Hotel Pickalbatros Vita Resort Portofino to nasze wakacyjne odkrycie. Bardzo długo szukaliśmy hotelu, który zapewni wysoką czystość, możliwość aktywnego spędzania czasu i dobrą kuchnię. Pierwsze, co rzuca się w oczy, to nowoczesny i elegancki wystrój. Od momentu przyjazdu do recepcji czuliśmy się zaopiekowani przez obsługę. Po zameldowaniu do każdego pokoju odwozi nas meleks, co bardzo ułatwia transport bagaży. *Zakwaterowanie* Pokój, który otrzymaliśmy w pełni pokrywał się z ofertą. Wszystko w nim było nowe. Klimatyzacja działała bez zarzutu, codziennie uzupełniania była woda butelkowana. W pokoju była też mini lodówka do chłodzenia napojów. Łazienki są nowoczesne i czyste. Codzienna usługa sprzątania zasługuje na szczególną pochwałę – personel dba o każdy detal, każdego dnia wymieniane były ręczniki. *Restauracje* Hotel oferuje duży wybór restauracji i barów. Każdego dnia można korzystać z innej restauracji, co daje uczucie przebywania w osobnym mieście i nie pozwala się nudzić. Na śniadaniach znajdziemy świeżo wypiekane pieczywo, croissanty, omlety, gofry i wiele innych. W trakcie obiadów znajdziemy różne rodzaje mięs oraz dodatków. W trakcie kolacji organizowane są tematyczne grille, wypiekane są świeże pity oraz pizza. Dla głodnych w ciągu dnia można zjeść w jednym z kilku snack barów, gdzie przygotowywana jest pizza i frytki. Dużym plusem jest dostęp do wody butelkowanej na terenie całego hotelu. W każdym barze skorzystamy z dystrybutorów napój gazowanych. *Baseny* Przy każdym budynku mieszkalnym znajduje się basen, przez co nie ma tłumów i każdy może spokojnie skorzystać z kąpieli. Nie zliczyliśmy wszystkich, ale jest ich na pewno ponad 30. Większa ilość ludzi jest jedynie na basenach tzw. Infinity pool, z których można podziwiać widoki na morze, ale my zdecydowanie woleliśmy się w nim kąpać, więc nie korzystaliśmy z nich :) *Plaża * Plaża rozległa, ciągnąca się przez cały hotel, z dużą ilością leżaków. O żadnej porze dnia nie zabrakło miejsc do leżenia. Obsługa zbiera zamówienia bezpośrednio z leżaków, co jest super udogodnieniem. Co więcej, na plaży nie ma wielu sprzedawców, a ci którzy podchodzą nie są nachalni i nie wracają jeśli damy znać że nie jesteśmy zainteresowani. Woda krystaliczna, przy samej plaży niezbyt głęboka (około pół metra), ale można snurkować. W trakcie naszego pobytu przy pomoście, z którego można zejść do głębszej wody, była czerwona flaga, ale podziwialiśmy widoki z góry. *Animacje i aktywności* Każdego wieczoru organizowane są inne wydarzenia tematyczne, w ciągu dnia imprezy w basenie. Dla nas było tam tak dużo miejsc do odwiedzenia, że z samych animacji korzystaliśmy rzadko. Ale można przyjemnie spędzić czas wieczorem, przy drinku. Każdego dnia robiliśmy ponad 10000 kroków, co dla nas było ogromnym plusem. Dla osób, które nie chcą lub nie mogą dużo chodzić dostępne są rowerki oraz możliwość zamówienia meleksu z recepcji. *Obsługa* Obsługa była uśmiechnięta i bardzo dyskretna. Od panów sprzątających pokoje, po recepcję. Każdy był pomocny i nie miało się wrażenia, że liczą jedynie na napiwek. Na duży plus również obsługa restauracji, która błyskawicznie przygotowywała stoły, przez co nigdy nie czekaliśmy na stolik. Z pewnością wrócimy tu ponownie!
- Ogromny teren, na którym każdy znajdzie coś dla siebie - Piękna plaża, z możliwością skutkowania - Czystość na terenie całego hotelu
Cudowny hotel, bardzo dobra obsluga,czystość na najwyższym poziomie, jedzenia bardzo smaczne
Piękna plaża
Obiekt jak dla nas za duży , sytuację ratują rowerki z których korzystaliśmy . Ogólnie pobyt w tym hotelu oceniamy wysoko , obsługa super , wszędzie czysto i widać że o to dbają bardzo. Pokój duży z dwiema łazienkami , sprzątany codziennie. Wyżywienie w czterech restauracjach głównych ( jednej nawet nie udało nam się znaleść ) , smacznie ale bez rewelacji, na ogromny plus zasługuje fakt że posiłki przygotowywane na świeżo i tak jak np pizza czy makaron na życzenie gościa. Baseny czyste , super aquapark do którego mieliśmy najbliżej. Na terenie hotelu biuro organizujące wycieczki na nurkowanie w rafie - polecamy , ceny przystępne . Natomiast pamiątki lepiej kupić chociażby na lotnisku gdzie magnesy można było kupić za 1 dolara a w hotelowych sklepach po 5 dolarów. Animacje super , codziennie coś innego , pracownicy uprzejmi i pomocni , a już za niewielki napiwek zazwyczaj dawaliśmy 1 dolara starają się jeszcze lepiej. Widoki żadne , hotel na pustkowiu , wokoło tylko piach i żwir.
Baseny, aquapark, obsługa, czysto
Wyżywienie mogłoby być lepsze ,
Podwyższyli nam po przyjeździe standard pokoi na royal bezpłatnie. Royal polega na tymże ma się 2 sypialnie z łazienkami i salonem i dodatkowym duzy tarasem. Bardzo blisko prawie prywatnego basenu i aqua parku.Klimatyzacja trochę głośno chodziła fajna opcja z rowerkami. Mozna nimi do20.00jezdxic. Slabe jedzenie i animacje. Mało owoców, w sumie tylko jabłka banany winogrona. Pod koniec śliwki się pojawiły. Nie było nawet arbuza ale to w Soprano. Nie wiem jak gdzie indziej. Śniadania takie same wszędzie. Mięso często niedogotowane, a.szkoda bo nawet byłoby ok. Na kolacje prawie zawsze makaron i pizza -moje dzieci tylko raz spróbowały i nie chciałby. Choć corka makaronowa. Ale były dzieci które to jadły.
Udaliśmy się do hotelu w 4 osoby, 2 dorosłych i dwójka dzieci. Otrzymaliśmy pokój superior, który składał się z łazienki i jednego dużego pokoju z 2 dużymi łóżkami. Pokoje są czyste, przestronne, wyposażone w zestaw do parzenia herbaty/kawy oraz sprawne działającą klimatyzację. Jesteśmy niesamowicie zadowoleni z pobytu w tym hotelu! Cały ośrodek jest inspirowany bajką flinstonowie co dodatkowo przypadło nam do gustu. Teren hotelu jest ogromny, a wszystko zostało zaprojektowane tak, że nie odczuwa się w ogóle natłoku ludzi/gości. Ilość basenów jest tak duża, że na jeden basen basen przypadają może 2/3 rodziny więc nie trzeba bać się o miejsca na leżakach. W hotelu jest też główny basen, w którym odbywają się różne animacje. Aquapark również jest wielką zaletą tego hotelu. Znajdą się tam zjeżdżalnie dla mniejszych jak i starszych, a kolejek nie ma praktycznie w ogóle. Jeśli chodzi o jedzenie również jest ono na wysokim poziomie. Jest ogromny wybór restauracji i dań, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa pod każdym względem rewelacyjna. Wszyscy są zawsze mili, uśmiechnięci i przede wszystkim pomocni.
-czyste pokoje z codziennym serwisem sprzątającym, -dobre jedzenie -duża ilość basenów, -aquaparki -animacje, -piękne rafy koralowe z możliwością snorkowania z brzegu jak i zejścia do morza z pomostu -czysta piaszczysta plaża, codziennie sprzątana -obsługa na recepcji na wysokim poziomie -uprzejmi pracownicy
zupełnie brak wad!!!
Resort ma bardzo rozległy teren, ale nie ma problemu, jedt gdzie spacerować. Można korzystać z rowerków, busików i wożą cie meleksem. Kilka restauracji, mnóstwo basenów, pełno ratowników. Plaża z molo, gdzie można pływać i obserwować rafę. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo pomocna. Pokój mieliśmy z basenem.
Bardzo wygodne łóżko, basen
Hotel hmm miasteczko raczej , bardzo czyste , super obsługa , pyszne jedzenie i mnogość basenów oraz restauracji ,snack barów i barów imponująca jak samo położenie
Ogromny czysty wszystko super, piękne widoki
W basenach za ciepła woda , ciężko się schłodzić ale to lipiec więc nie ma się co dziwić
Wszystko nam się podobało, pokój z wyjściem na basen, smaczne jedzenie, pomocna obsługa. Malownicza lokalizacja
Dużo zjeżdzlni, ładne bungalowy, serwis plażowy i przy basenie
Opinia pozytywna jak najbardziej ale drugi raz tego hotelu nie wybierzemy
Czysto i bardzo miła obsługa, czyste baseny, na plaży dużo miejsca
Jak dla Nas zbyt mocno porozrzucane lokale gastronomiczne po obiekcie (na szczęście jeździł autobus) Aquapark otwarty od 11-13 i później od 15-18 trochę słabo jak dla Nas
Po prostu bajka nic dodać nic ująć. Super Mnóstwo restauracji- każdy znajdzie coś dla Siebie.
Wszystko jest jego zaklętą.
Brak.
Po prostu BAJKA. Hotel przypomina przynajmniej mi wioskę Flinstonów . Jest położony na rozległym terenie i jest gdzie pospacerować.. Na obiekcie każdy znajdzie coś dla siebie .Jest kilka tematycznych restauracji. Także jest super.
Wszystko jest jego zaletą.
Brak.